Descoperă care sunt cele mai ieftine transferuri de bani în Republica Moldova

07 Iun. 2022, 11:43
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
07 Iun. 2022, 11:43 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Nevoia de a avea mereu bani la îndemână este firească și apare de fiecare dată când trebuie să achiziționezi anumite obiecte, alimente sau să investești în dezvoltarea ta profesională. Prin urmare, deoarece nu poți să prevezi orice situație care poate surveni, e potrivit să poți avea la îndemână modalități de transfer în regim online eficiente și comode în utilizare. Acum ai pentru asta Paynet și află din rândurile ce urmează care sunt beneficiile transferurilor bănești de la cont la cont pe care le poți efectua prin aplicația dată.

  1. Cel mai mic comision posibil

Unul dintre impedimentele de care frecvent se ciocnește persoana care trimite bani online este mărimea comisionului, care, în cazul instituțiilor bancare, poate fi chiar exorbitant.

Te întrebi care sunt cele mai ieftine transferuri în Republica Moldova?

În comparație cu transferurile locale între carduri ale diferitelor instituții financiare, transferurile de pe cont pe contul sunt cele mai ieftine tipuri de transferuri. Costul este în jur de 3-3,5 lei pentru un transfer în comparație cu transferul între carduri: min 20 lei.

Paynetul nu percepe comision pentru alimentarea contului. Orice persoana poate transfera bani pe contul Paynet. Îl costa doar 3-3,5 lei, comisionul perceput de banca emițătoare.

În această ordine de idei, costul mic al comisionului vă permite să faceți transferuri ieftine, mai ales când aveți o afacere la început de cale sau, de exemplu, când faceți shopping online. Banii economisiți pot fi ușor folosiți în orice alt scop.

2. Intrarea banilor pe contul Paynet e absolut gratuită

Acum poți primi bani fără costuri suplimentare, gratuit, dacă ai un cont Paynet. Activarea acestui cont se face extrem de simplu. Tot de ce ai nevoie e un act de identitate valabilă și, indiferent de locul aflării tale, în țară sau peste hotare, poți să ți-l activezi în regim online. Fiind și un portofel digital, Paynet îți permite să achiți din banii primiți un spectru de servicii comunale, de la energie electrică la telefonie mobilă sau achitări de întreținere a blocului locativ.

3. Primești banii rapid

În cazul transferurilor prin intermediul Paynet, primești banii în aceeași zi lucrătoare când s-a efectuat transferul, ceea ce poate servi drept un colac de salvare în perioadele când ai stringentă nevoie de resurse financiare Transferurile pe carduri sunt  mai complicate și adesea necesită o vizită la bancă, la una din filialele fizice, iar atunci când sunt posibile transferurile online – ele vin cu comisioane. Transferurile efectuate prin Paynet sunt rapide și nu necesită deplasări – acest aspect este vital atât pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice, care   Cu transferuri operative, vor putea acoperi cheltuielile neplanificate, efectua achiziții rapide fără a aștepta în rânduri la bancă sau a pierde timpul în așteptarea unor aprobări bancare.

Paynet este o regândire a sistemului de plăți online. Acum poți transfera bani online în doar câteva clickuri, spre orice destinație, cu minime cheltuieli sau chiar gratuit. Alege să-ți valorifici timpul de care dispui.

Paynet – rapid, sigur și convenabil!

P.

Realitatea Live

14 Iun. 2025, 09:30
 // Categoria: Actual // Autor:  Ursu Victor
14 Iun. 2025, 09:30 // Actual //  Ursu Victor

Dominanţa Chinei asupra pământurilor rare nu se va reduce prea uşor, în ciuda speranţelor că ţara va acorda mai multe licenţe de export pentru SUA şi Europa, notează FT, citat de Ziarul Financiar.

Trei companii chineze listate la bursa din Shenzhen au anunţat în această lună că Beijingul le-a aprobat exporturile de magneţi, materiale esenţiale pentru industria auto, apărare, semiconductori şi alte produse industriale.

În Europa, asociaţiile din industria auto au afirmat că, în cazul magneţilor şi al pământurilor rare, licenţele de export din China sunt valabile cel mult şase luni.

Diversificarea surselor de resurse naturale rare în afara Chinei este probabil „extrem de dificilă” şi, în cel mai bun caz, o soluţie pe termen lung, potrivit unei note publicate marţi de Rico Luman, economist principal pentru sectorul de transport şi logistică la banca olandeză ING.

China este liderul incontestabil al lanţului de aprovizionare cu minerale critice, producând aproximativ 60% din oferta mondială de pământuri rare şi procesând aproape 90% din aceasta, ceea ce înseamnă că importă aceste materiale din alte ţări şi le rafinează.

„Europa nu produce deloc astfel de resurse, iar SUA abia au început recent o producţie la scară mică de neodim şi praseodim. Cu toate acestea, ambele regiuni deţin doar o fracţiune din rezervele globale, ceea ce le limitează capacitatea de extindere” a spus Luman.

Deja, producători auto europeni şi companii americane de tehnologie prezente în China au avertizat cu privire la o posibilă penurie în această vară.

China a anunţat controale la export pentru şapte materiale rare la începutul lunii aprilie, după o serie de restricţii mai dure aplicate în ultimii doi ani.

Washingtonul se aştepta la o relaxare a controalelor din aprilie după ce SUA şi China au convenit asupra unei suspendări de 90 de zile a tarifelor la jumătatea lunii mai. După discuţiile comerciale de la Londra din această săptămână, oficialii americani au indicat că Beijingul va permite în curând mai multe exporturi de pământuri rare.

China a aprobat „un anumit număr” de permise de export pentru pământuri rare şi produse aferente, a declarat joi un purtător de cuvânt al ministerului comerţului, adăugând că ţara va continua să intensifice aprobarea cererilor de licenţe.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
NO COMMENT | FOOD&DRINKS ŞI HORECA EXPO, DESCHISE LA MOLDEXPO
NO COMMENT | FOOD&DRINKS ŞI HORECA EXPO, DESCHISE LA MOLDEXPO
NO COMMENT | OFICIALII AU DEPUS FLORI DE 9 MAI LA MEMORIALUL „ETERNITATE”
NO COMMENT | OFICIALII AU DEPUS FLORI DE 9 MAI LA MEMORIALUL „ETERNITATE”
NO COMMENT | PROTEST ÎMPOTRIVA RĂZBOIULUI ȘI A SUSŢINERII PENTRU LIBERTATEA PRESEI
NO COMMENT | PROTEST ÎMPOTRIVA RĂZBOIULUI ȘI A SUSŢINERII PENTRU LIBERTATEA PRESEI
NO COMMENT | RESTAURANT CUPRINS DE FLĂCĂRI
NO COMMENT | RESTAURANT CUPRINS DE FLĂCĂRI
NO COMMENT | MILITARII MOLDOVENI, DETAȘAȚI ÎN KOSOVO, AU REVENIT ACASĂ
NO COMMENT | MILITARII MOLDOVENI, DETAȘAȚI ÎN KOSOVO, AU REVENIT ACASĂ
NO COMMENT | CARABINIERII MOLDOVENI PLEACĂ ÎN KOSOVO
NO COMMENT | CARABINIERII MOLDOVENI PLEACĂ ÎN KOSOVO