Transferurile între conturi din RM – una dintre cele mai ieftine posibilități de transfer

07 Iun. 2022, 11:43
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
07 Iun. 2022, 11:43 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Nevoia de a avea mereu bani la îndemână este firească și apare de fiecare dată când trebuie să achiziționezi anumite obiecte, alimente sau să investești în dezvoltarea ta profesională. Prin urmare, deoarece nu poți să prevezi orice situație care poate surveni, e potrivit să poți avea la îndemână modalități de transfer în regim online eficiente și comode în utilizare. Acum ai pentru asta Paynet și află din rândurile ce urmează care sunt beneficiile transferurilor bănești de la cont la cont pe care le poți efectua prin aplicația dată.

  1. Cel mai mic comision posibil

Unul dintre impedimentele de care frecvent se ciocnește persoana care trimite bani online este mărimea comisionului, care, în cazul instituțiilor bancare, poate fi chiar exorbitant. În cazul Paynet ai un comision de până la 3.5 lei, o sumă modică incasată de banca la care aveți deschis contul.
În această ordine de idei, costul mic al comisionului vă permite să faceți transferuri ieftine, mai ales când aveți o afacere la început de cale sau, de exemplu, când faceți shopping online. Banii economisiți pot fi ușor folosiți în orice alt scop.

2. Intrarea banilor pe contul Paynet e absolut gratuită

Acum poți primi bani fără costuri suplimentare, gratuit, dacă ai un cont Paynet. Activarea acestui cont se face extrem de simplu. Tot de ce ai nevoie e un act de identitate valabilă și, indiferent de locul aflării tale, în țară sau peste hotare, poți să ți-l activezi în regim online. Fiind și un portofel digital, Paynet îți permite să achiți din banii primiți un spectru de servicii comunale, de la energie electrică la telefonie mobilă sau achitări de întreținere a blocului locativ.

3. Primești banii rapid

În comparație cu serviciile analoage, în cazul transferurilor între carduri bancare prin intermediul Paynet, primești banii în aceeași zi lucrătoare când s-a efectuat transferul, ceea ce poate servi drept un colac de salvare în perioadele când ai stringentă nevoie de resurse financiare. Transferurile între conturi pot lua un pic mai mult timp, dar sunt și ele rapide și nu necesită deplasări – acest aspect este vital pentru persoanele care utilizează conturile în vederea gestionării finanțelor din afacerile lor. Cu transferuri operative, vor putea acoperi cheltuielile neplanificate, efectua achiziții rapide fără a aștepta în rânduri la bancă sau a pierde timpul în așteptarea unor aprobări bancare.

Paynet este o regândire a sistemului de plăți online. Acum poți transfera bani online în doar câteva clickuri, spre orice destinație, cu minime cheltuieli sau chiar gratuit. Alege să-ți valorifici timpul de care dispui.

Paynet – rapid, sigur și convenabil!

P.

Realitatea Live

25 Iun. 2022, 19:21
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
25 Iun. 2022, 19:21 // Actual //  Lupu Eduard

Moscova consideră că acordarea statutului de candidat la UE pentru Ucraina și Republica Moldova este o afacere internă a Europei. Este reacția pe care a avut-o Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, încercând să minimalizeze importanța acestei decizii pentru Moscova. Trebuie spus că intențiile Ucrainei de a adera la Uniunea Europeană și de a ieși de sub influența rusă a fost una din cauzele care au declanșat actualul conflict.

Acordarea statutului de state candidate la aderarea la Uniunea Europeană pentru Ucraina și Republica Moldova este o afacere internă a Europei susține Moscova. Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, încearcă să minimalizeze importanța acestei decizii, adoptată în toiul războiului de invazie pe care rusia îl duce pe teritoriului vecinului său ucrainean, relatează AFP.

„Aceasta este o afacere internă a Europei”, a declarat Dmitri Peskov.

El a precizat, însă, că pentru Moscova este important ca aceste procese „să nu aducă mai multe probleme Rusiei (…), în relaţiile acestor ţări cu Rusia”. De asemenea, Peskov și-au exprimat speranţa că acest lucru nu va duce la o deteriorare a relaţiilor Moscovei cu Bruxellesul. Acestea se află, în prezent, la un nivel atât de scăzut „încât este foarte dificil să fie degradate mai mult”.

Tot în acest context, Dmitri Peskov a denunțat voinţa Republicii Moldova de a „deveni mai europeană ca europenii înşişi”. El a subliniat, că Turcia, stat candidat la UE de aproximativ 20 de ani, „nu a putut niciodată să înainteze mai mult. Însă, în acelaşi timp, a devenit o ţară suverană şi independentă”.

Joi, 23 iunie, într-un summit UE, la Bruxellesul a acordat statutul de state candidate la aderarea la Uniunea Europeană pentru Ucraina şi Republica Moldova. Această decizie marchează începutul unui proces îndelungat şi complex, în vederea unei aderări la UE.

Georgia, care intenționează, de asemenea, să adere la UE trebuie să realizeze reforme pentru a primi statutul de stat candidat. O manifestaţie de susţinere a aspiraţiilor europene ale acestei ţări din Caucaz a fost programată în capitala georgiană, Tbilisi.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău