TRUCURI cum să scapi de la ședințe online. Zoom Escaper te va face atât de enervant, încât vei fi rugat să deconectezi

18 Mart. 2021, 15:52
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
18 Mart. 2021, 15:52 // Au Bani //  MD Bani

Cei care vor să scape de ședințele și întâlnirile online, dar nu știu ce scuză să inventeze, sunt salvați de o aplicație adecvată.

„Zoom Escaper” îi ajută să devină atât de agasanți, încât șefii și colegii vor dori să nu îi mai vadă, la reuniunea virtuală.

Totul începe cu o pisică într-o sală de judecată…

Avocat: „Domnule judecător, mă auziţi?”
Judecător:Vă aud. Cred că aţi aplicat un filtru”.

E un filtru de…pisici ce intra în cadru..sau momente când aplicaţia Zoom va lăsă-n …beznă…ori întâlniri întrerupte de cei mici.

Dar nu e neapărat nevoie să vină copiii să animeze discuţiile online ori să aveţi probleme tehnice reale, când exista această nouă aplicaţie. Zoom Escaper va pune la dispoziţie pretexte credibile pentru a vă sustrage de la o întâlnire, scrie Pro TV România

Opţiunile sunt diverse, de la sunetul unei conexiuni slabe la lătrat de câine sau de şantier în construcţii.

Sam Lavgine, dezvoltatorul aplicaţiei: „Poţi face în aşa fel încât prezenţa ta să devină de nesuportat pentru ceilalţi. Asta, desigur, dacă nu reuşiţi să o daţi singuri în bară şi aveţi nevoie de ajutor.”

Impresiile stârnite de aplicaţia lui Sam Lavgine variază de la susţinerea acestuia pentru un Nobel, la avertismente pentru angajatori, să nu se lase păcăliţi de asemenea tertipuri.

Realitatea Live

22 Nov. 2024, 12:32
 // Categoria: Actual // Autor:  Ursu Victor
22 Nov. 2024, 12:32 // Actual //  Ursu Victor

Deși sistemul bancar din Republica Moldova oferă dobânzi competitive, 90% din creditele noi accesate de agenții economici sunt destinate să acopere datoriile anterioare, iar doar 10% reprezintă finanțări noi. Mai mult, valoarea acestora este semnificativ mai mică decât depozitele bancare ale acestora, ceea ce indică o problemă economică profundă.

În cadrul emisiunii „Analize economice cu Veaceslav Ioniță”, expertul în politici economice a explicat că agenții economici au mai multe depozite decât credite, ceea ce este un semnal îngrijorător pentru economia țării. „Acest fenomen nu a mai fost înregistrat vreodată și reflectă o temere profundă a mediului de afaceri față de investiții”, a declarat Ioniță.

Analizând evoluția creditelor accesate, expertul a menționat că, deși volumul acestora a crescut semnificativ în ultimii ani, creditarea reală a fost extrem de scăzută. Astfel, din 2020 până în prezent, agenții economici au luat credite noi de 157,5 miliarde de lei, dar au întors datoriile vechi în valoare de 141,3 miliarde de lei, ceea ce face ca creditarea reală să fie de doar 16,2 miliarde de lei.

În ceea ce privește creditarea netă, Ioniță a subliniat faptul că în 2024, în primele trei trimestre, agenții economici au efectuat depozite bancare de 2,8 miliarde de lei, ceea ce a făcut ca creditarea netă să devină negativă, adică agenții economici au depozitat mai mulți bani în bănci decât au luat sub formă de credite.

„Această tendință de creditare netă negativă a persistat în 12 trimestre consecutive din 2020 până în prezent, ceea ce reflectă o fragilitate a mediului de afaceri și o lipsă de încredere în economia locală”, a adăugat expertul.

Veaceslav Ioniță a subliniat că acest fenomen este un semn clar al unei economii vulnerabile, în care agenții economici nu sunt dispuși să facă investiții, iar acest lucru se reflectă în creditarea netă scăzută și volumul în creștere al depozitelor bancare. În acest context, Ioniță a avansat prognoza că este nevoie de cel puțin zece ani pentru ca economia Moldovei să se restabilească la nivelul înregistrat înainte de criza bancară din 2014.

„În ciuda creșterii creditării, situația nu va începe să se îmbunătățească semnificativ până când creditarea netă nu va deveni pozitivă, ceea ce poate să se întâmple abia în 2025, dar cu o tendință clară de însănătoșire a economiei”, a concluzionat Ioniță.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Ajun de Boboteaza, la Catedrală
Ajun de Boboteaza, la Catedrală
Capitala, în febra sărbătorilor
Capitala, în febra sărbătorilor
Repetiții pentru parada din 27 august
Repetiții pentru parada din 27 august
Ploaia din 9 august a făcut ravagii în Capitală
Ploaia din 9 august a făcut ravagii în Capitală
Recolta de porumb a fost compromisă în proporții de 80%
Recolta de porumb a fost compromisă în proporții de 80%
2 august 2022 – Trafic infernal în Capitală
2 august 2022 – Trafic infernal în Capitală