Turismul local promovat prin muzică. Andrew Rayel va mixa de la înălțime în 5 locații inedite din țară

09 Aug. 2021, 14:29
 // Categoria: Slider // Autor:  Dumitrita Culiuc
09 Aug. 2021, 14:29 // Slider //  Dumitrita Culiuc

Celebrul DJ moldovean Andrew Rayel, va filma o serie de live-uri inedite în 5 locații turistice din Republica Molodva. Acesta va mixa de la înălțime timp de două ore, iar concertele în aer liber vor fi filmate și, ulterior, promovate pe rețelele sociale. Producțiile video vor fi realizate în cadrul proiectului „Moldova: A place to find your harmony”, parte a campaniei „Moldova: A place to find yourself”, elaborată și implementată de către Agenția de Investiții „Invest Moldova”. Clipurile au drept scop promovarea imaginii țării peste hotare și atragerea turiștilor.

Producțiile video ale prestațiilor artistice vor fi filmate în unele din cele mai frumoase și notorii locații din țară, printre acestea se numără Fetești, Duruitoarea și Defileul Văratic.

„Este vorba despre 5 mix-uri, care vor fi lansate odată la aproximativ 6 săptămâni, cu muzică exclusivă, muzică nouă, dar pe background, ca suport video, va fi o locație interesantă de la noi, din Republica Moldova. Deja am filmat prima locație, este vorba despre cariera de la Rezervația Fetești. Cred că va mai fi o locație în Chișinău, undeva la înălțime, cu priveliște frumoasă, va fi defileul de la Duruitoarea Veche, Defileul Văratic și o locație pe malul Nistrului, cred că Țîpova sau Mărcăuți”, a declarat Andrew Rayel.

Clipurile vor fi editate și plasate pe paginile de pe rețelele sociale ale lui Andrew Rayel: Youtube, Facebook, Instagram și Twitter, care au o audiență totală de peste 1 milion de urmăritori. Andrew Rayel are urmăritori din toată lumea: SUA, Canada, Marea Britanie, Germania, Țările de Jos, Polonia, Rusia, Indonezia, China, Japonia și Australia.

„În această perioadă se constată o dinamică, o dezvoltare a turismului intern. Lucrul acesta ne bucură foarte mult și sperăm ca, într-adevăr, prin muzică, prin proiectele inovative cu care venim, să contribuim și la o mai bună cunoaștere, și la o redescoperire a Republicii Moldova”, a declarat Andrei Chistol, șef al Departamentului Promovare Turism din cadrul Agenției de Investiții „Invest Moldova”.

În 2020, Andrew Rayel a mixat de la înălțime la Orheiul Vechi, precum și în Chișinău.

„Cu siguranță îmi place foarte tare să călătoresc în Republica Moldova, poate nu am făcut-o atât de des acum câțiva ani, deoarece călătoream foarte mult și veneam acasă doar pentru câteva zile, câteodată pentru o săptămână și era un loc mai mult ca să mă reîncarc atât fizic, cât și spiritual. Datorită acestei năpaste, acestei pandemii, care, în general, este un lucru negativ, dar uite că a avut și laturi pozitive pentru mine. Am avut șansa și timpul de a redescoperi Moldova și foarte multe locații despre care, de fapt, am auzit anterior. Am mers, am descoperit, am văzut locuri extraordinare”, a declarat Andrew Rayel.

În martie 2021, Agenția de Investiții „Invest Moldova” a dat startul campaniei externe „Moldova: A place to find yourself”, prin lansarea unui spot de vizibilitate adresat turiștilor străini. Protagoniștii producției au fost interpreții Dara, Pasha Parfeni și trupa „Cosmos în Buzunar”, care au realizat un cover la piesa „Wake me up” de Avicii.

Totodată, în cadrul campaniei au fost lansate recent 3 spoturi video, care promovează Moldova drept o destinație turistică autentică, care merită a fi explorată.

Mesajul campaniei vine să ilustreze potențialul pe care îl deține țara noastră, exprimat prin simbioza dintre natură și muzică, gastronomie și vin, aventură și alte experiențe autentice, prin care oricine se poate regăsi sau reinventa.

Agenția de Investiții „Invest Moldova”, în calitate de autoritate administrativă centrală din subordinea Guvernului, este unica instituție mandatată să promoveze imaginea Republicii Moldova pe dimensiunea economică, investițională și turism, fiind administrator al Brandului de Țară pentru buna poziționare pe harta economică globală.

Realitatea Live

26 Sept. 2021, 12:13
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Sept. 2021, 12:13 // Actual //  Lupu Eduard

Multe dintre joburile care există astăzi în lume erau doar un vis sau chiar o utopie acum 20 sau 30 de ani, la fel cum unele locuri de muncă de acum câteva secole au dispărut între timp pentru că lumea se schimbă şi piaţa muncii odată cu ea, scrie Ziarul Financiar.

Roboţii fac astăzi multe dintre muncile pe care oamenii anterior le practicau în agricultură ori industrie. De altfel, unele dintre cele mai în vogă companii ale momentului astăzi sunt cele de tehnologie şi robotizare, iar cel mai bun exemplu este cel al UiPath. Compania fondată în România, dar listată la Bursa de la New York, este spe­cia­lizată în dez­voltarea de roboţi software care auto­matizează pro­cesele de lucru din com­panii.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală