Victoriabank: Unica bancă din clasamentul celor mai buni 20 de angajatori din țară

28 Nov. 2022, 16:56
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
28 Nov. 2022, 16:56 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Victoriabank continuă să spargă tiparele și să se claseze în cele mai tari TOP-uri! În luna noiembrie 2022, Victoriabank a fost desemnată printre cei mai buni 20 de angajatori din țară de o comunitate de peste 120.000 de angajați reuniți pe platforma digitală Undelucram.md.

TOP-ul a fost creat în baza recenziilor făcute de utilizatorii site-ului, iar singura bancă din Moldova care a făcut față exigențelor acestora este Victoriabank! Clasamentul celor mai buni 20 de angajatori din țară a fost elaborat în baza a cinci criterii considerate importante de către angajați:

  • oportunități de avansare,
  • pachet salarial,
  • timp la birou vs. timp liber,
  • management,
  • proceduri și valori.

De altfel, și în luna august 2022, Victoriabank s-a plasat în  TOP 5 cei mai buni angajatori de pe piață, realizat de echipa delucru.md, care a ținut cont de următoarele criterii: nivelul salariului; beneficiile acordate; condițiile de muncă; cultura organizațională etc.

Victoriabank s-a clasat de mai multe ori în topul angajatorilor și anul trecut, participând la alte două studii de piață complexe realizate la nivel național în 2021.

Astfel, Victoriabank a fost desemnată drept unul dintre cei mai buni angajatori și în anul 2021, conform rezultatelor studiului „Employer Brand Perception Survey 2021”, efectuat de către Compania de consultanţă şi training AXA Management Consulting. Atunci din 12 branduri participante, respondenții (studenți în ultimul an de studii, inclusiv masteranzi și doctoranzi) au plasat Victoriabank pe locul doi.

Mai mult decât atât, Victoriabank s-a clasat și în topul companiilor la care absolvenții și-ar dori să candideze pentru angajare, conform unui studiu realizat la nivel național de Iolanta Mura și Riyang Phang, cu suportul AmCham Moldova, privind aspirațiile de carieră ale absolvenților Republicii Moldova din 2021.

Explicația popularității Victoriabank printre tinerii care își construiesc cariera în sectorul bancar este simplă:

  • Victoriabank îți oferă jobul în care primează echipa, angajații se ajută reciproc, acceptă cu mult curaj provocări profesionale și implementează competent și entuziast inovații de ultimă oră;
  • Victoriabank îți oferă jobul în care te simți apreciat, fericit și împlinit într-o permanentă ascensiune profesională!

Cu peste 30 de ani de experiență în sectorul bancar și peste 600.000 de clienți, Victoriabank prioritizează oamenii și își propune să fie prima opțiune pentru potențialii angajați și clienți. De aceea printre principalele beneficii ale băncii sunt: oportunitățile profesionale internaționale în cadrul Grupului Financiar Banca Transilvania, salariul fix și avantajele financiare, programul de muncă stabil, mediul favorabil, compensațiile legate de sănătate, programele de stagii de practică plătite.

P.

Realitatea Live

03 Feb. 2023, 10:51
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
03 Feb. 2023, 10:51 // Actual //  Lupu Eduard

Președintele Maia Sandu este personalitatea politică din Republica Moldova în care cetățenii au cea mai mare încredere, arată un sondaj realizat de către CBS Research la comanda Comunității WatchDog.MD. Șefa statului, care a fost menționată de aproape 24% din respondenți, este urmată de fostul președinte, Igor Dodon, care a fost numit de circa 7% din persoanele intervievate.

57% din respondenți nu au putut numi o personalitate politică în care au mare încredere. Dintre cei 43% rămași, peste jumătate au numit-o pe Maia Sandu. Ea este urmată de Igor Dodon (6,9%), Ilan Șor (3,5%), Ion Ceban (2,1%), Ion Chicu (1,4%), Vladimir Voronin (1,3%) etc. Întrebarea a fost deschisă.

Sondajul arată că la capitolul pozitiv pe primul loc se situează primarul capitalei, Ion Ceban, cu un rating de imagine cumulat de 41,5%. El este urmat de președinta Maia Sandu, cu 38,6%, și ex-președintele Igor Dodon, cu 37,2%.

„La capitolul „foarte multă încredere” sunt 23%, practic același procent ca la întrebarea deschisă, cei care spun că au foarte mare încredere în Maia Sandu. Ea este urmată de Igor Dodon, cu 12,9%, și la distanță foarte mică în spate este Ion Ceban, cu 12,3%”, a menționat Valeriu Pașa.

La capitolul anti-rating, lider detașat rămâne fostul lider al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc – 88%. El este urmat de liderul Partidului politic Șor, Ilan Șor – 67%. Președinta Maia Sandu are un anti-rating cumulat de aproape 59%, alături de Igor Dodon, care este practic la același nivel.

Cercetarea arată că, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, în legislativ ar accede trei formațiuni politice. Este vorba despre Partidul Acțiune și Solidaritate, pentru care ar vota 23,4% alegători, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor – 22% și Partidul politic Șor – 11,3%. În același timp, aproape 20% din respondenți sunt indeciși.

Din numărul decișilor, 33,1% ar vota cu PAS. 31,1% ar vota cu BCS, iar 16% – PPȘor. La distanță mică de pragul electoral s-a situat Mișcarea Alternativa Națională, condusă de Ion Ceban, cu 4,1%.

Sondajul a fost efectuat la telefon în perioada 17-26 ianuarie, pe un eșantion de 1 001 persoane.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău