(VIDEO) Casa Națională de Asigurări Sociale te așteaptă în echipă! Începe cariera ta în sectorul public

23 Iun. 2022, 12:28
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Iun. 2022, 12:28 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

Casa Națională de Asigurări Sociale (CNAS) este în căutare de noi colegi. Astfel, dacă îți dorești o carieră în sectorul public nu rata șansa să aplici la una dintre funcțiile vacante disponibile în cadrul instituției.

CNAS este căutare de persoane active și responsabile care își doresc o dezvoltare personală și profesională. În cadrul CNAS vei avea posibilitatea să te dezvolți, dar și să te afirmi profesional.

Fiind parte a echipei CNAS vei beneficia de o serie de avantaje:

  • Oportunități de dezvoltare și afirmare profesională;
  • Stabilitate în funcție;
  • Program flexibil de muncă;
  • Salariu fix și spor conform prevederilor legale;
  • Concediu de odihnă anual plătit;
  • Concedii suplimentare plătite;
  • Reducerea zilei de muncă cu 2 ore înaintea zilelor de sărbătoare;
  • Mediu de lucru profesionist și prietenos.

Toate funcții vacante disponibile la CNAS pot fi găsite chiar AICI, la un click distanță. Vezi care este cea mai bună poziție pentru tine.

Dacă te consideri persoana potrivită și te-au atras beneficiile oferite de instituție la sigur trebuie să depui dosarul la concursul de angajare. Ai două posibilități de aplicare: electronic la adresa de email concurs@cnas.gov.md sau fizic la adresa MD-2028, municipiul Chișinău, strada Gheorghe Tudor 3.

Realitatea Live

25 Iun. 2022, 19:21
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
25 Iun. 2022, 19:21 // Actual //  Lupu Eduard

Moscova consideră că acordarea statutului de candidat la UE pentru Ucraina și Republica Moldova este o afacere internă a Europei. Este reacția pe care a avut-o Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, încercând să minimalizeze importanța acestei decizii pentru Moscova. Trebuie spus că intențiile Ucrainei de a adera la Uniunea Europeană și de a ieși de sub influența rusă a fost una din cauzele care au declanșat actualul conflict.

Acordarea statutului de state candidate la aderarea la Uniunea Europeană pentru Ucraina și Republica Moldova este o afacere internă a Europei susține Moscova. Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, încearcă să minimalizeze importanța acestei decizii, adoptată în toiul războiului de invazie pe care rusia îl duce pe teritoriului vecinului său ucrainean, relatează AFP.

„Aceasta este o afacere internă a Europei”, a declarat Dmitri Peskov.

El a precizat, însă, că pentru Moscova este important ca aceste procese „să nu aducă mai multe probleme Rusiei (…), în relaţiile acestor ţări cu Rusia”. De asemenea, Peskov și-au exprimat speranţa că acest lucru nu va duce la o deteriorare a relaţiilor Moscovei cu Bruxellesul. Acestea se află, în prezent, la un nivel atât de scăzut „încât este foarte dificil să fie degradate mai mult”.

Tot în acest context, Dmitri Peskov a denunțat voinţa Republicii Moldova de a „deveni mai europeană ca europenii înşişi”. El a subliniat, că Turcia, stat candidat la UE de aproximativ 20 de ani, „nu a putut niciodată să înainteze mai mult. Însă, în acelaşi timp, a devenit o ţară suverană şi independentă”.

Joi, 23 iunie, într-un summit UE, la Bruxellesul a acordat statutul de state candidate la aderarea la Uniunea Europeană pentru Ucraina şi Republica Moldova. Această decizie marchează începutul unui proces îndelungat şi complex, în vederea unei aderări la UE.

Georgia, care intenționează, de asemenea, să adere la UE trebuie să realizeze reforme pentru a primi statutul de stat candidat. O manifestaţie de susţinere a aspiraţiilor europene ale acestei ţări din Caucaz a fost programată în capitala georgiană, Tbilisi.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău