(VIDEO) Detalii exclusive despre produsele din gama „Junior” de la Rogob

04 Iul. 2022, 14:26
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
04 Iul. 2022, 14:26 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

În cadrul unui spot grafic inedit, compania „Rogob”, în premieră, s-a referit la drumul lung pe care îl parcurg produsele din renumita gamă „Junior” pentru a ajunge pe mesele consumatorilor.

Astfel, pentru a asigura cea mai înaltă calitate a produselor „Junior”, „Rogob” SRL lucrează cu 15 furnizori.

Carnea trece un test riguros, fiind apreciată de o echipă de specialiști locali și din Germania.

Salamurile, crenvurştii, pateurile, şunca, parizerul, nuggets-urile şi colţunaşii „Junior” sunt fabricate într-un spaţiu de producţie modern de 5000 metri pătraţi, proiectat de experţi de peste hotare la cele mai înalte standarde.

În procesul de producere, distribuţie şi comercializare a minunatelor produse „Junior” sunt implicate circa 800 de persoane.

Iar pentru ca oamenii să aibă acces nelimitat, „Rogob” SRL plasează produsele „Junior” în 50 de magazine proprii şi în circa 5000 alte unităţi comerciale.

Cunoscătorii pledează pentru produsele „Junior”. Alătură-te şi tu adevăraţilor gurmanzi!

Realitatea Live

01 Oct. 2023, 12:40
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
01 Oct. 2023, 12:40 // Actual //  Lupu Eduard

Conform datelor recente publicate de Banca Națională a Republicii Moldova, persoanelor fizice din țară li s-au transferat mijloace bănești în valoare de 463,62 milioane USD în al treilea trimestru al anului curent, prin intermediul băncilor licențiate și sistemelor de remitere de bani. Această sumă reflectă o scădere cu 3,9% în comparație cu trimestrul II al anului 2022.

Dintre aceste transferuri, 357,72 milioane USD au fost realizate prin intermediul sistemelor de remitere de bani, bazate pe date brute. În ceea ce privește originea geografică a transferurilor, cele din țările Uniunii Europene au înregistrat o creștere de 13,3%, reprezentând 54,4% din total. În schimb, transferurile din țările Comunității Statelor Independente (CSI) au scăzut cu 43,4%, revenindu-le o pondere de 13,5%. Transferurile din alte țări au constituit 32,1% din total, înregistrând o ușoară scădere de 0,5%.

În ceea ce privește proveniența transferurilor, Germania (cei mai mulți moldoveni preferă să muncească în Germania urmare a câștigurilor mai mari față de alte state) a ocupat prima poziție cu o pondere de 14,1%, în valoare de 65,60 milioane USD, reflectând o creștere de 17,7% față de trimestrul II al anului 2022. Transferurile din Israel au totalizat 64,59 milioane USD, menținându-se la un nivel aproape similar cu aceeași perioadă a anului precedent. În schimb, transferurile din Rusia au înregistrat o scădere semnificativă de 44,6%, totalizând 59,53 milioane USD, iar cele din Franța au crescut cu 13,4%, atingând suma de 43,8 milioane USD.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău