7 zile până la dead-line: Căutăm Directori vânzări și le oferim gratuit instruire exclusivistă până intră în funcție

05 Mart. 2024, 16:28
 // Categoria: Slider // Autor:  MD Bani
05 Mart. 2024, 16:28 // Slider //  MD Bani

Într-o eră a schimbărilor rapide și a inovației constante, a fi în fruntea domeniului vânzărilor necesită nu doar abilități excepționale, ci și o viziune clară asupra viitorului. În acest context, vă prezentăm o oportunitate rară, destinată profesioniștilor ambițioși și determinați să-și asume rolul de Director de Vânzări BANCASSURANCE. Această poziție nu numai că te va plasa în centrul unei echipe și a unei culturi corporative inovatoare, dar îți va oferi și șansa de a-ți îmbogăți cunoștințele și competențele printr-un curs specializat pentru șefi de echipe de vânzări, absolut gratuit pentru cei cinci care trec de prima etapă de interviuri.

Căutăm viziune și inovație

Suntem în căutarea unei persoane care să nu se mulțumească doar cu atingerea obiectivelor, ci să aspire la reinventarea constantă a modului în care abordăm vânzările. Rolul de Director de Vânzări este esențial în strategia noastră de creștere, iar candidatul ideal este acela care îmbină expertiza în vânzări cu abilități de lider autentic, capabil să inspire și să motiveze o echipă în atingerea excelenței.

Participare gratuită la Cursul pentru șefi de echipe de vânzări

Pentru a sprijini dezvoltarea continuă a viitorului nostru Director de Vânzări, oferim acces gratuit la un curs intensiv de leadership în vânzări. Acest program, desfășurat de experți recunoscuți în domeniu, acoperă o gamă variată de subiecte esențiale ce țin de gestionarea eficientă a echipelor și adaptarea la dinamica pieței. Este o oportunitate unică de a-ți îmbunătăți competențele de leadership și de a fi pregătit pentru provocările din domeniul vânzărilor.

Managementul echipei de vânzări oferă pregătire avansată în leadership și management specific domeniului vânzărilor, accentuând îmbunătățirea performanței și succesului echipei gestionate. Participanții vor învăța despre responsabilitățile esențiale ale liderilor de echipă, de la recrutare și integrare, până la gestionarea zilnică și stabilirea obiectivelor. Programul include și consultanță personalizată pentru adaptarea strategiilor de conducere la specificul afacerii. Scopul este de a spori angajamentul, productivitatea și performanța în vânzări, oferind participanților oportunități de dezvoltare profesională și succes pe termen lung.

Nicolae Crețu este un expert în leadership și management cu peste două decenii de experiență, specializat în consultanță pentru vânzări. Deține studii avansate în domeniu și are un background internațional solid, colaborând cu organizații din diverse țări. Este apreciat pentru abilitățile de comunicare și sensibilitatea multiculturală, având experiență în roluri de conducere de top.

Cum Aplicați

Pentru a intra în cursa pentru această poziție și pentru a beneficia de cursul gratuit, vă invităm să ne trimiteți CV-ul și o scrisoare de intenție în care să vă descrieți viziunea despre rolul de Director de Vânzări în cadrul companiei noastre. Transmiteți documentele pe adresa: support@bancassurance.md. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 11 martie 2024. Nu ratați această șansă de a vă avansa cariera și de a contribui la definirea viitorului în domeniul vânzărilor.

Alăturați-vă echipei BANCASSURANCE și Transformați vânzările

Această oportunitate este mai mult decât un simplu rol de angajare; este o invitație de a face parte dintr-o companie care redefinește standardele în vânzări. Dacă sunteți gata să acceptați această provocare și să deveniți un lider care modelează viitorul vânzărilor, așteptăm cu nerăbdare să vă cunoaștem.

Detalii AICI!

Realitatea Live

21 Iul. 2024, 17:13
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
21 Iul. 2024, 17:13 // Actual //  Lupu Eduard

Administraţia Naţională (AN) Apele Române a anunţat vineri că România a solicitat majorarea debitului de apă eliberată din barajul Stânca-Costeşti, de la 38 mc/s la circa 60 mc/s, pentru o perioadă de 7 zile.

”În urma solicitării părţii române, grupul operativ tehnic de la acumularea Stânca-Costeşti a aprobat şi executat majorarea debitului evacuat din acumulare, de la 38 mc/s la circa 60 mc/s pentru o perioadă de 7 zile. Partea română şi cea din Republica Moldova vor monitoriza situaţia debitelor afluente (care intră în acumulare) în vederea pregătirii manevrelor ulterioare,” a transmis ANM Apele Române, potrivit news.ro.

Instituţia a precizat că reparaţia conductei prizei de rezervă de la barajul Stânca-Costeşti a fost finalizată, asigurând astfel resursele de apă necesare atât pentru alimentarea cu apă a judeţului Botoşani, cât şi pentru irigaţiile deservite de această sursă.

Din cauza secetei severe, mai multe zone din România se confruntă cu probleme în furnizarea apei, în peste 290 de localităţi fiind impuse restricţii. Majorarea debitului de apă evacuată din barajul Stânca-Costeşti este o măsură esenţială pentru a face faţă acestei situaţii critice şi pentru a asigura necesarul de apă pentru populaţie şi agricultură.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău