Bank Friday: Superoferte pentru cele mai dorite produse Victoriabank

18 Nov. 2024, 10:17
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  bani.md
18 Nov. 2024, 10:17 // Bănci şi Finanţe //  bani.md

Victoriabank dă startul celei de-a cincea ediții a campaniei promoționale Bank Friday, care se va desfășura între 18 și 24 noiembrie. În această săptămână deosebită, te răsfățăm cu cele mai tari oferte din banking! Ai reduceri și condiții speciale la produsele de top de la Victoriabank.

Bank Friday revine cu oferte care se potrivesc stilului și cerințelor fiecărui client. Indiferent dacă ești la început de drum sau deja ai o relație de lungă durată cu Victoriabank, această campanie îți aduce beneficii de care nu ai parte în alte perioade ale anului.

Ofertele pentru persoane fizice includ:

  • Credit de consum negarantat + Star Card: oferta include un credit de consum negarantat cu rata dobânzii 8,50% și DAE 8,84% la pachet cu Star Card (Visa Classic) și un voucher instant de 500 MDL;
  • Credit de consum „Expres Online” cu rata dobânzii 8.50% și DAE 8,84%;
  • Depozitul Bank Friday_2024: oferta este nelimitată pentru constituirea depozitului în aplicația VB24, până la 24.11.2024 ora 23:59.

Ofertele pentru persoane juridice includ:

  • Credite IMM cu rata dobânzii 7,0% în primele 12 luni și ZERO comision de acordare: Participanții trebuie să semneze contractele până la 27.12.2024.
  • Pachet de cont curent: Oferta include Pachet Nelimitat gratuit pentru 6 luni, plăți interbancare cu ordin de plată electronic în MDL (1 leu pe 6 luni), Overdraft la cont curent cu rata dobânzii de 7%, POS terminal cu tarife preferențiale și 2 carduri Platinum cu zero comision pentru deservirea lunară. Oferta e disponibilă pentru IMM-urile care nu au cont curent la Victoriabank.
  • E-Commerce: comision unic de 2% pentru acceptarea tuturor cardurilor în primul an al contractului. Clienții eligibili trebuie să semneze contractele până la 31.05.2025.
  • VB24 POS cu fiscalizare: zero costuri pentru acceptarea tuturor cardurilor și deservirea soluției de fiscalizare ISFiscalCloud. Participanții eligibili trebuie să semneze contractele până la 31.01.2025.

Bank Friday este despre a face diferența în viața ta financiară, cu soluții atractive și ușor de accesat. Îți promitem o experiență de neuitat, cu oferte gândite să se potrivească tuturor stilurilor financiare – de la produsele clasice la cele moderne și inovatoare. Intră pe www.bankfriday.victoriabank.md, fă scroll și descoperă oferta potrivită pentru tine. Stocurile pentru cele mai populare produse sunt limitate, așa că grăbește-te să profiți de avantajele unei campanii promoționale cum nu s-a mai văzut.

Victoriabank este prima bancă din Moldova care a lansat oferte de tip „bank friday”, în noiembrie 2019. Promoțiile desfășurate anii precedenți s-au bucurat de succes enorm. Pentru unele produse stocul a fost epuizat în doar câteva minute.

Victoriabank – #CuPoftăDeBanking

Realitatea Live

18 Nov. 2024, 16:25
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Ursu Victor
18 Nov. 2024, 16:25 // Bănci şi Finanţe //  Ursu Victor

La un dineu găzuit de bancherii de top ai gigantului american Morgan Stanley, un singur subiect a dominat toate discuţiile de la masă: averile uriaşe rezultate din explozia AI. La masa discuţiilor au fost invitaţi şi „inamicii” băncilor de pe Wall Street, firmele de capital privat, însă Morgan Stanley a bătut monedă pe un singur mesaj: unitate. Foamea companiilor tech de bani cu care să finanţeze revoluţia tehnologică este atât de mare că un război pe clienţi şi împrumuturi e inutil. Astfel, cele mai grele nume din industria bancară şi de private equity au bătut palma pentru pace, au finanţat, iar acum se pregătesc să încaseze cel puţin 1.000 mld. dolari, scrie Bloomberg.

Chiar şi cei mai mari sceptici de pe Wall Street cu privire la potenţialul AI, cum ar fi Jim Corvello, şeful departamentului de equity research, au fost convinşi. Băncile se grăbesc acum să ţină pasul cu foamea de împrumuturi. În SUA, gigantul bancar JP Morgan a înfiinţat o echipă dedicată companiilor tech care vor să ia bani pentru AI, la fel ca şi Deustche Bank, în Europa. Băncile recunosc că uneori jonglează cu atât de multe cereri din partea companiilor că nu au suficient personal pentru a face faţă volumului de muncă.

Pentru mastodonţii pieţei de private equity, cum ar fi Apollo şi KKR, nevoia de finanţare pentru infrastructura digitală, reprezintă o şansă unică de a ieşi la lumină, mai ales după ce dobânzile au crescut, economia s-a înrăutăţit, iar tranzacţiile din era banilor ieftini (n.r – criza sanitară) s-au terminat.

Şeful BlackRock Inc., Larry Fink, a declarat că firma sa va aduna cel puţin 120 mld. dolari din datoriile asociate centrelor de date, după ce s-a aliat cu Microsoft, pentru a finanţa dezvoltarea clădirilor şi a infrastructurii energetice necesare.

Cu toate acestea, în mijlocul delirului AI, există note de precauţie. Unii subliniază faptul că, deşi firmele de capital privat au un pedigree solid în domeniul imobiliar, acestea nu au efectuat lucrări de construcţie la scara mare şi nu au gestionat vreodată împrumuturi de o asemenea amploare precum cele destinate centrelor de date pentru AI. O altă problemă ar fi că tehnologia se schimbă şi evoluează constant, ceea ce ar putea pune în pericol proiectele mari de investiţii cu capital privat pe termen lung.

Pe lângă aceste probleme, toţi ce implicaţi în revoluţia AI, se confruntă cu un adevăr greu de ascuns. AI încă nu a produs nimic la nivel tehnologic care să egaleze succesul unor realizări precum comerţul electronic sau GPS-ul.  Chiar dacă vor reuşi, cele mai strălucite minţi din industria tehnologiei lucrează pentru a face software-ul şi hardware-ul mai eficiente, pentru a reduce nevoia de scară şi putere, în timp ce AI-ul are nevoie exact de lucrurile pe care tehnologia continuă să le transforme constant de la an la an.

„Există multe motive de optimism. Dar dacă, dintr-un motiv oarecare, nu se dezvoltă şi oamenii nu găsesc o modalitate de a monetiza această investiţie în inteligenţa artificială, eşecul ar putea fi foarte periculos”, a declarat Benjamin Fernandez de la Barclays Plc, care se ocupă de obligaţiunile susţinute de active «netradiţionale», cum ar fi centrele de date.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău