MAIB – în topul preferințelor de angajare ale absolvenților. Vino și tu în echipa celor MAIBuni!

02 Iul. 2021, 11:09
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
02 Iul. 2021, 11:09 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Moldova Agroindbank este în topul preferințelor de angajare ale absolvenților universitari. Acest lucru o demonstrează statistica internă și cel mai recent studiu național la acest subiect, realizat cu suportul Camerei de Comerț Americană din Moldova (AmCham Moldova). Potrivit studiului „Percepția brandului angajatorului și aspirațiile de carieră ale absolvenților din Republica Moldova”, MAIB este considerată de respondenți – studenții absolvenți ai universităților din Republica Moldova – cel mai bun angajator.

În același timp, Moldova Agroindbank este cel mai cunoscut brand de angajator din lista celor 12 propuse studenților spre alegere.

„MAIB este unul dintre cei mai mari angajatori din țară. Peste 2500 de profesioniști activează la MAIB, iar o bună parte sunt proaspăt absolvenți ai universităților din Moldova. În fiecare an îi primim cu brațele deschide pe tinerii care își doresc să efectueze în cadrul băncii stagiul de practică. Mulți dintre ei aleg să rămână în continuare în echipa noastră, datorită culturii corporative și numeroaselor beneficii de care dispun angajații băncii. Mă bucur să văd pășindu-ne pragul tineri specialiști cu capacități extraordinare, dornici de schimbări și creatori de inițiative și vreau să știe că sunt întotdeauna bineveniți la MAIB”, a menționat Svetlana Bodaci, Director HR.

Studenții aleg MAIB pentru valorile pe care le promovează banca – orientarea către client, transparența, spiritul de echipă, profesionalismul, încrederea, inovația și agilitatea. De asemenea, în cadrul companiei se oferă oportunități de dezvoltare continuă, mediu plăcut de lucru în echipă, apreciere și posibilitatea de a învăța de la cei MAIBuni profesioniști – factori ce au acumulat cele mai mari aprecieri în rândul studenților care intenționează să se angajeze.

„Fiind studentă la specialitatea Matematici Aplicate, mereu mă întrebam: cât de întrebuințate sunt abilitățile și cunoștințele primite la universitate pe piața muncii? Stagiul de practică la MAIB m-a făcut să înțeleg că studiile nu au fost în zadar și aici pot să mă realizez în carieră într-un colectiv prietenos și profesionist”, spune Ina Tabarcea, absolventă a Universității de Stat din Moldova, care în prezent este Analist Calitate Baze de Date în cadrul Departamentului Riscuri.

„Cariera mea profesională a început la Moldova Agroindbank. Am venit în această echipă după absolvirea studiilor în cadrul Centrului de Excelență în Economie și Finanțe, specialitatea Finanțe si Bănci și deja de aproape un an activez în calitate de Operator Ghișeu Bancă, la Sucursala nr.1 din Chișinău. În același timp sunt student la Academia de Studii Economice din Moldova, facultatea Business și Administrarea Afacerilor, cu frecvență redusă.

Sunt foarte mulțumit de jobul pe care îl am. La MAIB avem o echipă veselă și prietenoasă. Mă bucur că am ales să mă alătur acestui colectiv și sper întotdeauna să fim MAIBuni”, ne-a comunicat Vladimir Eremciuc.

Vrei să faci parte din echipa MAIB?

Studenții sunt invitați să expedieze CV-ul personal și/sau scrisoarea de intenție la adresa student@maib.md, indicând domeniul sau funcția de care sunt interesați. Posibilitățile de angajare sunt disponibile atât cu program redus, cât și cu program întreg, în funcție de orarul de studii.

Împreună la Nivelul Următor!

P.

Realitatea Live

03 Mai 2024, 13:07
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
03 Mai 2024, 13:07 // Actual //  Lupu Eduard

Ministrul Infrastructurii, Andrei Spînu, a adus claritate în dezbaterea publică privind lucrările și costurile de construcție pentru infrastructura de la Punctul de Trecere a Frontierei Leova – Bumbăta, prin publicarea tuturor documentelor relevante care au stat la baza acestui proiect.

Prin intermediul unei postări pe platforma de socializare Telegram, ministrul a explicat detaliat cele patru etape ale proiectului:

Etapa 1 a constat în construcția unui drum de acces de la punctul de trecere a frontierei de stat Leova-Bumbăta către strada Podul de Flori, cu o lungime de 2,01 km, având două benzi de circulație și două benzi de încadrare, precum și o secțiune de racordare cu podul de pontoane și platforma punctului de trecere a frontierei.

Etapa 2 a presupus construcția și amenajarea platformei punctului de trecere a frontierei, pe o suprafață de aproximativ 11.500 de metri pătrați.

Etapa 3 a inclus construcția și amenajarea platformei de parcare, pe o suprafață de aproximativ 13.000 de metri pătrați.

Etapa 4 a constat în construcția unui drum de ocolire a orașului Leova, pe o lungime de 1,5 km, care a inclus și amenajarea unei străzi de acces către acest drum de ocolire.

Ministrul Spînu a subliniat că acest proiect reprezintă un punct de referință important în infrastructura Republicii Moldova, fiind primul pod peste Prut construit de la independența țării și a evidențiat transparența procesului prin publicarea tuturor documentelor relevante legate de acest proiect.

Costul lucrărilor de construcție a drumului de acces – 3,6 km – și a infrastructurii punctului de frontieră Leova – Bumbăta se ridică la suma de 252,23 milioane de lei, iar finalizarea lucrărilor era planificată pentru luna noiembrie a acestui an. Iinițial, pentru construcția drumului erau prevăzuți 260 de milioane de lei.

Un calcul elementar arată că fiecare kilometru de drum a costat 84 de milioane de lei, fiind cel mai scump drum construit vreodată în Republica Moldova.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău