Cum poți face bani în timp ce dormi? Idei care îți pot aduce un venit pasiv

02 Iul. 2021, 18:03
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  MD Bani
02 Iul. 2021, 18:03 // Oameni şi Idei //  MD Bani

Este deja cunoscut faptul că pentru a obține mai mulți bani ai nevoie și de un venit pasiv, în special în Republica Moldova, unde salariile nu sunt atât de mari, iar unele familii au nevoie să lucrez chiar și la două locuri de muncă. Iată câteva idei pentru a-ți crea un venit pasiv.

Investește pe bursă

Investiția este o formă încercată și adevărată de venit pasiv. Investiția în acțiuni individuale necesită timp și cercetare. Astfel că, este mai bine să investiți în fonduri mutuale sau ETF-uri pentru un venit pasiv ușor.

Deși există încă unele cercetări inițiale, piața de valori este tot timpul prezentă la datorie. După ce ai investit, trebuie să ai răbdare. Cu cât câștigi mai multă dobândă pentru investițiile tale, cu atât dobânda fi mai mare. Acesta este motivul pentru care este atât de important să investiți devreme și consecvent.

Venit din marketing afiliat

Marketing-ul afiliat este procesul prin care un afiliat câștigă un comision pentru comercializarea produselor unei compani.

Afiliatul este un retailer care câștigă un comision pentru fiecare produs pe care îl vinde, ca și comercianții offline cum sunt agenți de vânzări ce merg din ușă în ușă sau persoanele care lucreaza într-un call centre.

Marketing-ul Afiliat nu se rezumă doar la promovarea și vânzarea de produse create de alții, poți de asemenea sa promovezi chiar produsul tău.

Pentru a se ocupa de marketing afiliat oamnii își creează un blog sau când produsele pe rețelele de socializare.

Odată cu crearea unui blog, va trebui să îl perfecționezi cu conținut și să te asiguri că știi să creezi conținut SEO astfel încât oamenii să găsească blogul. Nu este rău să ai o prezență pe rețelele sociale pentru a-i aduce pe oameni și pe blogul tău.

Oferă în chirie o cameră sau un apartament

În cazul în care ai o cameră sau un apartament liber îl poți oferi cu chirie. Poți oferi cu chirie pentru câteva zile sau pentru o perioadă mai îndelungată.

Realitatea Live

22 Nov. 2024, 09:55
 // Categoria: Actual // Autor:  Ursu Victor
22 Nov. 2024, 09:55 // Actual //  Ursu Victor

Ministrul Energiei, Victor Parlicov, a avertizat asupra provocărilor majore din sectorul energetic, subliniind necesitatea unor măsuri urgente pentru a evita o criză. În cadrul emisiunii „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV, Parlicov a explicat că Moldova ar putea fi nevoită să crească importurile de energie din România și să interzică exporturile de energie regenerabilă pentru a asigura securitatea internă, în cazul în care regiunea stângă a Nistrului nu va mai primi gaz rusesc.

„Acum exportăm energie din surse regenerabile, inclusiv până în Croația. Însă, în contextul actual, trebuie să prioritizăm consumul intern. Activarea celulei de criză și a Comisiei pentru Situații Excepționale (CSE) este inevitabilă, deoarece incertitudinile devin zilnice,” a declarat Parlicov.

El a evidențiat impactul negativ al atacurilor cu rachete asupra interconexiunilor energetice cu Ucraina, un aspect pe care l-a numit „un element major de securitate.” Ministrul a adăugat că, dacă situația o cere, este dispus să participe la discuții cu Gazprom.

„Am primit o invitație pentru astfel de discuții și consider că este o decizie corectă, având în vedere circumstanțele,” a precizat Parlicov.

Referindu-se la posibilitatea ca regiunea transnistreană să rămână fără gaz rusesc începând cu 1 ianuarie 2025, ministrul a declarat că situația este alarmantă.

„Acolo spiritele nu sunt deloc optimiste. Ei conștientizează că un astfel de scenariu răstoarnă tot ce s-a construit acolo până acum. De mult timp am avertizat că gazul gratuit nu este o soluție permanentă și că trebuie să crească treptat tarifele interne,” a explicat ministrul.

Parlicov a subliniat că o criză în regiunea transnistreană va afecta întreaga țară.

„În cazul în care regiunea intră în criză, toată țara va intra într-un regim de supraviețuire. Decizia de a continua sau nu livrările va fi luată de Rusia în ultimul moment, iar noi trebuie să fim pregătiți, inclusiv cu sprijin extern,” a spus el.

Ministrul a avertizat că Moldova trebuie să ia în considerare scenariul în care tranzitul de gaz prin Ucraina va fi oprit. „Trebuie să știm din timp dacă un astfel de scenariu va deveni realitate, pentru a ne organiza eficient și a ne coordona cu partenerii internaționali,” a concluzionat Victor Parlicov.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău