Toate automobilele noi într-un singur catalog. Alege-ți mașina, maib te finanțează

02 Nov. 2021, 09:50
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
02 Nov. 2021, 09:50 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Maib îți sprijină planurile de a mai face un pas spre Nivelul Următor și lansează o pagină nouă – auto.maib.md. Intră acum și găsește toate automobilele noi la un click distanță.

Automobil roșu ca focul, argintiu sau negru lucios? Ești mereu pe drumuri și ai nevoie de mobilitate maximă? Indiferent de motivul pentru care vrei să cumperi o mașină, maib îți este aproape și îți oferă platforma auto.maib.md 

Pe auto.maib.md găsești toate automobilele noi ale celor mai cunoscute branduri: Hyundai, KIA, BMW, Mitsubishi, Toyota, Dacia, Audi, Chevrolet, Ford, Honda, Jaguar, Land Rover, Mazda, Mercedes, Renault, Nissan, Skoda, Suzuki, Volkswagen, Volvo.

Alege ce este mai important pentu tine: capacitatea motorului, benzină sau motorină, cutie de viteză mecanică sau automată, hybrid, hatchback de oraș sau un minivan pentru toată familia.

Odată ce ai făcut alegerea, vizitezi o singură dată banca și în aceeași zi pleci acasă cu mașina dorită.

Ofertă nouă de finanțare

Cu maib poți procura un automobil nou sau rulat, în condiții transparente și accesibile.

Orice ai face și oriunde te-ai afla, maib îți oferă soluția și te finanțează simplu și ușor.

Ce obții?

Ai la alegere 2 opțiuni de finanțare, potrivite cerințelor și necesităților tale.

  1.  Maib auto – noul produs al băncii

Soluția de finanțare prevede acordarea unui credit de până la 350 000 de lei și acordarea creditului într-o oră:

  •  Finanțarea și rambursarea în lei;
    •    Termenul de rambursare – până la 5 ani;
    •    DAE – de la12% anual;
    •    Finanțare de până la 100% din costul automobilului;
    •    Avans – 0%;
    •    Fără gaj;
    •    Fără fidejusor;
    •    Asigurare CASCO opțională, cu posibilitatea achitării în 4 rate.

De exemplu, pentru un credit de 200 000 de lei, contractat pe o perioadă de 5 ani, fără avans, vei achita lunar aproximativ 4 399 de lei.

  1.  Maib leasing

Dacă optezi pentru leasing auto, atunci la maib leasing îl obții în condiții favorabile pentru tine:
•    Finanțarea și rambursarea în euro, dolari și lei;
•    Termenul de rambursare – până la 5 ani;
•    Avans – de la 20%;
•    Asigurare CASCO la tarife avantajoase, achitată în 12 rate lunare.

Toate automobilele noi sunt incluse într-un catalog special, disponibil pe platforma auto.maib.md, astfel încât rapid și comod poți alege modelul dorit. Pentru un automobil rulat, pe care vrei să-l cumperi direct de la proprietar sau de la dealer, solicită suportul consultanților maib.
Alte detalii despre avantajele și tarifele produsului maib auto sunt disponibile aici.

Cum obții finanțarea?

Poți obține un credit auto dacă ai vârsta între 23-70 de ani și îndeplinești una din condiții:
•    Primești salariu sau beneficiezi de pensie;
•    Primești transferuri internaționale de bani;
•    Lucrezi ca freelancer.

Te așteptăm la maib cu buletinul de identitate și actul de confirmare pentru cumpărarea automobilului (cont spre plată, invoice, contract etc.) și pleci cu suma de bani de care ai nevoie.

Dacă alegi finanțarea în leasing, te invităm la maib leasing.

Promoție de zile mari

Vrem să călătorești în voie și în siguranță, oricând și oriunde. De aceea, odată cu lansarea noului produs, anunțăm și organizarea unei promoții speciale: primii 100 de beneficiari ai creditului maib auto vor primi câte un certificat în valoare de 2000 de lei pentru procurarea anvelopelor și un certificat de 300 de lei pentru deservire tehnică auto.

Regulamentul promoției și condițiile de participare pot fi consultate aici.

Cu maib, e simplu și ușor să urci la volanul propriului automobil! Ține ritmul cu noi și (re)descoperă plăcerea condusului.

Maib – împreună la nivelul următor!

P.

Realitatea Live

06 Mai 2024, 09:19
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
06 Mai 2024, 09:19 // Actual //  Lupu Eduard

Borge Brende, preşedintele Forumului Economic Mondial, nu vede cu ochi buni tabloul economiei mondiale, afirmând că lumea se va confrunta cu un deceniu de creştere în slow-motion dacă nu se aplică măsurile economice corecte.

El a subliniat pericolul pe care îl prezintă pentru economie datoria globală, aflată în continua creştere, şi care a ajuns la un nivel nemaivăzut din 1820, accelerând riscul de stagflaţie cu care s-ar putea confrunta economiile avansate, scrie CNCB.

„Trebuie să abordăm situaţia datoriilor la nivel mondial. Nu am mai văzut o asemenea datorie de la Războaiele Napoleoniene, suntem pe cale să acumulăm datorii cât tot PIB-ul la nivel global”, a avertizat Brende.
El este de părere că guvernele trebuie să se gândească cum să reducă această datorie şi să ia măsurile fiscale corecte fără a ajunge în situaţia de a declanşa o recesiune. De asemenea, a semnalat presiunile inflaţioniste persistente şi faptul că inteligenţa artificială generativă ar putea fi o oportunitate pentru ţările în curs de dezvoltare.

Avertismentul său se vine în continuarea unui raport recent al Fondului Monetar Internaţional, care a observat că datoria publică mondială a crescut la 93% din PIB anul trecut, fiind în continuare cu 9 puncte procentuale mai mare decât nivelurile anterioare pandemiei. FMI a estimat că datoria publică mondială s-ar putea apropia de 100% din PIB până la sfârşitul deceniului.
Fondul a evidenţiat, de asemenea, nivelurile ridicate ale datoriei din China şi Statele Unite, afirmând că politica fiscală relaxată din cele din urmă pune presiune asupra ratelor şi a dolarului care apoi împinge în sus costurile de finanţare în întreaga lume, exacerbând problemele care deja există.

La începutul acestei luni, Fondul Monetar Internaţional şi-a majorat uşor prognoza de creştere globală, afirmând că economia mondială s-a dovedit „surprinzător de rezistentă” în ciuda presiunilor inflaţioniste şi a schimbărilor de politică monetară. În prezent, acesta se aşteaptă la o creştere globală de 3,2% în 2024, în creştere cu un modest 0,1 puncte procentuale faţă de prognoza sa anterioară din ianuarie.

Brende de la WEF a declarat duminică că cel mai mare risc pentru economia globală este acum „recesiunea geopolitică cu care ne confruntăm”, subliniind recentele tensiuni dintre Iran şi Israel.

„Există atât de multă imprevizibilitate şi se poate scăpa uşor de sub control. Dacă Israelul şi Iranul ar fi agravat acest conflict, am fi putut vedea peste noapte un preţ al petrolului de 150 de dolari. Iar acest lucru ar fi fost, desigur, foarte dăunător pentru economia globală”, a spus el.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău