Cele mai importante teme de mediu pentru Republica Moldova vor fi dezbătute în cadrul Pria Environment Moldova

24 Nov. 2021, 17:18
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Nov. 2021, 17:18 // Actual //  Lupu Eduard

PRIA events organizează conferința PRIA Environment Republica Moldova, eveniment complex, cu teme extrem de importante și cu prezența reprezentanților tuturor părților implicate în protecția mediului în Moldova va avea loc pe 25 noiembrie 2021.

Evenimentul va fi transmis live pe Microsoft Teams aici: https://bit.ly/30q3UuX și pe Facebook PRIAevents.
PRIA Environment eprezintă una dintre cele mai importante platforme de dezbateri între companii, autorități, ONG- uri și societatea civilă, dar și întalnirea anuală a tuturor celor implicați în conservarea mediului. Aceasta va găzdui reprezentanți de marcă ai mediului de business, ai autorităților și ai comunității științifice, precum și lideri comunitari, care vor discuta politici în curs de dezvoltare, probleme și progrese tehnologice care au impact asupra resurselor naturale, precum și oportunități concepute pentru a crea un viitor durabil prin gestionarea corectă a mediului.

Totodată se vor dezbate subiecte despre alinierea la cerințele internaționale privind economia circulară și transformarea deșeurilor în resurse. Un rol deosebit va fi acordat și dezbaterii despre investiții ale companiilor pentru protejarea mediului și educație pentru mediu. Participanții vor afla despre cele mai eficiente campanii pentru mediu, despre rolul ONG-urilor și proiectele acestora.

Lectorii care vor participa în cadrul evenimentului:

  • Denis Macovschi, Specialist Principal , Agentia de Mediu Republica Moldova
  • Cristina Cornescu, PR, AP Moldcontrol
  • Cristina Mîndrescu, CSR Manager, Orange Moldova
  • Alexandru Gîncu, Președinte at Asociația Producătorilor și Importatorilor de Ambalaje din Moldova
  • Serghei Ceban, Șef Secție Microcreditare, Șef adjunct Direcție Retail, FinComBank
  • Doinița Mihai, Vice President Governmental Affairs Eastern Europe South, TOMRA
  • Radu Merica, Director General, RER Ecologic Group
  • Julia Leferman, Reprezentant al Alianței Producătorilor de Băuturi din România și Director General, Berarii României
  • ONG-uri

De ce să participi la acest eveniment:

  1. Vei analiza noutățile legislative cu impact asupra comunităților noastre, strategii și politici, precum și schimbările actuale.
  2. Vei afla care sunt eforturile făcute de companii pentru un mediu mai curat, dar si stadiul demersurilor făcute de administrațiile locale pentru mediu.
  3. Vei dezbate despre ce reglementări ar trebui schimbate sau îmbunătățite.
  4. Vei afla despre rezultatele orașelor din Moldova și care se află pe locurile fruntașe.
  5. Vei avea și lectori din România care ne pot spune despre experiența lor.
  6. Vei avea ocazia să îi întâlnești pe cei mai importanți oameni din domeniu, să participi la un eveniment interactiv, astfel încât la finalul evenimentului să ai trasate idei, soluții și propuneri.

Pentru a primi linkul pentru vizionare online, completați : https://priaevents.ro/inregistrare-pria-environment-republica-moldova_25-noiembrie-2021, iar detaliile complete le veți găsi pe www.priavents.ro

Realitatea Live

27 Apr. 2024, 08:24
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Lupu Eduard
27 Apr. 2024, 08:24 // Bani și Afaceri //  Lupu Eduard

Inteligenţa artificială va duce la o nevoie „minimă” de call center-uri în cel mult un an, progresele rapide ale inteligenţei artificiale urmând să schimbe o industrie întreagă, spune directorul companiei indiene de IT Tata Consultancy Services, citat de FT.

K Krithivasan, directorul general al TCS, a declarat pentru Financial Times că, deşi „nu am văzut nicio reducere a locurilor de muncă” până acum, adoptarea pe scară mai largă a inteligenţei artificiale generative în rândul clienţilor multinaţionali va revizui tipul de centre de asistenţă pentru clienţi care au creat locuri de muncă în masă în ţări precum India şi Filipine.

„Într-o fază ideală, dacă mă întrebaţi pe mine, ar trebui să existe un număr foarte mic de centre de apeluri primite care să aibă deloc apeluri primite”, a spus el. „Suntem într-o situaţie în care tehnologia ar trebui să fie capabilă să prevadă un apel care vine şi apoi să abordeze proactiv punctul de durere al clientului.”

El a spus că chatbots vor putea în curând să analizeze istoricul tranzacţiilor unui client şi să facă o mare parte din munca depusă de agenţii din centrele de apeluri. „Acolo ne îndreptăm … . Nu cred că suntem acolo astăzi – poate peste un an sau cam aşa ceva”, a spus el.

Perspectiva ca instrumentele de inteligenţă artificială generativă care avansează rapid să înlocuiască multe tipuri de lucrători cu guler alb, inclusiv agenţii din centrele de apeluri şi dezvoltatorii de software, a alarmat factorii de decizie din întreaga lume.

În India – un centru global pentru serviciile de back-office – peste 5 milioane de persoane lucrează în domeniul IT şi al externalizării proceselor de afaceri, potrivit grupului industrial Nasscom.

TCS, o ramură a conglomeratului indian Tata care lucrează cu multinaţionalele pentru a le dezvolta sistemele IT, are peste 600.000 de angajaţi proprii şi venituri anuale de aproape 30 de miliarde de dolari.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău