Dezvoltă vânzările cu livrare în doar 2 zile cu POS terminale mobile maib

09 Dec. 2021, 15:49
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
09 Dec. 2021, 15:49 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Într-o lume în permanentă schimbare, când viteza și mobilitatea sunt elemente importante ale succesului, e necesar să fii mereu alături de clienții tăi. Pentru a te adapta nevoilor clienților, la livrarea mărfurilor sau produselor la domiciliu sau birou utilizează POS terminalele mobile de la maib. În cazul în care activezi în domeniul HoReCa, atunci POS terminalele mobile cu opţiunea GPRS îți vor fi de mare ajutor.

Achitarea rapidă, confortabilă, printr-o singură atingere a cardului, oferă un grad de siguranţă suplimentar, fiind o confirmare a flexibilității afacerii.

Andrii Glevatskyi, Vicepreşedinte maib: „Cu peste 9600 de terminale instalate la comercianți din diverse industrii, maib gestionează una dintre cele mai inovatoare şi vaste reţele de acceptare a cardurilor de plată din Republica Moldova, fiind lider pe segmentul soluțiilor pentru comerț. Acum, instalarea POS terminalelor se face în decurs de doar 2 zile, iar transferarea mijloacelor băneşti pentru operaţiunile efectuate are loc în următoarea zi lucrătoare”.

Prin intermediul cartelei SIM de la maib, comerciantul poate utiliza nu doar POS terminalele mobile cu sistem GPRS, dar și alte tipuri de terminale, potrivite afacerii:

  • staţionare (linia de comunicare – internet);
  • integrate (pot fi integrate cu sistemele fiscale de casă şi control ale comerciantului);
  • încorporate (pot fi integrate cu aparatele de cafea, soluții pentru parcări și stații de spălătorie auto, stații PECO etc.).

    Dorian Postevca, Directorul Departamentului sisteme de plăți maib: „Terminalele de ultimă generație, oferite de maib, întrunesc toate condițiile de securitate și sunt capabile să efectueze tranzacții rapid şi comod. Terminalele aceptă carduri emise de către 3 sisteme internaţionale de plată: Visa, Mastercard şi American Express. De asemenea, pe lângă abordare individuală a fiecărui client, oferim suport specializat 24/7 și instruire gratuită a salariaţilor comerciantului”.

Contactează specialiștii maib azi și de mâine începe vânzările ușor și simplu:
022 022 428 / pos@maib.md

P.

Realitatea Live

05 Apr. 2025, 11:58
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Ursu Victor
05 Apr. 2025, 11:58 // Bani și Afaceri //  Ursu Victor

Un tribunal din Republica Bașkortostan a decis naționalizarea a șapte fabrici deținute de fostul șef al „Gazprom Energo”, Alexei Mitiușov, în cadrul unei acțiuni demarate de Procuratura Generală a Rusiei. Valoarea totală a activelor preluate de stat se ridică la 31,5 miliarde de ruble, relatează Kommersant.

Decizia prevede trecerea în proprietatea statului a 100% din acțiunile sau părțile sociale ale companiilor „Salavatneftemaș”, „Salavatneftehimremstroi”, „Podzemneftegaz”, „Remenergomontaj”, „Neftehimremstroi”, „Tehcentr” și Uzina de catalizatori din Salavat. Aceste întreprinderi deservesc grupul „Gazprom Neftechim Salavat”, una dintre companiile-cheie ale industriei chimice din regiune.

Potrivit instanței, Mitiușov, care deține pașaport lituanian și permis de ședere în Spania, a stabilit un „control străin” asupra acestor active strategice, fapt considerat ilegal conform legislației ruse. Decizia a fost pusă în aplicare imediat, fără posibilitatea apelului, la cererea procurorilor, care au avertizat că o întârziere ar putea duce la oprirea producției, neplata salariilor și falimentul fabricilor.

În plângerea sa, Procuratura a susținut că Mitiușov a achiziționat companiile prin entități controlate – „Mercury Capital Trust” și „Corporate Center” – în urma unor tranzacții neautorizate și nevalidate de comisia guvernamentală sau Serviciul Federal Antimonopol. Împotriva fostului director „Gazprom Energo” a fost deschis un dosar penal în 2022, fiind acuzat de deturnare de fonduri de la „Gazprom Neftechim Salavat”. În februarie 2023, Mitiușov a fost dat în urmărire internațională.

Naționalizarea activelor considerate „strategice” a devenit o practică tot mai frecventă în Rusia după invadarea Ucrainei. Potrivit fostului șef al Transparency International Rusia, Ilia Șumanov, în ultimii trei ani, statul a preluat active în valoare de peste 2,07 trilioane de ruble. În 2024, The Moscow Times estimează că autoritățile au naționalizat cel puțin 67 de companii, cu venituri anuale de peste 807,6 miliarde de ruble și active evaluate la peste 544,7 miliarde.

Această decizie reflectă consolidarea controlului statului rus asupra economiei, în paralel cu o ofensivă împotriva proprietății private cu legături externe, în contextul actualei izolări internaționale.

 
NO COMMENT | Exercițiu de simulare a procesului legislativ din Parlamentul European
NO COMMENT | Exercițiu de simulare a procesului legislativ din Parlamentul European
NO COMMENT | PREȘEDINTELE CEHIEI, PETR PAVEL, ÎN VIZITĂ OFICIALĂ LA CHIȘINĂU
NO COMMENT | PREȘEDINTELE CEHIEI, PETR PAVEL, ÎN VIZITĂ OFICIALĂ LA CHIȘINĂU
NO COMMENT | FEROVIARII AU IEȘIT DIN NOU LA PROTEST ÎN FAȚA GUVERNULUI ȘI PREȘEDINȚIEI
NO COMMENT | FEROVIARII AU IEȘIT DIN NOU LA PROTEST ÎN FAȚA GUVERNULUI ȘI PREȘEDINȚIEI
NO COMMENT | NOUA MINISTRĂ A DEZVOLTĂRII ECONOMICE ȘI DIGITALIZĂRII A DEPUS JURĂMÂNTUL
NO COMMENT | NOUA MINISTRĂ A DEZVOLTĂRII ECONOMICE ȘI DIGITALIZĂRII A DEPUS JURĂMÂNTUL
NO COMMENT | SALVATORII ATENŢIONEAZĂ DESPRE PERICOLELE INCENDIILOR DE VEGETAŢIE
NO COMMENT | SALVATORII ATENŢIONEAZĂ DESPRE PERICOLELE INCENDIILOR DE VEGETAŢIE
NO COMMENT | INTERVENŢIA POMPIERILOR LA LICHIDAREA INCENDIULUI DIN CAPITALĂ
NO COMMENT | INTERVENŢIA POMPIERILOR LA LICHIDAREA INCENDIULUI DIN CAPITALĂ