TOP 10 cei mai plătiți youtuberi din 2021! Împreună au câștigat 300 de milioane de dolari

15 Ian. 2022, 17:54
 // Categoria: Au Bani // Autor:  MD Bani
15 Ian. 2022, 17:54 // Au Bani //  MD Bani

Jimmy Donaldson, americanul în vârstă de 23 de ani, mai cunoscut sub numele de MrBeast, a fost cel mai mare creator de conținut YouTube în 2021, potrivit Forbes. El a adunat 10 miliarde de vizualizări pe platformă care i-au adus 54 de milioane de dolari.

Împreună, cei mai bine plătiți 10 YouTuberi au câștigat 300 de milioane de dolari în 2021, a estimat revista americană, scrie BBC.

Pe locul doi se află Jake Paul, prima sa apariție în top 10 din 2018, iar fratele său Logan revine și el după ce a lipsit din 2017.

Jucătorul de Minecraft Nathan Graham, cunoscut sub numele de Unspeakable, se află pentru prima dată pe listă pe locul cinci.

TO 10 cei mai plătiți youtuberi:

10. Preston Arsement

Preston Arsement și-a crescut comunitatea în mare parte datorită videoclipurilor centrate în jurul Minecraft, deși conduce mai multe canale pe site.

Numele lui se regăsește des în această listă, el a câștigat aproximativ 16 milioane de dolari în 2021 – puțin în scădere față de anul precedent, când s-a clasat pe locul șase.

9. Logan Paul

Controversatul boxer și vlogger a fost ultimul în top 10 în 2017. El a câștigat 18 milioane de dolari  în 2021.

8. Omule Perfect

Au câștigat 20 de milioane de dolari anul trecut.

7. Ryan Kaji

Cel mai faimos recenzent al jucăriilor din lume a coborât din vârful topului pe numărul șapte.

În 2021, amestecul său de recenzii despre jucării, videoclipuri educaționale și vloguri de familie l-a ajutat să câștige 27 de milioane de dolari.

6. Nastya

Rusoaiaca în vârstă de șapte ani are aproape 90 de milioane de abonați pe YouTube.

Ea a început ca un boxer de jucării, dar acum vlogurile și videoclipurile ei muzicale cresc în popularitate, iar câștigurile ei au crescut la 28 de milioane de dolari în 2021.

5. Unspeakable

O intrare nouă, jucătorul Minecraft a încărcat-o pe YouTube de un deceniu.

El a vândut drepturile asupra catalogului său din spate companiei Spotter anul trecut, ceea ce a contribuit la câștigurile sale de 28,5 milioane de dolari.

4. Rhett și Link

Un element de bază al listei cu cele mai mari câștiguri de pe YouTube, gazdele emisiunii de chat de geek Good Mythical Morning au câștigat 30 de milioane de dolari în 2021.

3. Markiplier

Un alt creator obișnuit de jocuri, Markiplier și-a folosit perspicacitatea în afaceri pentru a crea o marcă de marfă de succes, câștigând 38 de milioane de dolari anul trecut.

2. Jake Paul

PrinJake Paul a revenit în top 10. Luptele sale de mare profil împotriva starurilor UFC l-au ajutat să câștige 45 de milioane de dolari în 2021.

Este o întorsătură pentru creatorul care a fost criticat alături de deranjamentul lui pentru unele dintre vlogurile lor în 2017, pe care mulți le-au găsit a fi de prost gust.

Cu mai multe planuri de box în pregătire pentru 2022, nu ar fi o surpriză să-l vedem păstrându-și locul în elita YouTube pe lista de anul viitor.

1. MrBeast

Cel mai mare câștigător al YouTube este un creator care folosește cascadorii și farse pentru a-și încânta publicul.

Anul trecut, a recreat pe canalul său elemente din hit-ul Netflix Squid Game, a jucat de-a v-ați ascunselea pe un stadion cu 80.000 de locuri și a fost îngropat în subteran.

Cele 10 miliarde de vizualizări ale sale, alături de franciza de burgeri MrBeast, au însemnat că Jimmy Donaldson aproape și-a dublat veniturile în 2021, după ce s-a clasat pe locul al doilea pe această listă anul precedent.

Realitatea Live

22 Nov. 2024, 12:32
 // Categoria: Actual // Autor:  Ursu Victor
22 Nov. 2024, 12:32 // Actual //  Ursu Victor

Deși sistemul bancar din Republica Moldova oferă dobânzi competitive, 90% din creditele noi accesate de agenții economici sunt destinate să acopere datoriile anterioare, iar doar 10% reprezintă finanțări noi. Mai mult, valoarea acestora este semnificativ mai mică decât depozitele bancare ale acestora, ceea ce indică o problemă economică profundă.

În cadrul emisiunii „Analize economice cu Veaceslav Ioniță”, expertul în politici economice a explicat că agenții economici au mai multe depozite decât credite, ceea ce este un semnal îngrijorător pentru economia țării. „Acest fenomen nu a mai fost înregistrat vreodată și reflectă o temere profundă a mediului de afaceri față de investiții”, a declarat Ioniță.

Analizând evoluția creditelor accesate, expertul a menționat că, deși volumul acestora a crescut semnificativ în ultimii ani, creditarea reală a fost extrem de scăzută. Astfel, din 2020 până în prezent, agenții economici au luat credite noi de 157,5 miliarde de lei, dar au întors datoriile vechi în valoare de 141,3 miliarde de lei, ceea ce face ca creditarea reală să fie de doar 16,2 miliarde de lei.

În ceea ce privește creditarea netă, Ioniță a subliniat faptul că în 2024, în primele trei trimestre, agenții economici au efectuat depozite bancare de 2,8 miliarde de lei, ceea ce a făcut ca creditarea netă să devină negativă, adică agenții economici au depozitat mai mulți bani în bănci decât au luat sub formă de credite.

„Această tendință de creditare netă negativă a persistat în 12 trimestre consecutive din 2020 până în prezent, ceea ce reflectă o fragilitate a mediului de afaceri și o lipsă de încredere în economia locală”, a adăugat expertul.

Veaceslav Ioniță a subliniat că acest fenomen este un semn clar al unei economii vulnerabile, în care agenții economici nu sunt dispuși să facă investiții, iar acest lucru se reflectă în creditarea netă scăzută și volumul în creștere al depozitelor bancare. În acest context, Ioniță a avansat prognoza că este nevoie de cel puțin zece ani pentru ca economia Moldovei să se restabilească la nivelul înregistrat înainte de criza bancară din 2014.

„În ciuda creșterii creditării, situația nu va începe să se îmbunătățească semnificativ până când creditarea netă nu va deveni pozitivă, ceea ce poate să se întâmple abia în 2025, dar cu o tendință clară de însănătoșire a economiei”, a concluzionat Ioniță.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Ajun de Boboteaza, la Catedrală
Ajun de Boboteaza, la Catedrală
Capitala, în febra sărbătorilor
Capitala, în febra sărbătorilor
Repetiții pentru parada din 27 august
Repetiții pentru parada din 27 august
Ploaia din 9 august a făcut ravagii în Capitală
Ploaia din 9 august a făcut ravagii în Capitală
Recolta de porumb a fost compromisă în proporții de 80%
Recolta de porumb a fost compromisă în proporții de 80%
2 august 2022 – Trafic infernal în Capitală
2 august 2022 – Trafic infernal în Capitală