Sucursala Bălți se aliniază identității de brand maib actualizate – mai multă culoare și comoditate

18 Ian. 2022, 17:57
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
18 Ian. 2022, 17:57 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Abordare personalizată pentru fiecare client, zone de deservire cu design inteligent, ambianță confortabilă, colorată și model operațional inovator. Acestea sunt doar câteva dintre aspectele îmbunătățite ale Sucursalei Bălți, transformată în conformitate cu promisiunea maib de brand orientat către clienți.

Giorgi Shagidze, președintele maib:

„Obiectivul principal pe care îl urmărim în transformarea sucursalelor maib este oferirea unor experiențe reînnoite clienților – experiențe care derivă din strategia noastră orientată către client,  transparență, inovare, agilitate, profesionalism, încredere și spirit de echipă. Ne propunem să fim nu doar o bancă, ci un partener pentru întreaga viață a clienților, să fim aproape de oameni, de familiile şi afacerile lor orice ar face și oriunde s-ar afla. Sucursala Bălți este una dintre cele mai mari din rețeaua noastră și ne bucurăm că clienții din această regiune vor beneficia de servicii și produse bancare mai bune. Interacțiunea lor cu maib va deveni și mai simplă, rapidă și ușoară.”

Primul lucru pe care clienţii maib îl vor observa este stilistica exterioară și interioară, care a devenit mai prietenoasă, primitoare, transparentă, comodă și adaptată necesităților și așteptărilor clienților. Moderne și simplificate au devenit și zonele de deservire, unde clienții pot realiza operațiuni de sine stătător, pot solicita suportul consultantului clienți care va determina necesitățile individuale privind serviciile bancare, le va oferi sprijin, consultanță și îi va ghida către una dintre cele 4 zone speciale.

Zona de autoservire – dedicată operațiunilor bancare rapide pentru clienții care își doresc să facă autonom și în timp redus anumite operațiuni la terminale de plată, cum ar fi: achitarea facturilor, achitarea creditului, verificarea contului, depunerea numerarului în cont etc.

Zona tranzacțională – permite facilitarea mai multor operațiuni la un singur ghișeu, cu o deservire mai rapidă pentru o listă vastă de operațiuni și, implicit, economie de timp prețios pentru toată lumea.

Zona consultativă este una semi-privată, facilitând comunicarea directă, analizarea necesităților și planurilor complexe personale sau de dezvoltare a afacerii. Această zonă este mai relaxantă, potrivită pentru luarea deciziilor importante, precum cele legate de creditele ipotecare, de afaceri sau altele asemănătoare.

Zona premium – reflectă un concept inedit, punând la dispoziţia clienţilor servicii exclusiviste, experienţe unice în condiţii de maxim confort şi privilegii speciale. Fiecare client Premium Banking va fi asistat de un manager personal și va beneficia de o gamă de facilități combinate în cele mai optime moduri – servicii de concierge, linie telefonică dedicată, aplicație mobilă personalizată, servicii bancare individuale și produse în condiții preferințiale, evenimente dedicate, programe de bonusuri și alte beneficii.

Aliona Stratan, prim-vicepreședintă maib:

„Suntem încântați să anunțăm că odată cu renovarea Sucursalei Bălți am dezvoltat în premieră conceptul de serviciu Premium Banking pentru clienții persoane fizice. Acesta definește nu doar gama de produse dedicată, dar și modelul operațional de activitate prin implementarea conceptului ONE STOP SHOP. Confidențialitatea, siguranța, confortul și eficiența reprezintă atribute esențiale prin care serviciul Premium Banking se face remarcat. Acum vom fi și mai aproape de clienții noștri, ajutându-i să se bucure de orice etapă a vieții lor”.

Sucursala Bălți este amplasată pe strada Pușkin nr. 56/a, municipiul Bălţi, fiind la dispoziţia clienţilor în fiecare zi de luni până vineri, între ora 08:30 și 16:30.

Pentru mai multe detalii și informații despre noua identitate de brand maib accesați linkul.

Despre maib

Maib este cea mai mare bancă din Moldova, cu 59 de sucursale și 86 de agenții pe întreg teritoriul țării. Dintre acestea – 22 de sucursale și 32 de agenții se află în Chișinău, iar 37 de sucursale și 54 de agenții sunt distribuite uniform pe întreg teritoriul țării.

Prin rețeaua sa vastă de sucursale, maib deservește circa un milion de clienți – corporații, întreprinderi mici și mijlocii, persoane fizice.

P.

Realitatea Live

02 Mai 2024, 15:45
 // Categoria: Slider // Autor:  Soroceanu Olga
02 Mai 2024, 15:45 // Slider //  Soroceanu Olga

Peste 200 de părinți, diriginți de clasă și psihologi școlari s-au reunit la conferința „Cum creștem adolescenți sănătoși: Parteneriat școală-familie” în cadrul Săptămânii Educației. Această inițiativă a oferit un cadru propice pentru discuții și învățare, abordând subiecte esențiale legate de colaborarea dintre școală și familie în sprijinul dezvoltării armonioase a tinerei generații.

„Este evident că fără o comunicare bună între acești actori cheie, nu vom crește acel adolescent cu valorile, cu competențele care să-l ajute să devină un adult fericit. Și atunci noi punem un accent mare și pe formarea cadrelor didactice, pe dotarea instituțiilor educaționale, cu materiale didactice interactive. pentru că, atunci când elevul pășește pragul școlii, el trebuie să se simtă în siguranță, prietenos, să vrea să meargă acolo. Știți, deseori auzim că adolescenții sunt viitorul sau copiii sunt viitorul. Noi aici la UNFPA susținem că ei sunt și prezentul și nu putem să ne gândim la ei doar ca ceva din viitor. Deci trebuie să ne unim eforturile astăzi pentru ei”, a declarat Ludmila Sîrbu, Analistă Programe Tineret, UNFPA Moldova. 

Ina Crasnojon, psihologă-psihoterapeută și cofondatoarea Academiei Părinților de Invidiat, a accentuat rolul crucial al comunicării deschise între părinți și adolescenți. 

„Este foarte bine ca fiecare părinte să fie informat, pentru că părinte devenim, dar nu ne naștem. Ca să fim informați avem nevoie de surse sigure, avem nevoie să aflăm lucruri importante de la specialiști. E bine atunci când un părinte știe exact cum formulează mesajele ca să ajungă la propriul lui copil, cum setează limite corecte și cum respectă regulile pe care el și le propune în educarea propriului copil”, a menționat Ina Crasnojon, psihologă-psihoterapeută, cofondatoarea Academiei Părinților de Invidiat. 

Colaborarea strânsă între școală și familie este cheia pentru a asigura o dezvoltare armonioasă a elevilor, crede Iulii Țurcanu, părinte de adolescent și cadru didactic la o instituție de învățământ din capitală.

„Este un eveniment foarte important pentru că, la momentul actual, fără implicarea nemijlocită a părinților, instituțiilor de învățământ și în special a cadrul didactic, este foarte greu de a transmite sau de a presta serviciul acesta educațional, dat fiind faptul apariției noilor tehnologii informaționale și a unui volum mare de informații. Sprijinul părinților este primordial, pentru că cel mai important este să ai cei șapte ani de acasă și următoarea instruire care va urma pe tot parcursul vieții”, spune Iulii Țurcanu.

Natalia Madan, mamă a unui adolescent de 15 ani, împărtășește cu încredere că relația cu un adolescent este o călătorie complexă.

„E provocator, evident. Și de aceea asemenea evenimente sunt foarte binevenite, nu doar pentru mine, dar pentru orice părinte care se gândește la un viitor mai sigur pentru copil și vrea să se dezvolte împreună cu copilul său. Ce ține de eveniment? Un lucru pot să zic, mi-a confirmat că ceea ce știu eu legat de creșterea copilului e suficient și e bine, doar că ne-a încurajat să și aplicăm toate acestea. Ne-a motivat cum să ne reconectăm cu copiii”, afirmă Natalia Madan.

Conferința „Cum creștem adolescenți sănătoși: Parteneriat școală-familie” a fost organizată în cadrul Săptămânii Educației, de Ministerul Educației și Cercetării, în parteneriat cu Fondul ONU pentru Populație și platforma media Suntparinte.md. 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău