„Ialoveni” – prima sucursală maib renovată în stilul „reduce, reuse, recycle”

29 Iul. 2022, 14:18
 // Categoria: Actual // Autor:  bani.md
29 Iul. 2022, 14:18 // Actual //  bani.md

Dacă ești din Ialoveni, sigur ai fost cel puțin o dată la sucursala maib din centrul orășelului. Acum ai un motiv în plus să o vizitezi pentru a beneficia de, probabil, cele mai bune servicii și operațiuni bancare.  Sucursala „Ialoveni” se aliniază noii identități de brand, oferind mai mult spațiu, comoditate, atmosferă potrivită pentru a lua decizii de finanțare a proiectelor personale sau de afaceri, fețe zâmbitoare și bancheri profesioniști, gata să ofere experiențe inovatoare.

Vorbind despre inovație și aspect vizual, Sucursala „Ialoveni” este prima subdiviziune din rețeaua maib renovată conform noii indentități de brand după principiul „reduce, reuse, recycle”. Pentru că banca are grijă de mediu și investește în protejarea lui, a identificat și implementat soluții de reutilizare a elementelor de interior, adaptându-le la noua stilistică a rețelei maib.

Mobilierul existent a fost restaurat și parțial integrat în noul design interior al sucursalei, conform unui concept unic propus de designerii din străinătate, implicați în procesul de renovare a rețelei maib. Păstrată aproape în totalitate este și structura încăperilor. Dacă renovând alte sucursale pereții au fost practic demolați și construiți din nou după o altă amenajare și forme, în cazul Sucursalei „Ialoveni” s-a păstrat planificarea spațiului practic în întregime.

Aliona Stratan, Prim-vicepreședinta maib, responsabilă de Divizia Retail:

„Ne-am propus să folosim cât mai rațional și eficient resursele existente. Reutilizând unele materiale ne-am dorit să fim mai prietenoși față de mediu, să economisim, să reducem risipa și să oferim obiectelor o a doua șansă la viață. Mă bucur că ne-a reușit și sper că și clienții vor aprecia eforturile noastre de a le face vizita la sucursală mai plăcută, mai confortabilă și, desigur, mai simplă și mai rapidă, pentru că odată cu alinierea sucursalei la noua identitate de brand, am implementat noul model operațional, făcând interacțiunea cu banca mai simplă, mai ușoară, mai rapidă și comodă”.

La fel ca celelalte subdiviziuni ale băncii care au îmbrăcat haine noi și au schimbat modul de operare după rebrandingul din 7 octombrie 2021, Sucursala „Ialoveni” pune la dispoziție 3 zone unice, unde clienții au posibilitatea să realizeze operațiuni de sine stătător sau pot solicita suportul consultantului clienți care va determina necesitățile individuale privind serviciile bancare, le va oferi sprijin și consultanță.

Zona de autoservire – dedicată operațiunilor bancare rapide pentru clienții care își doresc să facă autonom și în timp redus anumite operațiuni la terminale de plată.

Zona tranzacțională – permite facilitarea mai multor operațiuni la un singur ghișeu, cu o deservire mai rapidă pentru o listă vastă de operațiuni și, implicit, economie de timp prețios pentru toată lumea.

Zona consultativă este una semi-privată, facilitând comunicarea directă, analizarea necesităților și planurilor complexe personale sau de dezvoltare a afacerii.

Victor Țapeș, Director al Sucursalei „Ialoveni”:

„Zilnic sute de clienți pășesc pragul sucursalei Ialoveni, lucru care confirmă cererea crescută privind produsele și serviciile noastre bancare. Cu atât mai mult, ne bucurăm enorm că începând de astăzi vom primi clienții într-un spațiu mult mai modern, frumos amenajat, unde îți este plăcut să vii pur și simplu pentru un sfat profesionist. Este o mândrie aparte faptul că Sucursala „Ialoveni” a fost aleasă pentru implementarea unui nou principiu prietenos mediului, așa cum, de mai mult timp, împreună cu colegii încercăm să sortăm, să reducem consumul de hârtie și să economisim resursele existente. Îmi place că avansăm la nivelul următor în banking, digitalizare, în tot ce ține de experiența clienților și implementarea standardelor mondiale privind protecția mediului”. 

Dacă și tu vrei să faci o vizită în spațiul renovat, află că Sucursala „Ialoveni” se află în centrul orașului Ialoveni, pe strada Alexandru cel Bun 49. Este la dispoziția ta în fiecare zi, de luni până vineri, între ora 08:30 și 16:30, fără pauză.

Amintim că recent s-au aliniat identității de brand reînnoite și sucursalele „Ion Creangă”, „Gheorghe Asachi”, „Pușkin” Bălți, „Miron Costin”, „Miron Costin Business Centru”, „Constantin Tănase”, „Decebal”, precum și mai multe agenții maib.

Pentru mai multe detalii și informații despre noua identitate de brand maib accesați linkul.

Despre maib

Maib este cea mai mare bancă din Moldova, care înglobează 120 de subdiviziuni, 58 de sucursale și 62 de agenții, distribuite uniform pe întreg teritoriul țării. Prin rețeaua sa vastă maib deservește circa un milion de clienți – corporații, întreprinderi mici și mijlocii, persoane fizice.

P.

Realitatea Live

22 Nov. 2024, 13:56
 // Categoria: Actual // Autor:  Ursu Victor
22 Nov. 2024, 13:56 // Actual //  Ursu Victor

Rubla s-au depreciat brusc pe piața Forex vineri, după înăsprirea sancțiunilor americane care au vizat 50 de bănci rusești, inclusiv Gazprombank, care a devenit un „hub” pentru tranzacțiile cu gaze. Potrivit datelor LSEG, cursul dolarului a crescut aproape cu 3 ruble în doar câteva ore, atingând valoarea de 103,74 ruble, cel mai înalt nivel din martie 2022. Euro a depășit pentru prima dată 108 ruble în ultimele șase săptămâni, aproape atingând recordul anual.

Cursul yuanului pe Bursa din Moscova, unde tranzacțiile cu valute internaționale au fost oprite din cauza sancțiunilor, s-a apropiat de pragul de 14 ruble, un nivel nevăzut din octombrie anul trecut. La ora 13:45 MSK, moneda chineză era cotată la 13,99 ruble, cel mai mare nivel în ultimul an.

Noile sancțiuni impuse de Ministerul american de Finanțe sunt considerate cele mai semnificative de la primăvara anului 2022, când Sberbank și VTB au fost excluse din sistemul financiar global, a declarat expertul în domeniul sancțiunilor, George Voloshin.

Gazprombank, a treia bancă de stat după volmul activelor, fusese unul dintre ultimele „poduri financiare” între Rusia și restul lumii, menținând accesul la SWIFT și efectuând tranzacții în euro. Cu toate acestea, potrivit analiștilor de la banca de investiții „Sinara”, „plățile UE pentru resursele energetice prin Gazprombank vor deveni, cel mai probabil, imposibile” până la sfârșitul anului 2024, când va expira licența temporară a Ministerului de Finanțe al SUA. Rezervele de valută ale companiilor rusești, care au fost depozitate în afacere în loc să fie transferate pe conturile rusești, ar putea fi și ele afectate, potrivit „Digital Broker”, existând riscul să fie influențate zeci de miliarde de dolari din veniturile din valută ale afacerilor stocate în străinătate.

Noile sancțiuni ar putea provoca din nou probleme cu lichiditatea valutară, avertizează profesorul Evgheni Kogan de la Școala Superioară de Economie (VȘE). „Dacă rundele anterioare de sancțiuni au vizat plățile pentru importuri, acum Ministerul de Finanțe al SUA și-a îndreptat atenția asupra exporturilor rusești, și, o dată cu acestea, asupra fluxului de valută în țară.” Pachetul de sancțiuni include, de asemenea, un avertisment pentru băncile străine care lucrează cu „alternativa SWIFT” a Rusiei — Sistemul de Mesaje Financiare al Băncii Rusiei (SPFS). Aceasta înseamnă că „interacțiunile financiare cu contrapartidele ruse vor deveni mai complicate”, susțin analiștii de la Alfa Bank.

„Veniturile din exporturi ar putea scădea temporar, ceea ce face ca rubla să se deprecieze probabil în următoarele luni”, preconizează Kogan, având în vedere că dolarul ar putea ajunge la 105 ruble, iar yuanul ar putea atinge 15 ruble.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Ajun de Boboteaza, la Catedrală
Ajun de Boboteaza, la Catedrală
Capitala, în febra sărbătorilor
Capitala, în febra sărbătorilor
Repetiții pentru parada din 27 august
Repetiții pentru parada din 27 august
Ploaia din 9 august a făcut ravagii în Capitală
Ploaia din 9 august a făcut ravagii în Capitală
Recolta de porumb a fost compromisă în proporții de 80%
Recolta de porumb a fost compromisă în proporții de 80%
2 august 2022 – Trafic infernal în Capitală
2 august 2022 – Trafic infernal în Capitală