TOP 10 branduri cu cea mai mare reputație în 2021 (VIDEO)

01 Mai 2021, 10:12
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
01 Mai 2021, 10:12 // Bani și Afaceri //  MD Bani

Construirea reputației unei companii – indiferent de mărime – necesită o muncă extraordinară. Pentru cei care au ajuns la vârf, au fost necesari zeci de ani de dedicare pentru a deveni cele mai de încredere mărci de pe Pământ.

Evaluând cum se simt oamenii cu privire la cele mai importante 100 de companii din lume, RepTrak a dezvăluit primele 10 mărci de încredere pentru 2021.

Peste 2.000 de companii au fost analizate de experți, unde fiecare a primit un scor între 0 și 100. Fiecare scor reflectă cât de dispuși sunt oamenii să cumpere sau să recomande un produs, precum și încrederea lor generală în marcă.

Modul în care consumatorii se simt și gândesc față de companii este luat în considerare pentru clasamentul reputației finale, care ia în considerare doar mărcile corporative cu venituri globale peste 2 miliarde USD.


Cele mai de încredere mărci din lume 2021

LEGO Grup

Faimoasa companie de jucării a luat poziția de aur ca cel mai de încredere brand pentru 2021.

Nu numai că a fost cea mai de încredere afacere, dar a fost și singura companie care a obținut un scor de reputație excelent, de 80,4.

LEGO este al doilea an consecutiv în prima poziție pentru afacerile de familie.

„În timpul unui an dificil, am prioritat să facem ceea ce este bine și să ne trăim valorile”, spune Niels B Christiansen, CEO LEGO Group. „I-am sprijinit pe cei care au nevoie și am inspirat copiii și familiile prin joc.

„A putea avea un impact pozitiv asupra societății ne motivează în fiecare zi.

„Sunt foarte mândru de toată lumea din grupul LEGO care a contribuit la recunoașterea noastră ca fiind cea mai bună reputație pentru al doilea an consecutiv.”

Rolex

Sinonim cu ceasuri iconice, Rolex a urmat în clasament pe locul al doilea ca fiind unul dintre cele mai de încredere mărci din lume.

Cu un scor de 79,6, la doar 0,4 puncte distanță de obținerea unei reputații excelente, Rolex are o reputație solidă prin calitatea produselor sale.

Între 2016 și 2019, ceasornicarul a fost clasat pe primul loc timp de patru ani consecutivi.

Ferrari

Cunoscut pentru mașinile sale rapide și măiestria italiană, Ferrari se numără printre cele mai de încredere mărci din lume pentru 2021.

În al treilea rând, performanțele financiare și capacitățile sale de conducere determină modul în care oamenii apreciază producătorul de mașini.

Ferrari și-a consolidat poziția cu un scor de 78,8 – urmărind îndeaproape Rolex și LEGO Group.

Grupul Bosch

Compania multinațională germană de inginerie și tehnologie a fost numită printre cele mai importante mărci de încredere.

Pe poziția a patra, Grupul Bosch a primit un scor de reputație de 78,1, reflectând modul în care oamenii percep produsele și serviciile sale și performanța financiară.

Și, în ciuda faptului că a fost în top 10 în ultimii cinci ani, acesta este cel mai mare scor pe care l-a primit Grupul Bosch.

Harley-Davidson

Una dintre cele mai iconice companii americane de motociclete este, de asemenea, una dintre cele mai de încredere branduri din lume.

Harley-Davidson a sărit în clubul exclusiv Top 10 pentru prima dată în acest an, mutând 15 poziții fenomenale, de pe locul 20 anul trecut.

Deși este a cincea companie cu cea mai bună reputație în ansamblu – cu un scor de 78,1 – ea ocupă poziția a treia cu generația Boomer de oameni născuți între 1946 și 1964.

Canon

Unul dintre liderii în echipamente profesionale de imagistică este, de asemenea, un lider în reputație.

Pe poziția a șasea, Canon a fost plasat printre cele mai de încredere mărci din lume datorită eforturilor sale în produse și servicii și guvernanță comparativ cu anul precedent.

Compania japoneză a primit un scor puternic de reputație de 77,6 de către RepTrak.

Adidas

Fiind una dintre cele mai emblematice mărci de îmbrăcăminte sportivă din lume, este puțin surprinzătoare că se transformă în unul dintre cele mai de încredere mărci.

În ultimii cinci ani, Adidas a fost inclusă în lista Top 10 – anul acesta în poziția a șaptea cu un scor de 77,6.

Îmbunătățirea sa în toate domeniile de afaceri, precum și conducerea și guvernarea sa sunt pilonii reputației sale puternice.

Walt Disney

Compania de 130 de miliarde de dolari SUA este doar una dintre cele două companii care trebuie clasată în mod constant printre cele mai reputate companii de top 10.

Cunoscut simplu ca Disney, imperiul media și de divertisment este singurul de acest gen listat cu cele mai importante mărci de încredere.

În ciuda faptului că a primit un scor general de 77,5, este singura companie care a primit un scor de reputație excelentă pentru performanța financiară.

Microsoft

Pentru a opta oară, conglomeratul tehnologic american a fost considerat un brand de renume.

Microsoft, care valorează mai mult de 1 trilion de dolari SUA, este singura companie de software listată în top 10 pentru 2021.

Afacerea de succes a obținut 77,1 în general, oferindu-i o reputație puternică.

Sony

A doua companie japoneză care a clasat primele 10, Sony se numără printre lista de invidiat a mărcilor de renume.

Demonstrarea îmbunătățirilor impresionante ale cetățeniei, inclusiv modul în care oamenii își văd inițiativele de mediu a fost unul dintre motivele cheie pentru care RepTrak a obținut un scor înalt.

Sony a completat lista de lider pentru 2021 cu un scor de reputație puternică de 77.

 

Realitatea Live

24 Nov. 2024, 10:39
 // Categoria: Actual // Autor:  Ursu Victor
24 Nov. 2024, 10:39 // Actual //  Ursu Victor

Ministerul Transporturilor începe demersurile pentru realizarea exproprierilor necesare construirii Podului peste Prut de la Ungheni, parte a proiectului Autostrăzii Unirii –A 8 Târgu Mureș-Iași-Ungheni (Frontieră Republica Moldova).

Pentru construirea Podului peste Prut, Guvernul va expropria 16 imobile proprietate privată din zona localității Golăiești (județul Iași) cu o suprafață totală de aproape 78.000 mp, respectiv trei terenuri care aparțin Statului: Administrația Națională Bazinală de Apă Prut-Bârlad (două terenuri) și Romsilva, notează economedia.ro.

Contractul pentru proiectarea și execuția Podului peste Prut de la Ungheni a fost semnat în septembrie cu Ness Proiect, iar lucrările ar putea începe din vara anului viitor după predarea proiectului tehnic.

,,Pentru prezentul proiect de act normativ este necesară asigurarea sumelor individuale estimate de expropriator, aferente despăgubirilor pentru imobilele proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național ,,Pod peste Prut la Ungheni”, prevăzute în anexa nr. 2 la prezenta hotărâre, aflate pe raza localității Golăiești din județul Iași, care sunt în cuantum de 157,4 mii lei și se alocă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii. Pentru realizarea lucrărilor aferente obiectivului de investiții ,,Pod peste Prut la Ungheni’’, este necesar a fi expropriată o suprafață  de 77.168 mp, aferentă unui număr de 16 imobile proprietate privată. În acest sens se impune declanșarea procedurilor de expropriere pentru imobilele proprietate privată care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional ,,Pod peste Prut la Ungheni” -Proiect Hotărâre de Guvern.

Ansamblul de poduri care va face legătura între România (judeţul Iaşi) şi Republica Moldova (Raionul Ungheni) este format din două poduri paralele cu tablier mixt oţel-beton şi grindă continuă (un pod pentru fiecare sens de circulaţie).

În această vară, Guvernul a aprobat un Proiect de Hotărâre de Guvern pentru ca Podul peste Prut să nu ajungă muzeu, în lipsa legăturii la viitoarea Autostradă A 8 și la rețeaua de Drumuri Naționale. Astfel, Transporturile au găsit acum o variantă provizorie, de avarie, de a lega podul la infrastructura actuală. Podul urmează să fie conectat cu un Drum Județean (DJ 249) pe care CNAIR îl va moderniza și îl va ridica la profil de Drum Național. „conexiunea cu Drumul Județean este singura soluție pentru ca Podul să poată fi pus în circulație, a explicat ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu. „În cadrul proiectului de infrastructură de interes național „Ungheni RO-MD conexiune Pod Ungheni”, care urmează să asigure legătura cu Republica Moldova, este prevăzută și o componentă de modernizare a drumurilor județene DJ 248, DJ 249A, cât și a drumului comunal DC 8B, cu rol de descărcare temporară pentru podul Ungheni”, arată proiectul.

Următorul pod peste Prut cu 4 benzi între România și Republica Moldova va fi cel nou de la Albița.

Podul va fi construit de Ministerul Transporturilor/CNAIR, iar în 2022, Comisia Europeană a aprobat o finanțare nerambursabilă de 16,5 milioane euro (82 milioane lei) prin Programul Mobilitate Militară  „CEF-T-2022-MILMOB – CEF 2 Transport – Adaptarea rețelei rutiere TEN – T la utilizarea duala civila-apărare”. Lungimea podului va fi de 260 de metri, drumul de legătură va avea 1 kilometru, iar proiectul include și amenajarea noului punct de frontieră. Principalele caracteristici prevăzute sunt:

– 261,20 m lungime pod nou peste Prut

– 2 benzi pe sens + trotuare

– 13 m lățime pod nou (Etapa I) + 11,25 m (Etapa II)

– 8 m lățime parte carosabilă

– 1 km lungime traseu

– 4 x 3,75 m parte carosabilă drum de legătură

– punct de control trecere frontieră, care va fi dotat cu parcări pentru autovehicule mari, autoturisme și spatii închise destinate verificării amănunțite a autoturismelor și tirurilor Va interconecta infrastructurile rutiere între ambele state: Autostrada Târgu Mureș – Iași – Ungheni – frontiera de stat (pe teritoriul României) și Drumul național R1 Chișinău – Ungheni – frontiera cu România (pe teritoriul Republicii Moldova).

Podul Ungheni reprezintă o necesitate atât pentru România, cât și pentru Moldova, al cărui scop constă în sprijinirea relațiilor economice, sociale, dar și frățești dintre cele două părți. Va ajuta la îmbunătățirea competitivității economice a României prin dezvoltarea infrastructurii de transport, deservind traficului de tranzit internațional de mărfuri și persoane.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Ajun de Boboteaza, la Catedrală
Ajun de Boboteaza, la Catedrală
Capitala, în febra sărbătorilor
Capitala, în febra sărbătorilor
Repetiții pentru parada din 27 august
Repetiții pentru parada din 27 august
Ploaia din 9 august a făcut ravagii în Capitală
Ploaia din 9 august a făcut ravagii în Capitală
Recolta de porumb a fost compromisă în proporții de 80%
Recolta de porumb a fost compromisă în proporții de 80%
2 august 2022 – Trafic infernal în Capitală
2 august 2022 – Trafic infernal în Capitală