Compania IuteCredit se află în proces de rebranding: acum și mai iute!

21 Mart. 2024, 14:58
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
21 Mart. 2024, 14:58 // Bani și Afaceri //  MD Bani

IuteCredit, cea mai rapidă instituție de creditare nebancară din Republica Moldova se transformă într-o mișcare strategică care va oferi de acum încolo nu doar serviciile financiare binecunoscute deja de 15 ani, ci le va extinde dincolo de categoria de împrumuturi.

IuteCredit, acum și mai iute, va oferi o gamă mult mai seminificativă de servicii financiare, acoperind un spectru și mai larg de beneficii: finanțarea debirocratizată a consumatorilor, servicii moderne de plată și mai multe produse pe dimensiunea asigurărilor. Scopul și misiunea instituției rămân neschimbate, dar vor fi consolidate prin crearea unei experiențe excepționale privind finanțarea rapidă a nevoilor personale ale clienților, depășindu-le așteptările nu doar în creditare, ci și în diverse alte nevoi financiare.

Tarmo Sild, CEO al iute Group, spune că instituția pe care o conduce nu va mai fi doar despre creditare, ci va răspunde și altor necesități în aspectul finanțelor personale. „Am evoluat deja într-o companie fintech care nu mai este specializată exclusiv în oferirea de credite, ci și în finanțarea consumatorilor, în diverse servicii de plată și produse de asigurare”.

Explicând provocările rebradingului, Lasse Sool, Group Marketing Director, spune că accentul va fi pus pe actualizarea prezenței online a companiei și în rețeaua de parteneri. „Reînnoirea mărcii va fi finalizată în prima jumătate a anului 2024. În urma modificărilor, compania noastră va fi și mai bine reprezentată de numele său, inspirat chiar de clienții noștri – „iute”.

iute Moldova a sporit mereu gradul de digitalizare a tuturor serviciilor oferite, eficiența proceselor de utilitate, care micșorează efortul clienților de a beneficia de acestea, dar există întotdeauna loc de perfecționare, consideră Sergiu Sobuleac, CEO al companiei iute Moldova.

Misiunea primară pe care ne-am asumat-o este răspunsul disponibil, instant, debirocratizat, la cererile de credit depuse prin simpla identificare. Acum, însă, este extrem de important nu doar să consolidăm tot ceea ce am realizat, ci să implementăm soluții în continuă creștere calitativă și cantitativă pentru clienții noștri. Serviciile de finanțare, asigurare, precum și diversificarea serviciilor de plată sunt direcțiile generice de care vor beneficia consumatorii noștri în cel mai scurt timp”- a spus Sergiu Sobuleac.

Despre iute Moldova: Compania iute este parte a Estonian Fintech prezentă în patru țări europene: Moldova, Albania, Macedonia și Bulgaria. iute Moldova, cea mai rapidă instituție de creditare nebancară din Republica Moldova, este prima companie de microfinanțare ce pune la dispoziția clienților o rețea de bancomate, precum și posibilitatea de asigurare a creditelor în caz de accident. Strategia reputațională și de suport a clienților iute a fost și rămâne a fi concentrată pe digitalizarea tuturor serviciilor oferite, cea mai rapidă metodă de creditare în condiții personalizate fiind aplicația mobilă Myiute. Dincolo de activitățile de finanțare, iute Moldova este implicată activ în dezvoltarea comunității prin activități de caritate și suport civic.

Realitatea Live

16 Mai 2025, 16:18
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Ursu Victor
16 Mai 2025, 16:18 // Bani și Afaceri //  Ursu Victor

Administrația portuară a Siriei a semnat un memorandum cu gigantul logistic din Emiratele Arabe Unite, DP World, cel mai mare operator portuar din lume, pentru dezvoltarea portului Tartus, a anunțat televiziunea de stat siriană. Investiția planificată se ridică la 800 de milioane de dolari și vizează modernizarea terminalelor și serviciilor logistice, transformând Tartus într-un „nod cheie al comerțului regional și internațional”.

Acordul cu DP World vine după ce guvernul sirian a anulat parteneriatul anterior cu Rusia privind administrarea civilă a portului Tartus. În ianuarie, publicația Al-Watan relata că noul executiv de la Damasc a reziliat acordul semnat în 2019, care prevedea o concesiune pe 49 de ani. Conform directorului vamal din Tartus, Riad Joudi, portul era practic inactiv din cauza taxelor ridicate și a problemelor tehnice.

Acordul cu DP World mai prevede amenajarea de zone economice speciale și construcția de noi terminale și centre de tranzit în diverse regiuni ale Siriei.

Deocamdată, Rusia păstrează controlul asupra bazelor sale militare din Siria, iar autoritățile ruse au declarat că mențin contactul cu noua conducere siriană pentru toate „chestiunile de actualitate”. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a confirmat că dialogul cu Damascul continuă.

Aceasta nu este singura inițiativă a Siriei privind modernizarea infrastructurii portuare: la 1 mai, guvernul sirian a semnat un alt acord, în valoare de 230 de milioane de euro, cu compania franceză CMA CGM pentru exploatarea portului Latakia.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
NO COMMENT | FOOD&DRINKS ŞI HORECA EXPO, DESCHISE LA MOLDEXPO
NO COMMENT | FOOD&DRINKS ŞI HORECA EXPO, DESCHISE LA MOLDEXPO
NO COMMENT | OFICIALII AU DEPUS FLORI DE 9 MAI LA MEMORIALUL „ETERNITATE”
NO COMMENT | OFICIALII AU DEPUS FLORI DE 9 MAI LA MEMORIALUL „ETERNITATE”
NO COMMENT | PROTEST ÎMPOTRIVA RĂZBOIULUI ȘI A SUSŢINERII PENTRU LIBERTATEA PRESEI
NO COMMENT | PROTEST ÎMPOTRIVA RĂZBOIULUI ȘI A SUSŢINERII PENTRU LIBERTATEA PRESEI
NO COMMENT | RESTAURANT CUPRINS DE FLĂCĂRI
NO COMMENT | RESTAURANT CUPRINS DE FLĂCĂRI
NO COMMENT | MILITARII MOLDOVENI, DETAȘAȚI ÎN KOSOVO, AU REVENIT ACASĂ
NO COMMENT | MILITARII MOLDOVENI, DETAȘAȚI ÎN KOSOVO, AU REVENIT ACASĂ
NO COMMENT | CARABINIERII MOLDOVENI PLEACĂ ÎN KOSOVO
NO COMMENT | CARABINIERII MOLDOVENI PLEACĂ ÎN KOSOVO