A fost depistat un focar de pestă porcină africană. A fost instituit regim de carantină în comuna Hănăsenii Noi

16 Aug. 2021, 09:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
16 Aug. 2021, 09:38 // Actual //  Dumitrita Culiuc

La data de 14 august 2021, Direcţia Raională pentru Siguranţa Alimentelor Cantemir (cu raza de acoperire Leova), a confirmat un focar de Pestă Porcină Africană, în comuna Hănăsenii Noi, raionul Leova.

Potrivit Consiliului Raional Leova, la data de 14 august 2021, în cadrul unei ședințe convocate de urgență, Comisia Raională petru Situații Excepționale a decis instituirea regimului de carantină în comuna Hănăsenii Noi pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 14 august 2021, cu posibilitatea prelungirii acestui termen în cazul apariției altor focare.

În acest context, au fost create două filtre de dezinfectare și control la intrarea și ieșirea din localitatea Hănăsenii Noi, sub controlul Inspectoratului de Poliţie Leova. Iar pe perioada carantinei, este interzisă comercializarea cărnii de porc și scoaterea ei de pe teritoriul comunei. Sacrificarea porcilor pentru uz personal este interzisă pe o perioadă de 14 zile.
De asemenea, este sistată comercializarea cărnii de porc în piața din or. Leova pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 14 august.

dispozi__ia_nr_07_din_02_08_2021_5761530 by Realitatea.md on Scribd

Realitatea Live

08 Dec. 2022, 16:18
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Dec. 2022, 16:18 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

O transmisiune include PATRU componente principale și peste 20 de platforme de difuzare concomitent.

  1. Difuzarea evenimentului pe rlive.md și în mod automat pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng); Transmisiunile sunt păstrate în arhiva rlive.md și pot fi accesate sau descărcate oricând, fără limitări de acces tehnic sau de abonament.
  2. Transmisiunile sunt difuzate în direct pe pagina de Facebook sau Youtube ale beneficiarului și pe rețelele sociale ale platformelor grupului Realitatea – realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  3. Difuzarea evenimentului pe RLIVE TV (2 difuzări minim); RLIVE TV este distribuit de toate rețelele de cablu și IPTV, ceea ce asigură o acoperire de peste 80% din țară. De asemenea, RLIVE TV este distribuit online pe site-urile de știri diez.md, deschide.md, ziarulnational.md, nordnews.md, zugo.md, paranteze.md, moldova.org, newsmaker.md, economica.net (România) și realitatea.md, rlive.md, bani.md, rupor.md, moldovalive.md.
  4. Publicarea de comunicate sau știri din evenimente; Fiecare transmisiune live va fi susținută de publicarea comunicatului sau a unei știri din eveniment pe realitatea.md sau la solicitare, suplimentar, pe – bani.md (română), rupor.md (rusă), moldovalive.md (engleză). Știrile sau comunicatele, în mod automat sunt difuzate și pe rețelele sociale ale realitatea.md.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

Suplimentar, la solicitare, se poate realiza Ora de LIVE cu Traian; Reportaj de la eveniment cu plasare pe realitatea.md, bani.md, rupor.md (ru), moldovalive.md (eng) și RLIVE TV; Feedback de la participanți (înregistrare video + editare video); sau orice Servicii de comunicare – comunicate, SMM, Infografii, Videografii, Animație 2D, etc.

Pentru mai multe detalii, contactați-ne pe publicitate@realitatea.md

P.

 

 

 

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău