Acest multi-miliardar din Arabia Saudită vrea să facă 82.000.000 $, doar din vânzarea acestui penthouse luxos. FOTO

30 Iun. 2021, 13:43
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Otilia Cotruța
30 Iun. 2021, 13:43 // Au Bani //  Otilia Cotruța

Dacă magnatul imobiliar saudit Fawaz Al Hokair va reuși să vândă penthouse-ul său de aproape 8.000 de metri pătrați cu vedere la Central Park pentru 170 de milioane de dolari (de două ori mai mult decât a plătit pentru imobil în 2016), ar fi printre cele mai scumpe proprietăți de până acum vândute în țară, potrivit Wall Street Journal.

 

Așadar, cele două lucruri zgârâietor de înalte sunt înălțimea la care este situat acest penthouse de pe 432 Park Avenue de la etajul 96 al clădirii înalte de 1.396 de metri și, respectiv, prețul apartamentului.

 

Al Hokair a cumpărat locuința cu șase dormitoare pentru 87,7 milioane de dolari, cheltuind 10.623 dolari pe metru pătrat în condominiu, scrie Luxury Launches. Spațiul este luxos, găzduiește șase dormitoare și șapte băi.

Veți observa accesorii produse de branduri de lux presărate în toată casa, cum ar fi Louis Vuitton, Hermes și Bentley. Dacă acest lucru nu a fost suficient pentru a vă lăsa uimiți, aflați că apartamentul include propria bibliotecă privată și o cameră de zi și dressing în dormitorul principal.

 

Baia principală merită o mențiune specială, deoarece vine cu podele încălzite, blaturi de marmură și dulapuri din lemn personalizate.

 

În plus față de toate cele de mai sus, 432 Park Avenue se mândrește cu un concierge cu normă întreagă, un portar cu program nonstop, parcare cu valet și o intrare privată acoperită, unde rezidenții și oaspeți pot lăsa discret vehiculele.

Proprietarul său Al Hokair, un dezvoltator imobiliar miliardar care a fondat grupul Fawaz Abdulaziz Alhokair, are acum 19 centre comerciale în Arabia Saudită și drepturile de franciză locale la mărci precum Zara, Banana Republic, Gap, Nine West și Topshop.

Realitatea Live

30 Iul. 2021, 18:07
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
30 Iul. 2021, 18:07 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Fostul șef al Inspectoratului General al Poliției și ministru al Apărării, Alexandru Pînzari, vine cu o primă reacție după ce Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a confirmat reținerea acestuia. Conform ultimelor informații, Pînzari a fost reținut pentru 72 de ore.

Ofițerii nu trebuie jăliți, dar protejați. Și totuși, ar fi bine sa nu se grăbească nimeni și să mă ardă pe rug, sau să dea note activității mele. Există instituții de drept în acest Stat, care trebuie să-și facă treaba și să nu admită erori în astfel de acțiuni. Știam care sunt “bunele intenții” ale unor persoane interesate de acest caz și tocmai de asta, nu sunt surprins de nimic. Un lucru vreau să vă zic acum, eu răspund de fiecare acțiune a mea și sunt responsabil doar de ceea ce am făcut, nu de ceea ce “li se pare unora”. Astfel, pe cazul dat, legislația nu am încălcat, iar tot ceea ce trebuie să comunic celor care gestionează cazul voi comunica și voi fi maxim transparent și deschis, se arată într-un mesaj publicat de Alexandru Pînzari pe pagina sa de Facebook, car ar fi fost transmis prin intermediul familiei.

Reținerea lui Pînzari are loc în dosarul ce vizează activitatea angajaților fostei Direcții nr.5 din cadrul INI al IGP al MAI, anunță PG.

„Astfel, în dimineața zilei de 30 iulie 2021, au fost efectuate percheziții în automobilul și domiciliul unui alt figurant pe dosar, care ocupa, la momentul comiterii faptelor infracționale, funcții de conducere în cadrul IGP al MAI. În rezultatul perchezițiilor, au fost ridicate dispozitive electronice și înscrisuri. Ulterior, figurantul a fost reținut și la moment, procurorii se află în fază de audiere propriu-zisă a bănuitului”, se arată în comunicatul PG.

Procurorii, în următoarele 48 sau, după caz, 72 de ore, urmează să se determine asupra calității procesuale ulterioare a persoanei în cauză, precum și asupra măsurii preventive.

„Pe dosar sunt preconizate și alte acțiuni de urmărire penală. Pe parcurs, odată cu avansarea investigațiilor, procuratura va reveni cu noi detalii”, mai anunță PG.

PCCOCS amintește că dosarul este cercetat prin prisma comiterii următoarelor infracțiuni: „abuz de serviciu”, „delapidarea averii statului”, „trecerea ilegală a frontierei de stat”, „divulgarea secretului de stat” și „fals în acte publice”.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală