Acțiunile Tesla au scăzut! Elon Musk ar putea avea probleme în preluarea Twitter

27 Apr. 2022, 10:37
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
27 Apr. 2022, 10:37 // Bani și Afaceri //  MD Bani

Acțiunile Tesla au scăzut după îngrijorarea investitorilor că șeful Elon Musk ar putea fi nevoit să vândă acțiuni ale producătorului de mașini electrice pentru a ajuta la plata preluării Twitter, scrie BBC.

Acțiunile au scăzut cu 12,2% de la puțin peste 1 miliard de dolari la 906 miliarde de dolari.

Un analist a spus că scăderea valorii Tesla poate pune probleme pentru un împrumut de 12,5 miliarde de dolari pe care Musk l-a asigurat împotriva participației sale în companie. Problemele evidențiază provocările cu care se confruntă atunci când încearcă să conducă cinci firme.

Musk conduce Tesla, cea mai valoroasă companie auto din lume. El conduce, de asemenea, Space X, o companie care proiectează, produce și lansează rachete și nave spațiale avansate.

De asemenea, a fondat Boring Company, care încearcă să revoluționeze transportul prin tuneluri și Neuralink, cu misiunea de a conecta creierul oamenilor cu computerele.

În prezent, Musk caută să preia unul dintre cele mai grele locuri de muncă din Silicon Valley – noul proprietar al Twitter. Twitter nu este o companie de tehnologie normală. Este o mașină de generare de știri care are influență în întreaga lume.

Influencerii sunt pe TikTok, liderii mondiali sunt pe Twitter.

Realitatea Live

20 Iul. 2024, 09:56
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
20 Iul. 2024, 09:56 // Actual //  Lupu Eduard

Grecia a urcat o poziție în topul preferințelor turiștilor, fiind plasată acum pe locul patru. 75% dintre cetățenii de pe continent și-au exprimat dorința de a vizita statul elen în următoarele luni, înregistrând o creștere de șase puncte procentuale față de anul trecut.

În plus, Grecia este în top și în privința creșterii cheltuielilor turiștilor europeni în primul semestru din 2024, conform celui mai recent studiu al European Travel Commission (ETC). Cheltuielile de călătorie au crescut cu 25% în Grecia și Spania, cu 20% în Italia și cu 16% în Franța, toate destinațiile mediteraneene fiind în fruntea listei vizitatorilor europeni.

Studiul arată o creștere semnificativă a interesului pentru călătorii în rândul europenilor în perioada iunie-noiembrie 2024, pe fondul cererii solide din partea turiștilor spanioli, italieni și britanici. În toate cele trei țări, opt din zece respondenți au indicat că intenționează să călătorească în perioada menționată.

De asemenea, 36% dintre europeni vor să facă cel puțin o călătorie în următoarele luni, o creștere de 6% față de anul trecut. Alți 33% vor să facă o a doua călătorie, iar 24% trei sau mai multe călătorii.

Cererea pentru destinațiile mediteraneene este la un nivel ridicat, cei mai mulți turiști europeni (45%) preferând zonele însorite pentru viitoarea lor vacanță. Interesul pentru sudul Europei este la un nivel stabil comparativ cu 2023, dar a scăzut cu 10% față de 2022, nu și în Grecia. Crește în continuare cererea pentru destinațiile din vestul și nordul Europei, cu 18% și, respectiv, 13%.

Spania și Italia sunt principalele alegeri ale turiștilor europeni, fiecare fiind preferată de 8% dintre respondenți. Ele sunt urmate de Franța (7%) și Grecia (6%).

Vizitatorii sunt interesați în următoarele șase luni de „soare și mare” (19%), „cultură și patrimoniu” (17%), „natură și excursii” (14%) și „city breaks” (13%).

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău