Acura dezvăluie cele mai așteptate informații despre cel mai puternic sedan din istoria sa (FOTO)

18 Mart. 2021, 16:12
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Irina Luca
18 Mart. 2021, 16:12 // Au Bani //  Irina Luca

Marca Acura a numit principalele caracteristici tehnice ale versiunii sportive a noii generații TLX sedan denumită Tip S. Pentru prima dată această mașină a fost prezentată în mai 2020, dar datele privind puterea motorului său au fost lansate abia acum.

Acura TLX Type S este echipat cu un nou motor V6 de trei litri turbo cu injecție directă de combustibil, care este asociat cu o transmisie automată cu 10 trepte și un sistem de tracțiune integrală.

Motorul TLX Type S are o putere de 360 CP. și cuplu de 480 Nm, ceea ce îl face cel mai puternic sedan din istoria mărcii japoneze. În plus, producătorul auto a remarcat faptul că noul TLX Type S a fost prima mașină din marcă cu tracțiune integrală și un sistem de control al vectorului de tracțiune „real”.

Versiunea de tip S diferă de sedanul standard TLX, care este echipat cu un „patru” supraalimentat de 276 de cai putere de doi litri, suspensia dublă cu osie dublă independentă din față, precum și prezența unui mod electronic de control special „Sport +” .

Detaliile complete ale sedanului Acura TLX Type S vor fi furnizate la mijlocul lunii mai 2021, când vehiculul va fi pus în vânzare. Costul exact al noutății nu a fost încă anunțat, cu toate acestea, se remarcă faptul că prețul inițial nu trebuie să depășească 55 mii USD.

 

Realitatea Live22 Iun. 2021, 11:22
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
22 Iun. 2021, 11:22 // Actual //  Dumitrita Culiuc

În fiecare zi Întreprinderea Municipală Piața Centrală publică pe pagina de Facebook prețurile afișate la Piața Centrală la fructe, legume, verdeață, dar și legume. Astăzi, prețurile la cireșe și căpșuni au scăzut. De exemplu un kilogram de cireșe poate fi cumpărat și cu 8 lei pentru un kilogram, iar căpșunii cu 15 lei pe kilogram.

De câteva zile au apărut în vânzare și primele caise. Astăzi, un kilogram de caise costă 25 de lei. De asemenea, în vânzare sunt și păstăi, prețul cărora diferă în funcție de sort. Un kilogram de castraveți se vinde cu 8 lei, iar prețul roșiilor variază.