Asta-i muzica primăverii!

10 Mart. 2021, 14:33
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  MD Bani
10 Mart. 2021, 14:33 // Bănci şi Finanţe //  MD Bani

Înseninează ziua persoanei dragi cu un cadou deosebit și achită-l cu cardul din colecția GAMA de la Moldova Agroindbank.

Începând de azi și toată primăvara, până la 31 mai inclusiv, cumpărăturile cu cardurile din colecția GAMA te înscriu în promoția „Asta-i muzica primăverii”.

Descoperă toate beneficiile cardurilor GAMA și folosește-le la maxim pentru a câștiga premii frumoase din partea Moldova Agroindbank la tombola lunară, iar dacă vei cumpăra la magazinele partenere, vei primi și cadouri garantate.

Achită cumpărăturile cu cardurile GAMA de minim 500 lei și poți fi chiar tu unul dintre câștigătorii sesiunii foto profesioniste, care te va ajuta să creezi emoții și amintiri frumoase împreună cu cei dragi, portmoneului pentru cardul tău preferat sau certificatului, în valoare de 1000 lei, pentru viitoarea escapadă la shopping.

Tombola va avea loc în 3 etape, în joc fiind puse 60 de portmonee, 30 de certificate, în valoare de 1000 lei și 3 sesiuni foto.
Cu cât faci mai multe cumpărături, cu atât crește șansa de câștig.

Surprizele promoției „Asta-i muzica primăverii” nu se termină aici! Pe lângă cashback, în mărime de până la 15%, mai obții premii garantate din partea partenerilor noștri la achitarea cumpărăturilor cu cardurile GAMA.

Îți prezentăm primii parteneri care oferă cadouri garantate pentru achitările cu cardurile GAMA:

  • TIME SPA propune relaxare și restabilirea forțelor tale la maxim. La fiecare achitare a serviciilor cu un card GAMA, în sumă mai mare de 2000 lei, primești un voucher de 300 lei.
  • Decorează-ți atmosfera sufletului cu bijuteriile SWAROVSKI, iar la fiecare plată cu cardul GAMA, în valoare mai mare de 2500 lei, vei primi un cadou-surpriză de la partenerul nostru elegant.
  • Pro Optic oferă o gamă largă de ochelari, iar la fiecare cumpărătură de peste 3000 lei vei beneficia de un certificat cadou, în valoare de 300 lei.

 

Lista partenerilor darnici crește în continuu. Fii cu ochii pe pagina web www.gama.maib.md și pe pagina de Facebook, află primul despre partenerii care se vor alătura campaniei și obține în această primăvară un beneficiu triplu:

  1. cashback de până la 15% de la partenerii GAMA sau 0,5% din partea băncii;
  2. cadou garantat de la partenerii campaniei de primăvară (Time Spa, Swarovski, Pro Optic și lista va fi încă completată);
  3. posibilitatea de a câștiga premii la tombola organizată de MAIB.

 

Nu ai încă un card GAMA? Îl poți obține gratuit prin una dintre următoarele modalități:

  1. depune o cerere pe www.gama.maib.md și noi te vom contacta;
  2. în cazul în care ești deja utilizator al aplicației mobile MAIBank, îți recomandăm să deschizi un card GAMA direct prin aplicație și să soliciți livrarea lui la domiciliu. Dacă deschizi un card GAMA până la 31 martie, livrarea se va face gratuit;
  3. vino la MAIB și noi te vom ajuta să deschizi cardul.

Regulamentul promoției și condițiile de participare pot fi consultate aici.

 

Pentru informații suplimentare, apelează Contact Center la numărul 1313 sau accesează www.gama.maib.md.

P.

Realitatea Live

26 Feb. 2024, 16:59
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
26 Feb. 2024, 16:59 // Actual //  Lupu Eduard

Jacob Rothschild, un finanțator britanic și membru senior al uneia dintre cele mai cunoscute dinastii bancare din Europa, a încetat din viață la vârsta de 87 de ani, a anunțat familia sa într-o declarație dată luni, scrie Reuters.

Familia Rothschild, prin intermediul unei declarații pentru agenția de știri Press Association din Marea Britanie, l-a numit pe Jacob Rothschild „o prezență uriașă în viața multor oameni”.

El a fost descris drept „un finanțator extraordinar, un campion al artelor și culturii, un funcționar public devotat, un susținător pasionat al cauzelor caritabile în Israel și cultura evreiască, un ecologist pasionat și prieten, tată și bunic foarte iubit”.

Jacob Rothschild s-a născut în Anglia în 1936 și și-a început cariera la banca familiei, NM Rothschild & Sons, în 1963. Ulterior, a cofondat J Rothschild Assurance Group, care a devenit St James’s Place, un important administrator de avere cu sediul în Londra.

A fost implicat în numeroase activități de afaceri, inclusiv în fondarea trustului de investiții RIT Capital Partners, care a susținut o varietate de companii, de la fonduri speculative până la start-up-uri cu tehnologie curată.

Pe lângă activitatea sa în domeniul financiar, Rothschild a fost un mecenat de lungă durată al artelor, servind ca administrator al Galeriei Naționale a Marii Britanii între 1985 și 1991.

Omul de afaceri a primit omagii și recunoaștere din partea comunității culturale și filantropice, fiind descris drept unul dintre cei mai mari filantropi culturali ai Marii Britanii. Waddesdon Manor, o proprietate de țară engleză administrată de Fundația Rothschild, a exprimat profundul regret al morții sale, numindu-l pe Rothschild „om de afaceri, antreprenor, filantrop și lider cultural”.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău