Asta-i muzica primăverii!

10 Mart. 2021, 14:33
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Fetco Veronica
10 Mart. 2021, 14:33 // Bănci şi Finanţe //  Fetco Veronica

Înseninează ziua persoanei dragi cu un cadou deosebit și achită-l cu cardul din colecția GAMA de la Moldova Agroindbank.

Începând de azi și toată primăvara, până la 31 mai inclusiv, cumpărăturile cu cardurile din colecția GAMA te înscriu în promoția „Asta-i muzica primăverii”.

Descoperă toate beneficiile cardurilor GAMA și folosește-le la maxim pentru a câștiga premii frumoase din partea Moldova Agroindbank la tombola lunară, iar dacă vei cumpăra la magazinele partenere, vei primi și cadouri garantate.

Achită cumpărăturile cu cardurile GAMA de minim 500 lei și poți fi chiar tu unul dintre câștigătorii sesiunii foto profesioniste, care te va ajuta să creezi emoții și amintiri frumoase împreună cu cei dragi, portmoneului pentru cardul tău preferat sau certificatului, în valoare de 1000 lei, pentru viitoarea escapadă la shopping.

Tombola va avea loc în 3 etape, în joc fiind puse 60 de portmonee, 30 de certificate, în valoare de 1000 lei și 3 sesiuni foto.
Cu cât faci mai multe cumpărături, cu atât crește șansa de câștig.

Surprizele promoției „Asta-i muzica primăverii” nu se termină aici! Pe lângă cashback, în mărime de până la 15%, mai obții premii garantate din partea partenerilor noștri la achitarea cumpărăturilor cu cardurile GAMA.

Îți prezentăm primii parteneri care oferă cadouri garantate pentru achitările cu cardurile GAMA:

  • TIME SPA propune relaxare și restabilirea forțelor tale la maxim. La fiecare achitare a serviciilor cu un card GAMA, în sumă mai mare de 2000 lei, primești un voucher de 300 lei.
  • Decorează-ți atmosfera sufletului cu bijuteriile SWAROVSKI, iar la fiecare plată cu cardul GAMA, în valoare mai mare de 2500 lei, vei primi un cadou-surpriză de la partenerul nostru elegant.
  • Pro Optic oferă o gamă largă de ochelari, iar la fiecare cumpărătură de peste 3000 lei vei beneficia de un certificat cadou, în valoare de 300 lei.

 

Lista partenerilor darnici crește în continuu. Fii cu ochii pe pagina web www.gama.maib.md și pe pagina de Facebook, află primul despre partenerii care se vor alătura campaniei și obține în această primăvară un beneficiu triplu:

  1. cashback de până la 15% de la partenerii GAMA sau 0,5% din partea băncii;
  2. cadou garantat de la partenerii campaniei de primăvară (Time Spa, Swarovski, Pro Optic și lista va fi încă completată);
  3. posibilitatea de a câștiga premii la tombola organizată de MAIB.

 

Nu ai încă un card GAMA? Îl poți obține gratuit prin una dintre următoarele modalități:

  1. depune o cerere pe www.gama.maib.md și noi te vom contacta;
  2. în cazul în care ești deja utilizator al aplicației mobile MAIBank, îți recomandăm să deschizi un card GAMA direct prin aplicație și să soliciți livrarea lui la domiciliu. Dacă deschizi un card GAMA până la 31 martie, livrarea se va face gratuit;
  3. vino la MAIB și noi te vom ajuta să deschizi cardul.

Regulamentul promoției și condițiile de participare pot fi consultate aici.

 

Pentru informații suplimentare, apelează Contact Center la numărul 1313 sau accesează www.gama.maib.md.

P.

Realitatea Live

02 Feb. 2023, 12:16
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
02 Feb. 2023, 12:16 // Actual //  Lupu Eduard

Serghei Lavrov, ministrul de Externe al Rusiei, cunoscut pentru acuzațiile false lansate pe bandă rulantă și propaganda anti-occidentală, a susținut într-un interviu pentru televiziunea publică rusă că ”Occidentul vrea să transforme Republica Moldova în următoare Ucraină”.

”Este avută acum în vedere R. Moldova pentru acest rol”, a susţinut Lavrov într-un interviu pentru televiziunea publică rusă Rossia-24 şi pentru agenţia oficială RIA Novosti.

Reamintim că justificarea Rusiei pentru invadarea Ucrainei este o presupusă provocare din partea Occidentului. În realitatea, Rusia a început invazia Ucrainei încă din 2014, când a anexat ilegal Crimea și a cucerit teritoriile estice.

Lavrov a mai spus că preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, ”este nerăbdătoare să intre în NATO. Ea are cetăţenie română şi este pregătită să se unească cu România şi, în general, este dispusă la orice”, a afirmat Lavrov.

Rusia controlează de facto regiunea separatistă moldoveană Transnistria, unde menține mii de soldați și depozite de armament.

Maia Sandu s-a pronunţat în repetate rânduri în favoarea unei victorii a Ucrainei asupra Rusiei şi a declarat că, în caz contrar, ”toţi vor fi în pericol”. Luna trecută, preşedinta Republicii Moldova a afirmat că ”trebuie să oprim Rusia şi să ajutăm Ucraina să câştige războiul”.

O altă ţară din spaţiul postsovietic pe care, potrivit lui Lavrov, Occidentul intenţionează să o folosească împotriva Rusiei este Georgia.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău