Black Friday 2021. Zodiile care sunt obsedate de reduceri

12 Nov. 2021, 09:34
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
12 Nov. 2021, 09:34 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Majoritatea oamenilor iubesc să facă shopping, însă există câteva zodii care sunt pur şi simplu obsedate de cumpărături.

Dacă există un semn zodiacal asociat cu cumpărăturile, acesta este Taurul. Ați întâlnit vreodată pe cineva Taur care nu a fost fascinat de bani și cheltuieli? La urma urmei, sunt făcuţi din elementul pământ (de unde provine aurul) și sunt guvernați de Venus, planeta luxului. A avea lucruri frumoase și acces la bogăție este esențial pentru caracterul unui Taur. Acesta este semnul zodiacal care se pricepe la fel de bine la economisirea banilor precum și la cheltuirea lor.

Puteți observa un Leu după entuziasmul lui. Indiferent ce face, un Leu strălucește ca un diamant de 24 de carate. După cum vă puteți imagina, acest lucru insuflă unui Leu o dorință naturală de a merge la cumpărături. Acest semn zodiacal își dorește produse care să fie imediat observate și venerate de toată lumea, fie că este o ținută nouă, o mașină nouă sau un buchet de flori. Leul vrea să cumpere cel mai plin de farmec produs de pe piață.

Horoscop Balanţă

Sincer, ai întâlnit vreodată o Balanță care să nu aibă simțul stilului? Chiar dacă tocmai s-au rostogolit din pat, reușesc să facă asta arătând cool. Asta pentru că sunt conduși de Venus, planeta frumuseții, și oricui iubește frumusețea îi place să meargă la cumpărături. Vor să fie înconjurați de lucruri care îi inspiră. Își doresc ca ținutele lor să radieze încântare.

Horoscop Scorpion

Nu te-ai aștepta ca un Scorpion misterios și atrăgător să iubească cumpărăturile. Cu toate acestea, poate uitați că vorbim despre una dintre cele mai obsesive zodii care există. Dacă un Scorpion are chef să facă cumpărături, cheltuie acum și se gândeşte mai târziu. Scorpionul este condus de Marte, planeta acțiunii imediate, ceea ce îi face cumpărători impulsivi naturali.

Realitatea Live

01 Dec. 2021, 16:45
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Dec. 2021, 16:45 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Hai să celebrăm Ziua Națională a României cu o reuniune caldă! HiSky oferă reduceri de -10 euro la TOATE zborurile. Tot ce trebuie să faci, e să introduci promocode-ul „1DECEMBRIE” atunci când faci rezervarea, iar discountul va apărea automat la finalul acesteia.

După cum știi deja, operăm zboruri de linie din Cluj (spre Dublin, Chișinău și Lisabona), din Satu Mare (spre Paris), din Iași (spre Dublin), din Chișinău (spre Cluj, Dublin, Frankfurt, Moscova, Paris și Milano) iar luna aceasta începem cursele din Târgu Mureș (spre Milano, Londra și Paris) și din Baia Mare (spre Milano și Londra).

„Ziua Națională a României este o sărbătoare specială și în această zi toți cei plecați peste hotare își reamintesc cu dor de identitate și rădăcini. Noi am vrut să dăm o continuitate acestor sentimente de mândrie națională și am decis să oferim românilor de pretutindeni un motiv în plus pentru a reveni acasă. Aici, cu siguranță îi așteaptă oameni dragi”, a declarat Iulian Scorpan cu ocazia campaniei dedicată Zilei Naționale a României.

Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate în perioada 1-5 decembrie.

Toate biletele sunt disponibile pe www.hisky.aero și la agențiile partenere.

HiSky este o companie aeriană certificată în România și R.Moldova. Operează zboruri de linie și zboruri charter de pe 7 aeroporturi internațioanale (Chișinău, Cluj, Iași, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, si Oradea), spre 15 destinații importante din Europa, Asia și Africa. HiSky are o flotă compusă din două Airbus A320 (YR-BEE, YR-SKY) cu 180 de locuri și un Airbus A319 (ER-SKY) cu 144 de locuri. Vârsta medie a celor trei aeronave HiSky este de 11 ani. Serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.aero.

P.

 
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei
Inaugurarea expoziției „100 cele mai bune afișe 20”, la Muzeul Național de Artă al Moldovei