Cât costă să ai mașină de spălat vesela? Informații despre prețuri și întreținere

09 Iul. 2021, 11:25
 // Categoria: Slider // Autor:  MD Bani
09 Iul. 2021, 11:25 // Slider //  MD Bani

Mașina de spălat vesela pentru unii poate fi o necesitate, iar pentru alții un lux. Cu siguranță fiecare gospodină sau gospodar s-a gândit cel puțin o dată să cumpere o mașină de spălat vasele. Dar te-ai gândit vreodată cât costă astfel de electrocasnice și întreținerea lor. În acest sens, Bani.md a pregătit mai multe informații utile la acest subiect.

Mai întâi de toate este necesar să determinați exact tipul mașinii de care aveți nevoie: compactă sau încorporabilă.

În funcție de producător și magazin produsele la astfel de electrocasnice diferă.

De exemplu, în magazinele Maximum prețul pentru o mașină de spălat vasele compactă variază între 5200 de lei și 8000 de lei. Pentru cele încorporabile prețurile încep de la 8500 de lei și pot ajunge până la 12 300 de lei.

În magazinul de electrocasnice Bomba, se găses atât mașini încorporabile cât și neîncorporabile, iar prețurile, de asemenea, diferă în funcție de producător. Astfel, cel mai mic preț este de 4000 de lei, iar cel mai mare este de 20 000 de lei.

În magazinul Enter, prețurile încep de la 6000 de lei și pot ajunge până la 10 000 de lei.

În continuare trebuie să cunoașteți că mașinile de spălat vasele au nevoie și de detergenți speciali. Prețul capsulelor variază în funcție de cantitate și producător. De exemplu, detergentul de vase de la Fiendly Organic, cu 25 de capsule costă 139 de lei. O capsulă se utilizează pentru o singură spălare.

De asemenea, pentru întreținerea mașinilor de spălat vasele se mai uitilizează și sare, 1 kilogram de sare Electrolux costă 49 de lei, sarea se folosește mai rar.

Unii folosesc și agent de clătire, 300 ml de astfel de detergent de la Electrolux costă 159 de lei.

În concluzie putem spune că veți investi cel mai mult însuși în mașina de spălat, fiecare își face alegerea în dependență de necesitate, iar în rest contează cât de des folosiți această mașină.

 

Realitatea Live

21 Iul. 2024, 17:13
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
21 Iul. 2024, 17:13 // Actual //  Lupu Eduard

Administraţia Naţională (AN) Apele Române a anunţat vineri că România a solicitat majorarea debitului de apă eliberată din barajul Stânca-Costeşti, de la 38 mc/s la circa 60 mc/s, pentru o perioadă de 7 zile.

”În urma solicitării părţii române, grupul operativ tehnic de la acumularea Stânca-Costeşti a aprobat şi executat majorarea debitului evacuat din acumulare, de la 38 mc/s la circa 60 mc/s pentru o perioadă de 7 zile. Partea română şi cea din Republica Moldova vor monitoriza situaţia debitelor afluente (care intră în acumulare) în vederea pregătirii manevrelor ulterioare,” a transmis ANM Apele Române, potrivit news.ro.

Instituţia a precizat că reparaţia conductei prizei de rezervă de la barajul Stânca-Costeşti a fost finalizată, asigurând astfel resursele de apă necesare atât pentru alimentarea cu apă a judeţului Botoşani, cât şi pentru irigaţiile deservite de această sursă.

Din cauza secetei severe, mai multe zone din România se confruntă cu probleme în furnizarea apei, în peste 290 de localităţi fiind impuse restricţii. Majorarea debitului de apă evacuată din barajul Stânca-Costeşti este o măsură esenţială pentru a face faţă acestei situaţii critice şi pentru a asigura necesarul de apă pentru populaţie şi agricultură.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău