Cât valorează colecția de mașini a lui Ion Țiriac. Ce spune miliardarul: ”Ies afară unele, intră altele”

20 Oct. 2022, 14:57
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
20 Oct. 2022, 14:57 // Actual //  Lupu Eduard

Miliardarul Ion Țiriac (83 de ani) a făcut precizări despre impresionanta sa colecție de mașini, reunită sub denumirea Țiriac Collection.

Într-o declarație pentru Pro Arena, Ion Țiriac și-a exprimat încrederea că mașinile pe care le deține vor deveni în viitor un prețios muzeu. De asemenea, întrebat despre valoarea totală a colecției, afaceristul a fost evaziv.

”Nu am făcut calculul, pentru că e irelevant cât valorează. Nu sunt de vânzare, în primul rând, și nu îmi rămân mie, în al doilea rând.

Toată lumea știe că am 83 de ani, dar e mai greu să am foarte multe speranțe să o mai duc mai departe încă 50 de ani”, a spus Țiriac.

”Asta rămâne așa cum este, pentru copiii care vin sau pentru tinerii care cresc, pentru doritori, pentru București.

Încet-încet, vin oamenii de la aeroport direct aici, să vadă colecția. E surprinzător, pentru că nu am făcut nicio publicitate, nici în oraș, nici internațional.

Oamenii au aflat de ea, iar aici înăuntru schimbăm în fiecare lună 20-30 de mașini. Ies afară unele, intră altele, iar unele suferă reconstituiri, în atelier. Realitatea însă e că astăzi nu mai sunt mecanici, așa că durează”, a completat Țiriac.

Realitatea Live

27 Feb. 2024, 14:17
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
27 Feb. 2024, 14:17 // Actual //  Lupu Eduard

Agenția Proprietății Publice (APP) anunță un concurs pentru ocuparea funcției de director general adjunct. Scopul principal al acestei poziții este implementarea politicii statului în domeniul privatizării și activităților post-privatizare, precum și gestionarea parteneriatelor public-private, concesiunilor și proiectelor investiționale.

Candidații interesați sunt invitați să aplice până la data de 18 martie 2024, ora 17:00. Principalele responsabilități ale directorului general adjunct includ dezvoltarea și implementarea strategiilor de privatizare și de gestionare a proprietății publice, monitorizarea și evaluarea performanței operaționale, precum și coordonarea activităților interne și externe ale agenției.

Condițiile de participare la concurs și formularul de aplicare pot fi găsite pe site-ul oficial al Agenției Proprietății Publice. Candidații sunt încurajați să se familiarizeze cu acestea și să aplice conform instrucțiunilor indicate.

Agenția Proprietății Publice încurajează distribuirea acestui anunț către toate persoanele care ar putea fi interesate și potrivite pentru această poziție. Oportunitatea de a contribui la procesul vital de privatizare și gestionare a proprietății publice este deschisă tuturor celor calificați și dornici să aducă o contribuție semnificativă în acest domeniu.

În prezent, APP administrează 877 de întreprinderi cu capital public, dintre care: 618 – municipale, 178 – de stat și 81 – societăți pe acțiuni. Companiile de stat au datorii de peste 15 miliarde de lei. Astăzi valoarea tuturor activelor acestor întreprinderi este la nivel de 34,9 de miliarde de lei. Întreprinderile, proprietate a statului – 27,2 miliarde de lei, iar cele municipale – 7,7 miliarde de lei. În ultimii zece ani valoarea acestor întreprinderi practic nu s-a schimbat.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău