Ce trebuie să știi dacă vrei să începi o carieră în domeniul IT

12 Mai 2022, 11:35
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
12 Mai 2022, 11:35 // Actual //  Lupu Eduard

„Învață acum, achită după angajare!” Cu acest mesaj vine Click School, proiectul destinat persoanelor care vor să învețe programare. Proiectul este unul nou, iar echipa Click a elaborat o serie de întrebări și răspunsuri despre cursul Click.

Pot aplica la cursul Full Stack dacă sunt începător în domeniul IT?

Da. Și pentru a înțelege mai bine termenii din cursul Full Stack, te sfătuim să treci cursul gratuit “Introducere în domeniul IT”. Acest curs este conceput pentru a-ți oferi o idee despre ce este programarea și dacă este potrivită pentru tine. Disponibil gratis după înregistrare pe site-ul clickschool.org

Cât timp am nevoie să dedic cursului?

Îți recomandăm să dedici cursului 8 ore pe săptămână. Această recomandare are scopul de a te pregăti cât mai bine pentru angajare în domeniul IT după finalizare.

Pot studia la Click School dacă am un loc de muncă full time?

Da. Suntem potriviți pentru oricine își dorește o carieră în IT. Cursurile noastre se desfășoară online, seara, potrivite persoanelor angajate full-time sau remote.

Dacă, din orice motiv, nu reușești la una din sesiunile din timpul săptămânii, atunci ai posibilitate să revezi înregistrarea. Pentru asistență suplimentară avem o sesiune opțională.

Care sunt criteriile de selecție la curs?

  • Urmarea cursului gratuit de “Introducere în domeniul IT” (25 ore) disponibil pe site-ul clickschool.org
  • Cunoașterea limbii engleza

Cu toate acestea, nu ai nevoie de cunoștințe suplimentare de a scrie cod, iar începătorii sunt bineveniți. De asemenea, te poți înscrie în cursul Full Stack fără a finaliza cursul nostru de Introducere în domeniul IT, dar va trebui totuși să îl finalizezi înainte de data începerii orelor.

De asemenea, planificăm și cursuri de limbă engleză pentru persoanele care nu sunt atât de încrezute în cunoștințele lor.

Cursul se petrece în timp real?
Optăm pentru un mod de predare inovator, accesibil pentru oricine și oriunde. Cursurile noastre sunt 100% online, part-time și cu mentori pasionați de domeniu.

De ce am nevoie pentru curs?
Îți recomandăm să ai un calculator cu ecran de cel puțin 13 inchi și 8GB RAM și conexiune la internet.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

Realitatea Live

25 Iun. 2022, 19:21
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
25 Iun. 2022, 19:21 // Actual //  Lupu Eduard

Moscova consideră că acordarea statutului de candidat la UE pentru Ucraina și Republica Moldova este o afacere internă a Europei. Este reacția pe care a avut-o Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, încercând să minimalizeze importanța acestei decizii pentru Moscova. Trebuie spus că intențiile Ucrainei de a adera la Uniunea Europeană și de a ieși de sub influența rusă a fost una din cauzele care au declanșat actualul conflict.

Acordarea statutului de state candidate la aderarea la Uniunea Europeană pentru Ucraina și Republica Moldova este o afacere internă a Europei susține Moscova. Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, încearcă să minimalizeze importanța acestei decizii, adoptată în toiul războiului de invazie pe care rusia îl duce pe teritoriului vecinului său ucrainean, relatează AFP.

„Aceasta este o afacere internă a Europei”, a declarat Dmitri Peskov.

El a precizat, însă, că pentru Moscova este important ca aceste procese „să nu aducă mai multe probleme Rusiei (…), în relaţiile acestor ţări cu Rusia”. De asemenea, Peskov și-au exprimat speranţa că acest lucru nu va duce la o deteriorare a relaţiilor Moscovei cu Bruxellesul. Acestea se află, în prezent, la un nivel atât de scăzut „încât este foarte dificil să fie degradate mai mult”.

Tot în acest context, Dmitri Peskov a denunțat voinţa Republicii Moldova de a „deveni mai europeană ca europenii înşişi”. El a subliniat, că Turcia, stat candidat la UE de aproximativ 20 de ani, „nu a putut niciodată să înainteze mai mult. Însă, în acelaşi timp, a devenit o ţară suverană şi independentă”.

Joi, 23 iunie, într-un summit UE, la Bruxellesul a acordat statutul de state candidate la aderarea la Uniunea Europeană pentru Ucraina şi Republica Moldova. Această decizie marchează începutul unui proces îndelungat şi complex, în vederea unei aderări la UE.

Georgia, care intenționează, de asemenea, să adere la UE trebuie să realizeze reforme pentru a primi statutul de stat candidat. O manifestaţie de susţinere a aspiraţiilor europene ale acestei ţări din Caucaz a fost programată în capitala georgiană, Tbilisi.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău