Ce trebuie să știi dacă vrei să începi o carieră în domeniul IT

12 Mai 2022, 11:35
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
12 Mai 2022, 11:35 // Actual //  Lupu Eduard

„Învață acum, achită după angajare!” Cu acest mesaj vine Click School, proiectul destinat persoanelor care vor să învețe programare. Proiectul este unul nou, iar echipa Click a elaborat o serie de întrebări și răspunsuri despre cursul Click.

Pot aplica la cursul Full Stack dacă sunt începător în domeniul IT?

Da. Și pentru a înțelege mai bine termenii din cursul Full Stack, te sfătuim să treci cursul gratuit “Introducere în domeniul IT”. Acest curs este conceput pentru a-ți oferi o idee despre ce este programarea și dacă este potrivită pentru tine. Disponibil gratis după înregistrare pe site-ul clickschool.org

Cât timp am nevoie să dedic cursului?

Îți recomandăm să dedici cursului 8 ore pe săptămână. Această recomandare are scopul de a te pregăti cât mai bine pentru angajare în domeniul IT după finalizare.

Pot studia la Click School dacă am un loc de muncă full time?

Da. Suntem potriviți pentru oricine își dorește o carieră în IT. Cursurile noastre se desfășoară online, seara, potrivite persoanelor angajate full-time sau remote.

Dacă, din orice motiv, nu reușești la una din sesiunile din timpul săptămânii, atunci ai posibilitate să revezi înregistrarea. Pentru asistență suplimentară avem o sesiune opțională.

Care sunt criteriile de selecție la curs?

  • Urmarea cursului gratuit de “Introducere în domeniul IT” (25 ore) disponibil pe site-ul clickschool.org
  • Cunoașterea limbii engleza

Cu toate acestea, nu ai nevoie de cunoștințe suplimentare de a scrie cod, iar începătorii sunt bineveniți. De asemenea, te poți înscrie în cursul Full Stack fără a finaliza cursul nostru de Introducere în domeniul IT, dar va trebui totuși să îl finalizezi înainte de data începerii orelor.

De asemenea, planificăm și cursuri de limbă engleză pentru persoanele care nu sunt atât de încrezute în cunoștințele lor.

Cursul se petrece în timp real?
Optăm pentru un mod de predare inovator, accesibil pentru oricine și oriunde. Cursurile noastre sunt 100% online, part-time și cu mentori pasionați de domeniu.

De ce am nevoie pentru curs?
Îți recomandăm să ai un calculator cu ecran de cel puțin 13 inchi și 8GB RAM și conexiune la internet.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

Realitatea Live

15 Iun. 2024, 13:46
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
15 Iun. 2024, 13:46 // Actual //  Lupu Eduard

Un studiu recent realizat de publicaţia britanică MoneyWeek a scos la iveală care sunt cele mai scumpe destinaţii turistice pentru o escală de 24 de ore.

Într-un studiu realizat de publicaţia britanică MoneyWeek în colaborare cu o agenţie de turism, au fost analizate costurile pentru o zi şi o noapte în diverse oraşe turistice din lume. S-au luat în calcul preţurile pentru cazare la hotel, transport local, masă şi activităţi recreative.

Deloc surprinzător, cel mai scump oraş străin în care să mergi în vacanţă este New York, cu o medie de 645 de euro de persoană pentru o singură noapte. New York-ul se află în fruntea listei în mare parte datorită monumentelor sale, cum ar fi Statuia Libertăţii şi Empire State Building, şi a locurilor de neratat, precum Times Square şi Central Park. O vizită la aceste diverse monumente costă în jur de 169 de euro. O zi întreagă de mâncare costă 47 de euro, transportul public costă 45 de euro, iar o noapte de cazare costă în jur de 328 de euro.

Capitala Franţei este al doilea cel mai scump oraş din lume. Pentru o zi şi o noapte, va trebui să cheltuiţi la Paris în jur de 522 de euro. Înseamnă o medie de aproximativ 307 euro pentru o noapte la hotel, 22 de euro pentru transportul în comun, 42 de euro pentru mâncare şi 79 de euro pentru vizitarea diferitelor monumente şi muzee, etc.

Destinaţie foarte populară în ultimii ani, Dubai ocupă locul al treilea în clasament, cu aproximativ 436 de euro pentru o excursie de o zi şi o noapte. Deşi costul pe noapte este mai ridicat decât la Paris (319 euro în medie), principalul oraş din Emiratele Arabe Unite se poate lăuda cu un transport în comun foarte ieftin (12 euro), la fel ca şi preţul numeroaselor activităţi oferite (18 euro).

Pe locul patru se află capitala britanică, Londra. Pentru a petrece o zi şi o noapte în oraşul lui Big Ben, va trebui să cheltuiţi în medie 432 de euro, din care 291 de euro pentru hotel, 30 de euro pentru metrou, 38 de euro pentru activităţi şi 40 de euro pentru mâncare.

Şi tot o altă capitală europeană este cea care completează această listă a celor mai scumpe oraşe din lume pentru o noapte. Pentru a petrece o zi şi o noapte la Roma, va trebui să plătiţi în medie 359 de euro. În detaliu, asta înseamnă 180 de euro pe noapte, 22 de euro pentru transport, 48 de euro pentru mâncare şi 37 de euro pentru activităţi locale.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău