Cei mai bogați copii din lume în 2021. Care sunt averile lor în Top 10 și cum arată miliardarii (FOTO)

01 Iun. 2021, 02:50
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Otilia Cotruța
01 Iun. 2021, 02:50 // Au Bani //  Otilia Cotruța

La prima impresie, când va gândiți la cei mai bogați copii din lume, gândul va duce la niște adolescenți geniali, care au reușit să inventeze ceva ieșit din comun. Însă, de cele mai multe ori, lucrul acesta nu este adevărat, statutul lor de milionari în dolari provine de la averea familiilor acestora.

Va prezentăm mai jos lista celor mai bogați 10 copii din lume, așa cum a fost ea dezvăluită de presă internațională.

10. Jaden Smith – 8 milioane de dolari

Jaden Smith este cel mai bogat copil actor din lume. El este fiul lui Will Smith, călcând pe urmele tatălui sau. Și-a făcut debutul în film în anul 2006, în lung metrajul „The Pursuit of Happyness”.

A câștigat un premiu MTV pentru performanță din acest film, ulterior jucând și în alte producții, în special câteva remake-uri.

9. Abigail Breslin – 12 milioane de dolari

Abigail este o cântăreața și actrița americană, care și-a început carieră la numai 3 ani. În prezent, ea se numără printre cele mai bogate actrițe din lume. A debutat în primul sau film, în anul 2002, „Signs”. A fost nominalizată la diverse premii inclusiv la Best Supporting Actress Award și Screen Acting Guild.

8. Nick Daloisio – 30 de milioane de dolari

Nick este specialist în programe de computer, el înființând o companie, pe când avea vârstă de numai 15 ani. Că un geniu în tehnologie, Nick a inventat Summly, o aplicație iOS, care mai târziu a fost cumpărată de gigantul Yahoo, cu 30 de milioane de dolari.

7. Dannielynn Birkhead – 59 de milioane de dolari

Este fiica celebrei actrițe și model Anna Nicole Smith, care a murit în 2007, după o supradoză de droguri. Astfel, adolescență a devenit moștenitoarea averii mamei sale și a intrat pe lista milionarilor.

6. Emme și Maximilian Muniz – 200 de milioane de dolari

Emme și Max sunt printre cei mai bogați gemeni din lume, datorită statutului de celebrități al părinților lor: Marc Anthony și Jennifer Lopez. Încă din prima lor zi de viață, paparazzii i-au vânat și au declanșat interesul fanilor.

5. Knox Joile Pit și Vivienne Joile Pit – 200 de milioane de dolari

Knox și Vivienne sunt gemenii celebri ai starurilor Brad Pitt și Angelina Jolie. Prima lor fotografie s-a vândut cu un milion de dolari, făcând-o cea mai scumpă poză a unor copii, până în prezent.

4. Suri Cruise – 800 de milioane de dolari

Suri face parte din liga milionarilor datorită bogăției părinților săi, faimoșii Tom Cruise și Katie Holmes. La doar 13 ani, ea se află în topul listei celor mai bogați copii din lume.

3. Blue Ivy Carter – 1 miliard de dolari

Blue Ivy se află în fruntea topului celor mai bogați copii din America. Fără îndoială, nu există o modalitate mai ușoară să fii bogat decât să te naști într-o familie cu mulți bani. Ea este fiica lui Beyonce și Jay-Z.

2. Phoebe Adele Gates – 1 miliard de dolari

Phoebe nu este o față familiară în rândul internauților, datorită discreției părinților ei, Bill și Melinda Gates. Chipul ei rămâne departe de lumina reflectoarelor, de cele mai multe ori.

1. Prince George Alexander Louis – 1 miliard de dolari

Cel mai bogat copil din lume este Prințul George Alexander Louis, care are o avere estimată la 1 miliard de dolari. El s-a născut pe 22 iulie 2013, fiind cunoscut și sub numele de Prințul George sau Prințul George de Cambridge, potrivit Tuko.

Realitatea Live

25 Mart. 2023, 09:40
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
25 Mart. 2023, 09:40 // Actual //  Lupu Eduard

Intermediarii profită în timp ce țițeiul rusesc găsește rute indirecte către piața europeană, susțin politicienii și oamenii din industrie, citați de politico.eu.

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat că dependența Europei de petrolul și gazele rusești „aparține trecutului”.

Dar alții, de la înalți oficiali ucraineni la europarlamentari și persoane din industrie, spun că acest capitol al istoriei nu s-a încheiat.

Cantități semnificative de hidrocarburi rusești, în special de petrol, continuă să fenteze sancțiunile și pe piața europeană, spun aceștia, obținând bani care finanțează mașinăria de război a lui Vladimir Putin.

Este cunoscut faptul că petrolul brut e dificil de urmărit pe piețele globale. Acesta poate fi ușor combinat cu alte transporturi în țările de tranzit, creând efectiv un lot mai mare de petrol ale cărui origini nu pot fi determinate. Procesul de rafinare, necesar pentru orice aplicație practică, elimină, de asemenea, orice urmă a originii materiei prime.

O rețea complexă de companii de transport maritim, care poartă steaguri ale unor jurisdicții offshore insesizabile, adaugă un strat suplimentar de mister; unele au fost acuzate că ajută Rusia să ascundă originea exporturilor sale de țiței folosind o varietate de mijloace.

UE a interzis în mare parte combustibilii fosili ruși de la declanșarea invaziei încoace, cu excepții pentru cantități limitate de țiței prin conducte, gaze prin conducte, gaze naturale lichefiate (GNL) și produse petroliere.

Rute spre Europa

Dar volume mari de țiței rusesc – o sursă de venituri mai mare decât gazele – sunt încă expediate pe piețele globale, ceea ce îi face pe unii experți să suspecteze că acestea ajung pe piața europeană pe ușa din spate.

„De la introducerea sancțiunilor, volumele de țiței pe care Rusia le exportă au rămas mai mult sau mai puțin constante”, a declarat Saad Rahim, economist-șef al firmei globale de tranzacționare a mărfurilor Trafigura. „Este posibil ca petrolul rusesc să fie vândut în continuare către UE și națiunile occidentale prin intermediari.”

O rută potențială către Europa este prin Azerbaidjan, care se învecinează cu Rusia și este punctul de plecare al conductei Baku-Tbilisi-Ceyhan (BTC), operată de BP. Portul Ceyhan, din Turcia, este un important centru de aprovizionare din care se expediază țițeiul către Europa; de asemenea, primește cantități mari din Irak prin conducta Kirkuk-Ceyhan.

François Bellamy, un europarlamentar francez și membru al Comisiei pentru industrie, cercetare și energie a Parlamentului European, a exprimat suspiciuni cu privire la această rută într-o întrebare recentă adresată Comisiei. Datele arată că Azerbaidjanul a exportat cu 242.000 de barili pe zi mai mult decât a produs între aprilie și iulie anul trecut, a spus el – o marjă mare față de producția internă, care a fost de 648.000 de barili pe zi luna trecută și care este în declin pe termen lung, potrivit cifrelor ministerului.

„Cum poate o țară să își diminueze producția și să își crească exporturile în același timp? Există ceva complet inconsecvent în cifre, și această inconsecvență creează suspiciuni că sancțiunile sunt eludate”, a declarat Bellamy.

În același timp, însă, Turcia și-a dublat anul trecut importurile directe de petrol rusesc și a refuzat să impună sancțiuni asupra țițeiului rusesc, în ciuda faptului că a oferit simultan sprijin militar și umanitar Ucrainei.

Centrul finlandez pentru cercetare în domeniul energiei și al aerului curat (CREA) a avertizat la sfârșitul anului trecut că „o nouă rută pentru petrolul rusesc către UE apare prin Turcia, o destinație în creștere pentru țițeiul rusesc”, unde acesta este rafinat în produse petroliere care nu fac obiectul sancțiunilor, fiind vândut mai departe.

„Avem suficiente dovezi că unele companii internaționale cumpără produse de rafinare realizate din petrol rusesc și le vând mai departe în Europa”, a declarat Ustenko, consilierul lui Zelenski. „Este complet legal, dar complet imoral. Doar pentru că este permis, nu înseamnă că nu trebuie să facem nimic în această privință.”

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău