Cei mai bogați copii din lume în 2021. Care sunt averile lor în Top 10 și cum arată miliardarii (FOTO)

01 Iun. 2021, 02:50
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Otilia Cotruța
01 Iun. 2021, 02:50 // Au Bani //  Otilia Cotruța

La prima impresie, când va gândiți la cei mai bogați copii din lume, gândul va duce la niște adolescenți geniali, care au reușit să inventeze ceva ieșit din comun. Însă, de cele mai multe ori, lucrul acesta nu este adevărat, statutul lor de milionari în dolari provine de la averea familiilor acestora.

Va prezentăm mai jos lista celor mai bogați 10 copii din lume, așa cum a fost ea dezvăluită de presă internațională.

10. Jaden Smith – 8 milioane de dolari

Jaden Smith este cel mai bogat copil actor din lume. El este fiul lui Will Smith, călcând pe urmele tatălui sau. Și-a făcut debutul în film în anul 2006, în lung metrajul “The Pursuit of Happyness”.

A câștigat un premiu MTV pentru performanță din acest film, ulterior jucând și în alte producții, în special câteva remake-uri.

9. Abigail Breslin – 12 milioane de dolari

Abigail este o cântăreața și actrița americană, care și-a început carieră la numai 3 ani. În prezent, ea se numără printre cele mai bogate actrițe din lume. A debutat în primul sau film, în anul 2002, “Signs”. A fost nominalizată la diverse premii inclusiv la Best Supporting Actress Award și Screen Acting Guild.

8. Nick Daloisio – 30 de milioane de dolari

Nick este specialist în programe de computer, el înființând o companie, pe când avea vârstă de numai 15 ani. Că un geniu în tehnologie, Nick a inventat Summly, o aplicație iOS, care mai târziu a fost cumpărată de gigantul Yahoo, cu 30 de milioane de dolari.

7. Dannielynn Birkhead – 59 de milioane de dolari

Este fiica celebrei actrițe și model Anna Nicole Smith, care a murit în 2007, după o supradoză de droguri. Astfel, adolescență a devenit moștenitoarea averii mamei sale și a intrat pe lista milionarilor.

6. Emme și Maximilian Muniz – 200 de milioane de dolari

Emme și Max sunt printre cei mai bogați gemeni din lume, datorită statutului de celebrități al părinților lor: Marc Anthony și Jennifer Lopez. Încă din prima lor zi de viață, paparazzii i-au vânat și au declanșat interesul fanilor.

5. Knox Joile Pit și Vivienne Joile Pit – 200 de milioane de dolari

Knox și Vivienne sunt gemenii celebri ai starurilor Brad Pitt și Angelina Jolie. Prima lor fotografie s-a vândut cu un milion de dolari, făcând-o cea mai scumpă poză a unor copii, până în prezent.

4. Suri Cruise – 800 de milioane de dolari

Suri face parte din liga milionarilor datorită bogăției părinților săi, faimoșii Tom Cruise și Katie Holmes. La doar 13 ani, ea se află în topul listei celor mai bogați copii din lume.

3. Blue Ivy Carter – 1 miliard de dolari

Blue Ivy se află în fruntea topului celor mai bogați copii din America. Fără îndoială, nu există o modalitate mai ușoară să fii bogat decât să te naști într-o familie cu mulți bani. Ea este fiica lui Beyonce și Jay-Z.

2. Phoebe Adele Gates – 1 miliard de dolari

Phoebe nu este o față familiară în rândul internauților, datorită discreției părinților ei, Bill și Melinda Gates. Chipul ei rămâne departe de lumina reflectoarelor, de cele mai multe ori.

1. Prince George Alexander Louis – 1 miliard de dolari

Cel mai bogat copil din lume este Prințul George Alexander Louis, care are o avere estimată la 1 miliard de dolari. El s-a născut pe 22 iulie 2013, fiind cunoscut și sub numele de Prințul George sau Prințul George de Cambridge, potrivit Tuko.

Realitatea Live23 Iun. 2021, 16:35
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
23 Iun. 2021, 16:35 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Alexandra Dines, soţia lui Daniel Dines, cel mai bogat român şi unul dintre fondatorii companiei Uipath, este preşedintele boardului UiPath Foundation, organizaţie care şi-a publicat astăzi raportul de activitate pentru anul 2020, scrie Ziarul Financiar.

”Dintotdeauna motivaţia mea a fost aceea de a participa activ la bunăstarea şi creşterea societăţii româneşti. Am avut intenţia de a construi şcoli şi spitale, de a creşte nivelul educaţional din România. Orice organizaţie care vrea să ajute este curajoasă deoarece operează într-un sistem legal care se autosabotează”, a declarat, într-un raport, Alexandra Dines, preşedintele boardului UiPath Foundation, fundaţie creată de cel mai valoros start-up din IT pornit din România.

Licenţiată în design şi arte aplicate a Universitatea Tibiscus din Timişoara, Alexandra Dines face, de 11 ani, activitatea de freelancing în domeniul graphic design. Ea a lucrat în graphic design pentru companiile Deskover (companie precursoare a UiPath), UiPathşi Honeywell, potrivit profilului său de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn.

Din decembrie 2018 este preşedintele consiliului de administraţie al UiPath Foundation, organizaţie care susţine copiii din medii vulnerabile ”să-şi atingă potenţialul şi să se dezvolte alături de comunităţile lor, prin accesul egal la educaţie şi prin dezvoltarea competenţelor secolului al 21-lea”.

”Din 2019 până în prezent, UiPath Foundation a susţinut peste 25.000 de copii care provin din familii vulnerabile din România şi India să aibă acces la educaţie de calitate şi peste 3.000 de profesori din România care au beneficiat de activităţi de formare care vizează îmbunătăţirea competenţelor digitale, a leadership-ului în şcolile vulnerabile, precum şi a competenţelor secolului al XXI-lea. Aproximativ 12.450 de copii au participat la activităţi educaţionale derulate în 6 comunităţi din România şi India şi peste 15.000 de ore au fost petrecute, în 2020, la meditaţiile la limba română, matematică şi limba engleză de copiii înscrişi în Future Acceleration Program în România. copiilor din comunităţile vulnerabile.”, se arată în comunicatul transmis de UiPath Foundation.

UiPathFoundation a fost fondată de compania UiPathîn ianuarie 2019. Potrivit datelor publicate în bilanţul de la Ministerul de Finanţe, fundaţia a avut venituri de 23,2 milioane de lei în 2020 şi un număr mediu de 10 angajaţi.

UiPath Foundation este condusă operaţional, din funcţia de director executiv, de Raluca Negulescu-Balaci, care ocupă acest rol de la finalul anului 2018.

Soţul Alexandrei Dines, Daniel Dines, este a devenit cel mai bogat român odată cu listarea UiPath la Bursa de la New York. În prezent, UiPath are o capitalizare de piaţă de peste 35 de miliarde de dolari.