Cei mai bogați copii din lume în 2021. Care sunt averile lor în Top 10 și cum arată miliardarii (FOTO)

01 Iun. 2021, 02:50
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Otilia Cotruța
01 Iun. 2021, 02:50 // Au Bani //  Otilia Cotruța

La prima impresie, când va gândiți la cei mai bogați copii din lume, gândul va duce la niște adolescenți geniali, care au reușit să inventeze ceva ieșit din comun. Însă, de cele mai multe ori, lucrul acesta nu este adevărat, statutul lor de milionari în dolari provine de la averea familiilor acestora.

Va prezentăm mai jos lista celor mai bogați 10 copii din lume, așa cum a fost ea dezvăluită de presă internațională.

10. Jaden Smith – 8 milioane de dolari

Jaden Smith este cel mai bogat copil actor din lume. El este fiul lui Will Smith, călcând pe urmele tatălui sau. Și-a făcut debutul în film în anul 2006, în lung metrajul „The Pursuit of Happyness”.

A câștigat un premiu MTV pentru performanță din acest film, ulterior jucând și în alte producții, în special câteva remake-uri.

9. Abigail Breslin – 12 milioane de dolari

Abigail este o cântăreața și actrița americană, care și-a început carieră la numai 3 ani. În prezent, ea se numără printre cele mai bogate actrițe din lume. A debutat în primul sau film, în anul 2002, „Signs”. A fost nominalizată la diverse premii inclusiv la Best Supporting Actress Award și Screen Acting Guild.

8. Nick Daloisio – 30 de milioane de dolari

Nick este specialist în programe de computer, el înființând o companie, pe când avea vârstă de numai 15 ani. Că un geniu în tehnologie, Nick a inventat Summly, o aplicație iOS, care mai târziu a fost cumpărată de gigantul Yahoo, cu 30 de milioane de dolari.

7. Dannielynn Birkhead – 59 de milioane de dolari

Este fiica celebrei actrițe și model Anna Nicole Smith, care a murit în 2007, după o supradoză de droguri. Astfel, adolescență a devenit moștenitoarea averii mamei sale și a intrat pe lista milionarilor.

6. Emme și Maximilian Muniz – 200 de milioane de dolari

Emme și Max sunt printre cei mai bogați gemeni din lume, datorită statutului de celebrități al părinților lor: Marc Anthony și Jennifer Lopez. Încă din prima lor zi de viață, paparazzii i-au vânat și au declanșat interesul fanilor.

5. Knox Joile Pit și Vivienne Joile Pit – 200 de milioane de dolari

Knox și Vivienne sunt gemenii celebri ai starurilor Brad Pitt și Angelina Jolie. Prima lor fotografie s-a vândut cu un milion de dolari, făcând-o cea mai scumpă poză a unor copii, până în prezent.

4. Suri Cruise – 800 de milioane de dolari

Suri face parte din liga milionarilor datorită bogăției părinților săi, faimoșii Tom Cruise și Katie Holmes. La doar 13 ani, ea se află în topul listei celor mai bogați copii din lume.

3. Blue Ivy Carter – 1 miliard de dolari

Blue Ivy se află în fruntea topului celor mai bogați copii din America. Fără îndoială, nu există o modalitate mai ușoară să fii bogat decât să te naști într-o familie cu mulți bani. Ea este fiica lui Beyonce și Jay-Z.

2. Phoebe Adele Gates – 1 miliard de dolari

Phoebe nu este o față familiară în rândul internauților, datorită discreției părinților ei, Bill și Melinda Gates. Chipul ei rămâne departe de lumina reflectoarelor, de cele mai multe ori.

1. Prince George Alexander Louis – 1 miliard de dolari

Cel mai bogat copil din lume este Prințul George Alexander Louis, care are o avere estimată la 1 miliard de dolari. El s-a născut pe 22 iulie 2013, fiind cunoscut și sub numele de Prințul George sau Prințul George de Cambridge, potrivit Tuko.

Realitatea Live

10 Aug. 2022, 18:00
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
10 Aug. 2022, 18:00 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Ultimele magazine ale Domino’s Pizza din Italia au fost închise după ce firma care își opera punctele de vânzare din țară a depus faliment, scrie BBC.

Deținătorul de franciză ePizza SpA a fost lovit de pandemie, potrivit Bloomberg. Vestea ieșirii din țară a gigantului fast-food a fost sărbătorită de unii utilizatori ai rețelelor de socializare.

EPizza SpA a depus pentru prima dată faliment la începutul lunii aprilie, după ce a fost afectată de restricțiile legate de coronavirus.

Compania a mai spus că se confruntă cu o concurență tot mai mare, deoarece restaurantele tradiționale au început să livreze pizza.

Ca parte a procesului de faliment, firma a primit protecție față de creditorii săi timp de 90 de zile. Cu toate acestea, această protecție a luat sfârșit luna trecută.

Începând cu 2020, compania gestiona direct 23 de puncte de vânzare în Italia și alte șase magazine au fost administrate prin sub-francizare, potrivit documentelor de faliment.

În comparație, Marea Britanie și Irlanda au peste 1.200 de magazine, ceea ce o face cea mai mare piață Domino’s din Europa.

Cel mai mare lanț de pizza din lume are peste 18.300 de magazine în peste 90 de piețe internaționale la nivel global, majoritatea fiind administrate ca francizați.

Când a intrat în Italia în urmă cu șapte ani, Domino’s și-a propus să iasă în evidență față de producătorii tradiționali de pizza din țară, cu un serviciu cuprinzător de livrare la domiciliu și un meniu distinctiv, care include topping-uri în stil american precum ananasul.

Cu toate acestea, s-a confruntat cu o concurență din ce în ce mai acerbă în timpul pandemiei, deoarece restaurantele locale s-au înscris la platforme de livrare de alimente precum Deliveroo și Just Eat.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău