Cele mai bune aplicații care vă protejează dispozitivele Android

06 Iul. 2024, 07:01
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
06 Iul. 2024, 07:01 // Actual //  Lupu Eduard

Protejarea dispozitivelor Android împotriva amenințărilor cibernetice este esențială în lumea digitală de astăzi. Există numeroase aplicații disponibile care oferă protecție avansată împotriva virușilor, malware-ului și altor riscuri.

Iată o listă cu cele mai bune aplicații care vă pot proteja dispozitivele Android.

1. Bitdefender Mobile Security

Bitdefender Mobile Security este una dintre cele mai bine cotate aplicații de securitate pentru Android. Oferă protecție completă împotriva virușilor și malware-ului. Include funcții avansate precum scanarea aplicațiilor, protecția în timp real și antifurt. De asemenea, oferă VPN integrat pentru navigare sigură.

2. Norton Mobile Security

Norton Mobile Security este o soluție robustă pentru protecția dispozitivelor Android. Oferă scanare în timp real, protecție împotriva phishing-ului și blocare a apelurilor spam. Include și funcții antifurt și localizare a dispozitivului. De asemenea, oferă protecție Wi-Fi pentru rețelele publice.

3. Avast Mobile Security

Avast Mobile Security este o aplicație populară care oferă o gamă largă de funcții de protecție. Include scanarea aplicațiilor și fișierelor, protecție împotriva malware-ului și funcții antifurt. Oferă și un VPN pentru navigare sigură, blocarea aplicațiilor și optimizarea performanței dispozitivului.

4. Kaspersky Mobile Security

Kaspersky Mobile Security este cunoscută pentru protecția sa eficientă împotriva amenințărilor cibernetice. Oferă scanare în timp real, protecție împotriva virușilor și malware-ului, precum și funcții antifurt. Include și protecție pentru datele personale și navigare sigură pe internet.

5. McAfee Mobile Security

McAfee Mobile Security oferă protecție completă pentru dispozitivele Android. Include scanare antivirus, protecție împotriva malware-ului și funcții antifurt. Oferă și blocare a apelurilor spam, protecție Wi-Fi și optimizare a performanței dispozitivului. De asemenea, include un VPN pentru securitate online.

6. ESET Mobile Security

ESET Mobile Security este o aplicație de securitate puternică pentru Android. Oferă scanare antivirus, protecție împotriva phishing-ului și funcții antifurt. Include și protecție pentru aplicații și blocare a apelurilor. Aplicația oferă, de asemenea, rapoarte detaliate despre securitatea dispozitivului.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

21 Iul. 2024, 17:13
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
21 Iul. 2024, 17:13 // Actual //  Lupu Eduard

Administraţia Naţională (AN) Apele Române a anunţat vineri că România a solicitat majorarea debitului de apă eliberată din barajul Stânca-Costeşti, de la 38 mc/s la circa 60 mc/s, pentru o perioadă de 7 zile.

”În urma solicitării părţii române, grupul operativ tehnic de la acumularea Stânca-Costeşti a aprobat şi executat majorarea debitului evacuat din acumulare, de la 38 mc/s la circa 60 mc/s pentru o perioadă de 7 zile. Partea română şi cea din Republica Moldova vor monitoriza situaţia debitelor afluente (care intră în acumulare) în vederea pregătirii manevrelor ulterioare,” a transmis ANM Apele Române, potrivit news.ro.

Instituţia a precizat că reparaţia conductei prizei de rezervă de la barajul Stânca-Costeşti a fost finalizată, asigurând astfel resursele de apă necesare atât pentru alimentarea cu apă a judeţului Botoşani, cât şi pentru irigaţiile deservite de această sursă.

Din cauza secetei severe, mai multe zone din România se confruntă cu probleme în furnizarea apei, în peste 290 de localităţi fiind impuse restricţii. Majorarea debitului de apă evacuată din barajul Stânca-Costeşti este o măsură esenţială pentru a face faţă acestei situaţii critice şi pentru a asigura necesarul de apă pentru populaţie şi agricultură.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău