Cum va fi împărțită averea lui Țîriac după moarte. Miliardarul și-a făcut testamentul

02 Ian. 2023, 19:29
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
02 Ian. 2023, 19:29 // Actual //  Lupu Eduard

Ion Țiriac (83 de ani) are o avere estimată la câteva miliarde de dolari. Presa italiană scrie că fostul mare te cunismen ar avea nu mai puțin de 33 de moștenitori.

Viața lui Ion Țiriac este o poveste modernă, unică, de la băiatul născut în munții Transilvaniei la averea de 2 miliarde de dolari, de la racheta de tenis la lumea afacerilor. Astăzi Ion Țiriac este cel mai bogat sportiv din lume.

Primul român care a intrat pe lista Forbes a recunoscut că are 33 de copii, dintre care doar 3 îi poartă numele.

Cum se va împărţi averea lui Ion Ţiriac

„Întotdeauna mi-au plăcut femeile, nu-mi explic de ce. Din cei 33 de copii ai mei, doar 3 sunt legitimi și au numele meu… Activele mele, însă, vor fi împărțite în 33 de felii egale și toată lumea va primi aceeași sumă”, a mărturisit milioardarul, potrivit Outsidernews.it, citat de romaniatv.ro.

Aceeaşi publicaţie italiană notează că Ion Țiriac este și un colecționar de mașini. „Am toate Ferrari-urile care au ieșit, am toate Mercedes-urile care au ieșit, am toate Jaguar-urile care au ieșit, am și toate Porsche-urile care au ieșit”.

Astăzi activele lui Ion Ţiriac sunt în jur de 2 miliarde de dolari, o sumă imensă chiar și pentru cele mai mari nume din sport. Un record neobișnuit la sfârșitul unei vieți neobișnuite. O viață pe care, mai devreme sau mai târziu, o vom savura stând confortabil la cinema, mai scriu jurnaliştii italieni.

De asemenea, fostul tenismen deține o flotă impresionantă! În 2022 şi-a achiziţionat un avion nou, Embraer Phenom 300E, ce poate zbura la o altitudine maximă de 13.716 metri (45.000 de picioare) și au o autonomie de zbor de aproximativ 3.723 kilometri (2.100 de mile nautice), potrivit Boardingpass.ro. Țiriac Air mai are în flotă un avion Embraer Phenom 300, care este folosit de frații Pavăl, proprietarii Dedeman, un Bombardier Global 5000 (YR-TIK), un Gulfstream G200 Galaxy (YR-TII) și un elicopter Leonardo AW139 (YR-TIA).

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

01 Iun. 2023, 11:57
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
01 Iun. 2023, 11:57 // Actual //  Lupu Eduard

Banca Mondială a aprobat o finanțare de 55 de milioane de dolari pentru îmbunătățirea prestării serviciilor agricole publice, stimularea creșterii orientate spre piață și asigurarea, în același timp, a mecanismelor eficiente de răspuns la crizele emergente, potrivit unui comunicat al instituțiței financiare.

Proiectul va sprijini, de asemenea, oportunitățile de creștere în cadrul lanțurilor valorice pentru lactate, carne, producția horticolă de legume și produse de nișă. Aceste subsectoare oferă un potențial semnificativ pentru antreprenoriat și crearea de locuri de muncă în zonele rurale, în special pentru femei, și pot contribui la realizarea obiectivelor țării în materie de sustenabilitate a mediului și de reducere a emisiilor de gaze cu efect de seră în agricultură, într-un mod compatibil cu cerințele de finanțare ale UE pentru sistemele de producție agricolă.

„Sectorul agricol este vital pentru economia Moldovei și mă bucur că, datorită sprijinului acordat de Banca Mondială, țara va îmbunătăți prestarea serviciilor agricole publice, va stimula creșterea orientată spre piață și va spori reziliența beneficiarilor”, a declarat Inguna Dobraja, Directoarea de Țară al Băncii Mondiale pentru Moldova. „De asemenea, proiectul va ajuta Moldova să răspundă prompt și eficient la crizele sau urgențele eligibile, în cazul producerii acestora”.

Pe lângă obiectivele menționate mai sus, Proiectul AGGRI va contribui la îmbunătățirea sistemelor esențiale de elaborare și implementare a politicilor, de monitorizare și evaluare a cheltuielilor publice. De asemenea, proiectul prevede digitalizarea serviciilor și instituțiilor de bază, îmbunătățirea practicilor de gestionare a cunoștințelor și consolidarea conexiunilor dintre furnizorii de servicii pentru întreprinderi și fermierii care solicită sprijin pentru respectarea legislației UE.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău