Dezvolți o afacere pe rețelele de socializare? Aplică acum la XY E-Commerce Incubator

25 Feb. 2022, 16:50
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  MD Bani
25 Feb. 2022, 16:50 // Bani și Afaceri //  MD Bani

În perioada 20 martie – 20 iunie are loc programul XY E-Commerce Incubator, potrivit pentru afacerile care se dezvoltă în mediul online și/sau pe rețelele de socializare. Indiferent dacă ai o afacere pe care o dezvolți online sau dacă ești încă în faza de testare a ideilor de afaceri, aplică la program! Termenul limită pentru aplicare este 1 martie 2022.

Așadar, pentru cine e programul XY E-Commerce Incubator? 

  1. Pentru cei care dezvoltă o afacere D2C, adică vinzi direct către consumatori oferind un customer service de cel mai înalt nivel.

Exemplu: Eclair, Floral Soul, Carousel și alte afaceri locale

  1. Afacerea ta s-a născut în mediul online. Noi la XY Partners căutăm fondatori care se promovează și comercializează produse de calitate pe rețele sociale. Exemplu: Mimi Cakes, Passion Love Lingerie, etc. 
  2. Vrem să contribuim la creșterea afacerilor care au în spatele lor fondatori cu un gust bun și cred în puterea unui brand responsabil, în special se conduc de anumite valori importante în dezvoltarea afacerii.
  3. La program pot participa antreprenorii din orice colț al țării! 

Și încă cinci motive de ce să aplici la program

  1. Participarea e gratuită. Nu investești nici un leu pentru participarea la XY E-Commerce Incubator
  2. Ai 30 de mentori la dispoziție care sunt alături de tine și te ghidează acolo unde ai nevoie
  3. Timp de 90 de zile suntem conectați online cu tine și lucrăm intens
  4. Mentorii tăi de bază vor fi Traian Chivriga, Olga Melniciuc, Alex Lebedev, alături de Tudor Plăcintă, Ion Poparcea, Dorin Lupașcu și alții.
  5. Cei 115 absolvenți ai programelor noastre pot confirma că dacă depui multă muncă și suflet în ceea ce faci, alături de mentori și experți locali și internaționali, la sigur ajungi la rezultate frumoase

Dacă ai o idee sau poți transmite acest mesaj cuiva care știi că ar avea nevoie de acest program, aici sunt mai multe detalii și formularul pentru aplicare.

Aplicările sunt deschise până pe 1 martie! 

XY E-commerce Incubator powered by Tekwill este realizat cu susținerea Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și a Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”, cu suportul financiar al investitorilor locali și cu susținerea inițiativei Startup Moldova. Proiectul Tekwill sprijină livrarea programului de mentorat și consultanță în cadrul acceleratorului, iar susținerea financiară în numerar este acordată de investitorii locali.

Realitatea Live

27 Mai 2024, 16:00
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
27 Mai 2024, 16:00 // Actual //  Lupu Eduard

Veniturile bugetului public național al Republicii Moldova au înregistrat o creștere semnificativă în primele patru luni ale anului curent. În perioada ianuarie-aprilie 2024, veniturile au totalizat 34,3 de lei, în creștere cu 9,1% (2,86 miliarde de lei) față de aceeași perioadă a anului 2023.

Pe de altă parte, cheltuielile bugetului public național al Republicii Moldova în primele patru luni ale anului 2024 au însumat 38 miliarde de lei, reflectând o creștere de 5,8% (2 miliarde de lei) față de aceeași perioadă a anului precedent.

Aceste cifre indică un deficit al bugetului public național al Republicii Moldova în ianuarie-aprilie 2024 de 3,7 miliarde de lei, în scădere cu 17,2% față de aceeași perioadă a anului anterior, când deficitul a fost de 4 miliarde 503,1 milioane de lei.

Această creștere a veniturilor și scăderea a deficitului bugetar în primele patru luni ale anului 2024 reprezintă un semn pozitiv pentru economia Republicii Moldova, indicând o îmbunătățire a performanței financiare a statului și o gestionare mai eficientă a resurselor bugetare.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău