Fă cunoștință cu LG TONE Free – căștile wireless care se curăță singure

25 Mai 2021, 15:37
 // Categoria: Slider // Autor:  MD Bani
25 Mai 2021, 15:37 // Slider //  MD Bani

Căștile wireless au devenit un accesoriu must-have în zilele noastre. Dar, te-ai gândit vreodată cât de sigure sunt ele pentru sănătate? Știm, mai puțin. Din păcate, acestea pot deveni ușor o poartă de intrare pentru diverse infecții la nivelul urechii.

Căștile LG TONE Free pe lângă sunetul superb pe care-l oferă, mai au grijă și de sănătatea ta. Carcasa de încărcare UVnano ucide 99,9% dintre bacterii în timpul încărcării. Capetele sunt din silicon non-toxic și hipoalergenice, de calitate medicinală. Practic nu le simți în urechi.

Sunet amplu care te învăluie

Muzica ta preferată n-a sunat niciodată mai bine. Sunetul premium dezvoltat de LG împreună cu Meridian Audio te face să te scufunzi complet în ceea ce asculți. Tehnologia HPS (Headphone Spatial Processing) îți oferă o nouă experiență de ascultare. Sunetul de calitate scenică poate înlocui chiar și un sistem audio complet.

LG TONE Free oferă și o izolare bună a zgomotului ambiental. Fixarea strânsă ajută la blocarea zgomotului, chiar și atunci când ești într-un loc supraaglomerat. Iar, dacă vei dori să auzi tot ce se întâmplă în jurul tău ai mod sunet ambiental – un mod mai convenabil și sigur de a te bucura de muzică.

Difuzorul integrat de 6 mm îmbunătățește semnificativ experiența ta auditivă. Vei auzi perfect vocea artistului preferat, dar și basul bogat.

Căștile dispun și de moduri presetate: Natural, Imersiv, Bass Boost și Treble Boost. Indiferent de ce iubești să asculți, totul va suna bine.

Sună, arată și ți se potrivesc bine

Designul minimalist LG TONE Free ți se va potrivi minunat indiferent de ce stil porți. Ai două variante de culori: alb și negru. Ambele arată bine și sunt foarte comode. Capetele de silicon se potrivesc bine în urechile tale, iar carcasa de încărcare se potrivește perfect în palma ta. Este stilată, mică și compactă.

Faci sport sau te-a prins ploaia pe drum? Nicio grijă. Căștile wireless LG TONE Free au grad de protecție IPX4, ceea ce înseamnă că sunt rezistente la stropire.

Autonomia bateriei promite până la 18 ore de redare. Până la 6 ore de redare în căști și încă 12 ore de la carcasă. Iar, în caz că s-au descărcat, ai libertatea să alegi încărcarea wireless.

Vrei să le testezi? Vino chiar acum în magazinele partenerilor LG.

Darwin: https://darwin.md/ru/akustika/naushniki/besprovodnye/lg?&brand[14][]=lg

P.

 

Realitatea Live

22 Nov. 2024, 12:32
 // Categoria: Actual // Autor:  Ursu Victor
22 Nov. 2024, 12:32 // Actual //  Ursu Victor

Deși sistemul bancar din Republica Moldova oferă dobânzi competitive, 90% din creditele noi accesate de agenții economici sunt destinate să acopere datoriile anterioare, iar doar 10% reprezintă finanțări noi. Mai mult, valoarea acestora este semnificativ mai mică decât depozitele bancare ale acestora, ceea ce indică o problemă economică profundă.

În cadrul emisiunii „Analize economice cu Veaceslav Ioniță”, expertul în politici economice a explicat că agenții economici au mai multe depozite decât credite, ceea ce este un semnal îngrijorător pentru economia țării. „Acest fenomen nu a mai fost înregistrat vreodată și reflectă o temere profundă a mediului de afaceri față de investiții”, a declarat Ioniță.

Analizând evoluția creditelor accesate, expertul a menționat că, deși volumul acestora a crescut semnificativ în ultimii ani, creditarea reală a fost extrem de scăzută. Astfel, din 2020 până în prezent, agenții economici au luat credite noi de 157,5 miliarde de lei, dar au întors datoriile vechi în valoare de 141,3 miliarde de lei, ceea ce face ca creditarea reală să fie de doar 16,2 miliarde de lei.

În ceea ce privește creditarea netă, Ioniță a subliniat faptul că în 2024, în primele trei trimestre, agenții economici au efectuat depozite bancare de 2,8 miliarde de lei, ceea ce a făcut ca creditarea netă să devină negativă, adică agenții economici au depozitat mai mulți bani în bănci decât au luat sub formă de credite.

„Această tendință de creditare netă negativă a persistat în 12 trimestre consecutive din 2020 până în prezent, ceea ce reflectă o fragilitate a mediului de afaceri și o lipsă de încredere în economia locală”, a adăugat expertul.

Veaceslav Ioniță a subliniat că acest fenomen este un semn clar al unei economii vulnerabile, în care agenții economici nu sunt dispuși să facă investiții, iar acest lucru se reflectă în creditarea netă scăzută și volumul în creștere al depozitelor bancare. În acest context, Ioniță a avansat prognoza că este nevoie de cel puțin zece ani pentru ca economia Moldovei să se restabilească la nivelul înregistrat înainte de criza bancară din 2014.

„În ciuda creșterii creditării, situația nu va începe să se îmbunătățească semnificativ până când creditarea netă nu va deveni pozitivă, ceea ce poate să se întâmple abia în 2025, dar cu o tendință clară de însănătoșire a economiei”, a concluzionat Ioniță.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău