Femeia din spatele imperiului Kardashian a ajuns la o avere de peste 6 milioane de dolari. Cine este Emma Grede

27 Iul. 2022, 09:35
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Dumitrita Culiuc
27 Iul. 2022, 09:35 // Oameni şi Idei //  Dumitrita Culiuc

Emma Grede este femeia din spatele imperiului Kardashian. Ea a ajutat la înființarea celor trei companii ale familiei Kardashian.

La sigur ai auzit despre surorile Kardashian și despre averea pe care au reușit să o creeze. Cu toate acestea, foarte puțini știu cine se află în spatele succesului lor. Este vorba despre o femeie și nu orice femeie, ci nimeni alta decât Emma Grede, care este practic materia cenușie a afacerilor familiei Kardashian.

Emma Grede a jucat un rol crucial în culise, ajutându-i să treacă de la reality TV în lumea afacerior și le-a ajutat să înființeze trei companii inclusiv marca de îmbrăcăminte modelatoare Kim Kardashian, Skims și Good America, compania de denim pe care a început-o cu Khloe Kardashian.

Emma și-a petrecut copilăria economisind bani pentru a-și cumpăra reviste de modă. Lipsa banilor a determinat-o să renunțe la London School of Fashion și să se angajeze într-o companie producătoare de haine.

Observând lupta creatorilor de modă de a obține sponsorizări, i-a venit ideea primei sale afaceri, o agenție care să pună în legătură designerii cu finanțările.

Astfel, a ajuns să colaboreze și cu surorile Kardashian.

În prezent, Emma Grede a reușit să obțină o avere de peste șase milioane de dolari.

Realitatea Live

10 Aug. 2022, 18:00
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
10 Aug. 2022, 18:00 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Ultimele magazine ale Domino’s Pizza din Italia au fost închise după ce firma care își opera punctele de vânzare din țară a depus faliment, scrie BBC.

Deținătorul de franciză ePizza SpA a fost lovit de pandemie, potrivit Bloomberg. Vestea ieșirii din țară a gigantului fast-food a fost sărbătorită de unii utilizatori ai rețelelor de socializare.

EPizza SpA a depus pentru prima dată faliment la începutul lunii aprilie, după ce a fost afectată de restricțiile legate de coronavirus.

Compania a mai spus că se confruntă cu o concurență tot mai mare, deoarece restaurantele tradiționale au început să livreze pizza.

Ca parte a procesului de faliment, firma a primit protecție față de creditorii săi timp de 90 de zile. Cu toate acestea, această protecție a luat sfârșit luna trecută.

Începând cu 2020, compania gestiona direct 23 de puncte de vânzare în Italia și alte șase magazine au fost administrate prin sub-francizare, potrivit documentelor de faliment.

În comparație, Marea Britanie și Irlanda au peste 1.200 de magazine, ceea ce o face cea mai mare piață Domino’s din Europa.

Cel mai mare lanț de pizza din lume are peste 18.300 de magazine în peste 90 de piețe internaționale la nivel global, majoritatea fiind administrate ca francizați.

Când a intrat în Italia în urmă cu șapte ani, Domino’s și-a propus să iasă în evidență față de producătorii tradiționali de pizza din țară, cu un serviciu cuprinzător de livrare la domiciliu și un meniu distinctiv, care include topping-uri în stil american precum ananasul.

Cu toate acestea, s-a confruntat cu o concurență din ce în ce mai acerbă în timpul pandemiei, deoarece restaurantele locale s-au înscris la platforme de livrare de alimente precum Deliveroo și Just Eat.

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău