(FOTO) Casă de 600.000 de euro – demolată de un constructor. Motivul: proprietarul a refuzat să plătească o factură

08 Iun. 2021, 18:11
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
08 Iun. 2021, 18:11 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Casa unui arhitect, ce valora în jur de 540.000 de lire sterline a fost demolată de un muncitor furios, în timp ce familia era în vacanță.

Proprietarul Jay Kurji, în vârstă de 40 de ani, a angajat, în februarie, un muncitor în construcții pentru a efectua lucrări de renovare la casa sa din Leicester.

Proprietarul, care a cumpărat casa anul trecut, a declarat că el și constructorul care lucrase la casă aveau o dispută cu privire la bani. Domnul Kurji a refuzat să plătească încă 3.500 de lire sterline pe care muncitorul le dorea pentru proiect, scrie The Sun.

La 1 iunie, constructorul a fost văzut distrugând lucrările pe care le făcuse proprietății în timp ce domnul Kurji era în vacanță cu familia sa, la 200 de mile distanță.

Proprietatea a rămas fără acoperiș și nelocuibilă, iar pereții au fost demolați.

Domnul Kurji, arhitect de soluții pentru o firmă IT, a declarat: „Este un coșmar, din păcate am ales cel mai prost constructor din Marea Britanie.

Domnul Kurji a spus că constructorul s-a răzbunat când a refuzat să tuse bani în plus.

Realitatea Live22 Iun. 2021, 09:24
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
22 Iun. 2021, 09:24 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Ministrul Sănătății de la Roma a anunțat că, începând de luni, 28 iunie, italienii vor renunța la purtarea măștii în aer liber. De asemenea, Olanda și Spania au anunțat că renunță la masca în aer liber din 26 iunie.

Vor renunța la mască în aer liber doar locuitorii din „zonele albe”, în care răspândirea virusului este scăzută. Până la începutul săptămânii viitoare, toată Italia va deveni „albă”.

Totuși, masca va fi în continuare purtată în locuri aglomerate și în mijloacele de transport în comun.

Incidența infectării este mai mică de 50 de cazuri la 100.000 de locuitori, potrivit datelor din ultimele trei săptămâni. Săptămâna trecută au fost mai puțin de 1.000 de cazuri de îmbolnăvire pe zi.

Peste 50% dintre italieni au fost imunizați cu cel puțin o doză de vaccin. Este cel mai bun procent dintre țările mari ale Uniunii Europene.

Olanda și Spania vor renunța și ele la purtarea măștii în aer liber, din 26 iunie.