(FOTO) De ce Cristiano Ronaldo nu își poate vinde apartamentul din Trump Tower. Și asta după ce cedează 50% din preț

01 Iul. 2021, 09:27
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Iul. 2021, 09:27 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Anul 2021 este unul de eșec pentru Donald Trump, încă blocat pe majoritatea rețelelor sociale și cu pierderi enorme de bani. Se pare că nenorocul lui atrage oameni din întreaga lume, care au o conexiune mai îndepărtată cu el. De exemplu, miliardara canadiană Suzanne Rogers, care a trecut rapid de la a fi nașa zânelor de modă din țară la a fi alungată din înalta societate din cauza unei poze în care apare cu Trump la o cină Mar-a-Lago.

Acum e și rândul lui Cristiano Ronaldo, care caută să scape de apartamentul său din Trump Tower din New York și este dispus să îl vândă la un preț foarte mic. Fanii l-au îndemnat pe superstarul fotbalului să vândă reședința de ceva vreme, chiar făcând petiții. Acum fotbalistul, care joacă la Juventus în Italia și este în prezent de serviciu pentru țara sa la Euro 2020, vrea să vândă acest apartament cât mai curând posibil.
Vedeta de fotbal în vârstă de 36 de ani a cumpărat apartamentul de pe 721 Fifth Avenue în 2015, achiziția fiind finalizată la două luni după ce Trump a anunțat că candidează la funcția de președinte. Cumpărând „în partea de sus a pieței”, a plătit 18,5 milioane de dolari americani.

Să vedem cum arată casa lui Cristiano Ronaldo din Trum Tower

Holul

Acesta are pardoseli din calcar alb-negru care duc la galeria de artă și camera de zi.


Conform listării, spațiile de locuit au în principal lambriuri din lemn de koa lustruit, unele având și parchet din Versaille din secolul al XVIII-lea.

Camera de zi

Livingul are nuanțe clasice de maro, cu albastru complementar și este plin de opere de artă și cărți, oferind o atmosferă relaxantă.


Se știe că reședința a inspirat autorul E.L. James, care a folosit interioarele ca model pentru burlacul lui Christian Grey.

Dormitorul

Birou

Biroul este mobilat cu articole din piele și putem observa mai multe tablouri și rafturi pentru cărți.

Există, de asemenea, un spațiu de birouri cu vedere la turnurile din Manhattan.


Sală de fitness

Casa unui atlet de renume mondial nu poate exista fără o sală de fitness. Și, de asemenea, se mândrește cu vederi panoramice inspiratoare asupra Central Park și a orizontului din Manhattan.

Ronaldo a listat prima dată locuința de 2.510 metri pătrați în 2019 pentru mai puțin de jumătate din ceea ce a cumpărat, la 9 milioane de dolari. Acum, casa este pe piață pentru doar 7,75 milioane USD, iar prețul final de vânzare este încă și mai mic.

Realitatea Live

30 Iul. 2021, 18:07
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
30 Iul. 2021, 18:07 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Fostul șef al Inspectoratului General al Poliției și ministru al Apărării, Alexandru Pînzari, vine cu o primă reacție după ce Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale a confirmat reținerea acestuia. Conform ultimelor informații, Pînzari a fost reținut pentru 72 de ore.

Ofițerii nu trebuie jăliți, dar protejați. Și totuși, ar fi bine sa nu se grăbească nimeni și să mă ardă pe rug, sau să dea note activității mele. Există instituții de drept în acest Stat, care trebuie să-și facă treaba și să nu admită erori în astfel de acțiuni. Știam care sunt “bunele intenții” ale unor persoane interesate de acest caz și tocmai de asta, nu sunt surprins de nimic. Un lucru vreau să vă zic acum, eu răspund de fiecare acțiune a mea și sunt responsabil doar de ceea ce am făcut, nu de ceea ce “li se pare unora”. Astfel, pe cazul dat, legislația nu am încălcat, iar tot ceea ce trebuie să comunic celor care gestionează cazul voi comunica și voi fi maxim transparent și deschis, se arată într-un mesaj publicat de Alexandru Pînzari pe pagina sa de Facebook, car ar fi fost transmis prin intermediul familiei.

Reținerea lui Pînzari are loc în dosarul ce vizează activitatea angajaților fostei Direcții nr.5 din cadrul INI al IGP al MAI, anunță PG.

„Astfel, în dimineața zilei de 30 iulie 2021, au fost efectuate percheziții în automobilul și domiciliul unui alt figurant pe dosar, care ocupa, la momentul comiterii faptelor infracționale, funcții de conducere în cadrul IGP al MAI. În rezultatul perchezițiilor, au fost ridicate dispozitive electronice și înscrisuri. Ulterior, figurantul a fost reținut și la moment, procurorii se află în fază de audiere propriu-zisă a bănuitului”, se arată în comunicatul PG.

Procurorii, în următoarele 48 sau, după caz, 72 de ore, urmează să se determine asupra calității procesuale ulterioare a persoanei în cauză, precum și asupra măsurii preventive.

„Pe dosar sunt preconizate și alte acțiuni de urmărire penală. Pe parcurs, odată cu avansarea investigațiilor, procuratura va reveni cu noi detalii”, mai anunță PG.

PCCOCS amintește că dosarul este cercetat prin prisma comiterii următoarelor infracțiuni: „abuz de serviciu”, „delapidarea averii statului”, „trecerea ilegală a frontierei de stat”, „divulgarea secretului de stat” și „fals în acte publice”.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală