Horoscop bani 1-31 mai 2021. Zodiile care câștigă sume mari, dar Capricornul nu trebuie să facă cheltuieli

27 Apr. 2021, 10:42
 // Categoria: Oameni şi Idei // Autor:  Otilia Cotruța
27 Apr. 2021, 10:42 // Oameni şi Idei //  Otilia Cotruța

Horoscopul banilor pentru intervalul 1-31 mai 2021. Previziunile astrale pentru zodii. Semnele care vor câștiga sume mari și cele care trebuie să strângă cureaua pentru a supraviețui.

Berbec

Trebuie să fii atent la cheltuielile mari. Supraveghează-ți atent finanțele, fiindcă s-ar putea ca luna această să ai un eveniment neașteptat, când vei avea nevoie de bani și, dacă vei continua astfel, nu vei avea de unde să îi scoți.

Taur

În decursul lunii mai pot apărea probleme financiare, dar nu unele majore. Fără îndoială, acesta este un semnal că trebuie să fii prudent și să îți gestionezi mai bine banii. Încearcă să economisești câtuși de puțin.

Gemeni

Va fi lună plină la finalul lunii mai și este de bun augur să începi un proiect profesional. Așadar, este timpul să pui sămânța pentru ca mai apoi să aduni roadele. Astfel vor urma și multe satisfacții.

Rac

Se anunță multe proiecte care te vor ajuta să îți rotunjești veniturile. O lună de mare prosperitate va fi mai pentru tine. Vei fi fericit din acest punct de vedere.

Leu

Cheia care îț va deschide poarta spre mai bine și mai mult luna aceasta o va reprezenta responsabilitatea. E drept că te poți simți copleșit la început, dar asta te va face să crești, să devii cea mai bună variantă a ta.

Fecioară

Mai va fi o lună bună pentru tine și tot acum se bun bazele unor acorduri sau negocieri de bun augur. Gestionezi bine banii pe care îi faci.

Balanță

Semnul lui Marte va fi în casa ta zodiacală în luna mai, ceea ce te determină să obții o schimbare de bun augut pentru viața ta.

Scorpion

Ideal ar fi să faci achiziții de care ai cu adevărat nevoie. Nu este momentul potrivit să faci cumpărături inutile, care îți pot pune în pericol stabilitatea financiară.

Săgetător

Poți pune bazele unei afaceri, care te pot ajuta să ai rezultate financiare mai bune. Luna aceasta este potrivită pentru a-ți deschide o companie sau o mică afaceri ori doar pentru ”a bate palma” cu cineva.

Capricorn

Este recomandat să nu cheltui prea mulți bani luna aceasta pentru a-ți satisface dorințele. Mai va fi o provocare pentru tine, dar tu știi cum să îți gestionezi banii în momentele de criză, așa că poți trece ușor peste această perioadă.

Vărsător

Vei avea rezultate economice excelente în această lună. Important este doar să ai o abordare corectă față de ceilalți. Vei reuși, căci știm că ești un om parolist.

Pești

Se anunță surprize mari pentru tine în perioada următoare, dar unele mai puțin plăcute. Nu vei putea economisi bani, deoarece vor apărea cheltuieli neprevăzute. În plus, ești și mână largă atunci când vine vorba de a-ți satisface dorințele.

Sursa: Playtech.ro

Realitatea Live

04 Aug. 2021, 13:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Otilia Cotruța
04 Aug. 2021, 13:38 // Actual //  Otilia Cotruța

Primarul General, Ion Ceban, face apel către instituțiile statului să intervină și să întreprindă acțiuni de stopare a deposedării ilegale a bugetului municipal de suma de 17 milioane de lei. 

În cadrul unui comunicat emise de Direcţia Relaţii Publice și Buget Civil, Primăria mun. Chişinău se spune că Primarul General, Ion Ceban, solicită instituțiilor statului, inclusiv Ministerului Finanțelor al Republicii Moldova, să stopeze procesul de deposedare a bugetului municipal de suma de 17 milioane de lei, prin scheme dubioase, pe ultima sută de metri a activității Guvernului în exercițiu.

Este vorba despre proiectul SA „Locuințe pentru toți”, cu implicarea mai multor persoane fizice și juridice, inclusiv ale instanțelor de judecată, precum și ale persoanelor cu funcții de răspundere, care prin acțiunile/inacțiunile lor au admis favorizarea procesului de deposedare a bugetului municipal de suma enunțată.

Ion Ceban a calificat situația creată drept crimă împotriva locuitorilor capitalei.

Totodată, edilul face apel către conducerea de vârf a statului: Președintele Republicii Moldova, Parlamentul Republicii Moldova, Procuratura Generală, Serviciul de Informații și Securitate, să întreprindă acțiuni pentru stoparea ilegalităților sesizate, iar cazul enunțat să fie examinat de noua componență a Executivului.

 

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală