Ia o Linie de Credit și poți câștiga 55 000 lei de la SEBO!

01 Dec. 2022, 09:19
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Dec. 2022, 09:19 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Te-ai gândit vreodată, ce vei face dacă primești 55 000 lei? Pentru ce îi vei cheltui?

Poate pentru shopping? Poate vrei să pleci în vacanță? Poate ai nevoie de reparație acasă? Sau altceva?

E timpul perfect să decizi! SEBO lansează o nouă mega campanie, în care anume tu poți fi norocosul, care va primi acești bani!

Da, da, 55 000 de lei pot fi ai tăi! Compania a decis să te surprindă înainte de sărbători și să-ți demonstreze încă o data că minunile există.

Toată luna decembrie, de pe 1 până pe 31, ai posibilitatea să-ți încerci norocul, iar motanul SEBO te premiază pentru asta! Cu 55 000 de lei!

Tot ce trebuie să faci pentru ca să participi în campanie e să iei în această perioadă o Linie de Credit și atât!

Ce este o Linie de Credit?

Timp de 12 luni gestionezi banii cum îți este mai comod: azi iei 3000 de lei, mâine 5000 de lei și tot așa în limita sumei disponibile, iar dobânda și comisioanele le achiți doar pentru suma folosită. Și abia din a 13-a lună până în a 24-a lună întorci creditul în părți egale. Foarte simplu!

Așa că grăbește-te, căci 55 000 de lei abia așteaptă să fie câștigați de tine!

Vino acum cu buletinul la cel mai apropiat oficiu SEBO și aplică pentru Linia de Credit!

Extragerea câștigătorului va avea loc în data de 04 ianuarie 2023, în direct, pe pagina oficială de Facebook Sebo.md – www.facebook.com/sebo.md.

Câștigătorul va fi identificat printr-o tragere la sorți online, realizată cu ajutorul platformei www.random.org

Succeeees! Participă și norocul va fi de partea ta!

Pentru mai multe detalii: www.sebo.md/win55k

Participanții sunt de acord și respectă prevederile Regulamentului aici.

OCN „Sebo Credit” SRL va elibera premiul după reținerea impozitului pe venit la sursa de plată în conformitate cu prevederile Codului Fiscal al RM.

Vă atenționăm despre obligația de rambursare a creditului.

P.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

05 Feb. 2023, 05:47
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
05 Feb. 2023, 05:47 // Actual //  Lupu Eduard

Vestea despre un presupus balon spion chinez care plutește deasupra SUA i-a făcut pe mulți să se întrebe de ce Beijingul ar dori să folosească un instrument relativ nesofisticat pentru supravegherea continentului american.

China a spus că balonul, observat deasupra statului Montana, este doar o „navă civilă” care a deviat de la ruta planificată, dar SUA suspectează că este un dispozitiv de „supraveghere la înaltă altitudine”. Oricare ar fi capacitățile acestui balon, SUA au considerat amenințarea suficient de serioasă pentru a amâna vizita secretarului de stat Antony Blinken în China, care urma să aibă loc pe 5 și 6 februarie.

Baloanele sunt una dintre cele mai vechi forme de tehnologie de supraveghere. Armata japoneză le-a folosit pentru a lansa bombe incendiare în SUA în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. De asemenea, au fost utilizate pe scară largă de SUA și Uniunea Sovietică în timpul Războiului Rece. Mai recent, SUA s-ar fi gândit să adauge baloane de mare altitudine la rețeaua de supraveghere a Pentagonului.

Aceste dispozitive aeriene zboară în general la o altitudine de peste 20 de kilometri, aceasta fiind de două ori mai mare decât altitudinea de croazieră a aeronavelor comerciale și dincolo de limita suveranității aeronautice a statelor. Aceste baloane arată ca niște dirijabile și sunt alimentate de baterii de lungă durată sau panouri solare. Acestea sunt capabile să poarte o sarcină utilă între 50 și 250 de kg.

Baloanele sunt încă o modalitate ieftină de a obține informații

„În viitor, vom avea baloane deasupra capului timp de mai multe luni, ceea ce ar putea duce la un cost mai mic decât în spațiu”, spune generalul Frédéric Parisot, adjunctul șefului forțelor aeriene franceze.

Experții militari spun că utilizarea baloanelor de mare altitudine reprezintă o modalitate de spionaj mai ieftină decât utilizarea sateliților. Ele se dirijează doar prin schimbarea altitudinii, folosind computere pentru a calcula puterea și direcția curenților de aer, în diferitele straturi ale atmosferei. Pe lângă supraveghere, dirijabilele pot transporta însă și bombe.

Potrivit The Guardian, în 2019, armata americană a folosit până la 25 de baloane experimentale de mare altitudine, alimentate cu energie solară, pentru a efectua teste de supraveghere pe arii extinse. Acestea au fost echipate cu radare de înaltă tehnologie, concepute pentru a urmări simultan mai multe vehicule, pe timp de zi sau de noapte. Au fost folosite pentru a monitoriza traficul de droguri și potențialele amenințări la adresa securității interne.

Secretarul de stat Antony Blinken spune că „decizia Chinei de a trimite un balon de supraveghere deasupra Statelor Unite este „un gest de neacceptat și iresponsabil”. „Este o violare a suveranității noastre, este o violare a legislației internaționale. De aceea, i-am transmis în această dimineață lui Wang Yi, responsabilul de politici externe al Chinei că îmi amân vizita”, a spus el.

Oficialii Pentagonului au subliniat că balonul chinez „nu reprezintă o amenințare militară sau fizică pentru oameni”. Totuși, președintele american Joe Biden a refuzat să atace dispozitivul de teamă să nu producă daune sau victime la sol.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău