În ajun de Crăciun, o companie va merge la 120 de familii defavorizate din satele Moldovei. Și tu te poți implica

08 Dec. 2022, 16:13
 // Categoria: Actual // Autor:  MD Bani
08 Dec. 2022, 16:13 // Actual //  MD Bani

Asociația „Ajută un om” și echipa companiei JustConsult va merge la 120 de familii defavorizate din satele Moldovei. Moș Crăciun vrea să ofere zâmbete, căldură și grijă copiilor din familiile social-vulnerabile.

Și tu te poți alătura Caravanei de Crăciun lansată de JustConsult. Tot ce trebuie să faci este să pregătești un cadou pe care îl duci la sediul companiei. De asemenea, dacă nu dispui de timp pentru a aduna darurile poți dona bani, iar echipa JustConsult va procura toate cele necesare.

„De Crăciun, împreună cu colegii, am decis să bucurăm 120 de copii din familii defavorizate din satele Moldovei și să le oferim daruri. Campania este în plină desfășurare. Cei 120 de colegi de ai mei se implică activ și donează pentru această cauză nobilă. Iar eu voi dubla suma adunată de colegi, pentru a umple cât mai multe cutii cu tot ce este necesar pentru acești copii și să le oferim cadouri frumoase. Împreună cu Asociația „Cadoul din cutia de pantofi Moldova” am dat startul campaniei sociale  pe data de 2 decembrie, iar bunurile vor fi oferite copiilor pe data de 24 decembrie, în ajun de Crăciun. Oricine dorește să-și asume rolul de Moș Crăciun pentru acești copii este binevenit să se alăture Caravanei JustConsult. În oficiul companiei este amplasată o boxă pentru colectarea donațiilor. Cine dorește să ofere propriul cadou din cutia de pantofi, o poate aduce în oficiul companiei. Managerii JustConsult vor recepționa cutiile, le vor ambala frumos, iar în ajun de Crăciun le vom duce copiilor”,  a declarat CEO JustConsult, Ion Guștiuc, pentru Bani.md. 

Cu ce poți umple cadoul?

  • dulciuri (ciocolată, biscuiți);
  • rechizite școlare: caiete, creioane colorate, un ghiozdan, etc;
  • jucării potrivite pentru vârstă și sexul copilului;
  • produse de igienă personală: perie și pastă de dinți, săpun, șampon, gel de duș;
  • o felicitare de Crăciun, pe care să scrii câteva rânduri, pentru copilul care va primi cutia de la tine;
  • îmbrăcăminte: pulover, fular, căciulă, ciorapi, mănuși, etc;
  • orice alt cadou de care s-ar bucura copiii.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește-ne pe TELEGRAM!

carava de craciun justconsult

carava de craciun justconsult

carava de craciun justconsult

carava de craciun justconsult

carava de craciun justconsult

carava de craciun justconsult

carava de craciun justconsult

carava de craciun justconsult

 

Realitatea Live

14 Apr. 2024, 14:38
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
14 Apr. 2024, 14:38 // Actual //  Lupu Eduard

Apple facilitează, în sfârșit, repararea iPhone-urilor de către utilizatori cu ajutorul unor piese folosite, relatează The Verge. Într-o actualizare de joi, compania a anunțat că, în această toamnă, proprietarii unor modele “selecționate” de iPhone vor putea să-și repare dispozitivele cu piese originale folosite, păstrându-și întreaga funcționalitate.

Atunci când repară un telefon, Apple le cere utilizatorilor de iPhone să treacă printr-un proces numit împerechere de piese, care îi face să potrivească numărul de serie al dispozitivului lor cu cel al unei piese noi vândute de Apple. În cazul în care un utilizator a înlocuit o piesă cu o componentă aftermarket sau uzată, iPhone-ul ar afișa notificări supărătoare care spun că Apple nu este în măsură să verifice piesa nou instalată. În cazul senzorilor Face ID și Touch ID, este posibil ca piesa să nu funcționeze deloc.

Această modificare ar trebui să elimine aceste notificări pentru piesele folosite, deoarece Apple spune că “calibrarea pentru piesele Apple originale, noi sau folosite, va avea loc pe dispozitiv după ce piesa este instalată”. De asemenea, înseamnă că utilizatorii și atelierele de reparații nu vor mai trebui să furnizeze numărul de serie al dispozitivului pe care îl repară atunci când comandă majoritatea pieselor din Self Service Repair Store.

Schimbarea se va aplica la lansare pentru ecrane, baterii și camere foto. Apple spune că “viitoarele” versiuni de iPhone vor veni cu suport pentru senzorii biometrici utilizați, cum ar fi Face ID sau Touch ID.

În același timp, Apple devine mai serioasă și în ceea ce privește urmărirea componentelor iPhone folosite.Compania a anunțat că își va extinde funcția Activation Lock, care ar trebui să împiedice hoții să folosească un dispozitiv pierdut sau furat, la piesele iPhone. “Dacă un dispozitiv aflat în reparație detectează că o piesă compatibilă a fost obținută de la un alt dispozitiv cu Activation Lock sau Lost Mode activat, capacitățile de calibrare pentru acea piesă vor fi restricționate”, spune Apple.

Dacă ajungi să îți repari iPhone-ul cu o piesă folosită, dispozitivul va stoca aceste informații în secțiunea Piese și istoric service din aplicația Setări din iOS. Apple nu specifică ce modele de iPhone vor fi suportate în această toamnă, dar compania a declarat pentru TechCrunch că va fi vorba de iPhone 15 și mai târziu.

“Cu această ultimă extindere a programului nostru de reparații, suntem încântați să adăugăm și mai multe opțiuni și mai multă comoditate pentru clienții noștri, contribuind în același timp la prelungirea duratei de viață a produselor noastre și a pieselor acestora”, spune John Ternus, vicepreședintele senior al departamentului de inginerie hardware al Apple, într-un comunicat.

Chiar dacă Apple nu și-a extins încă aprobarea pentru piesele iPhone de pe piața secundară, schimbarea este uriașă pentru atelierele de reparații și pentru cei care se ocupă de bricolaj, care au fost nevoiți să se confrunte cu plata unei prime mai mari pentru piesele iPhone noi.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău