„În scurt timp, urmează să fiu numit într-o funcție de mare responsabilitate”. Vadim Curmei pleacă de la AIPA!

01 Sept. 2021, 18:51
 // Categoria: Actual // Autor:  Dumitrita Culiuc
01 Sept. 2021, 18:51 // Actual //  Dumitrita Culiuc

Directorul Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură, Vadim Curmei a demisionat din funcție. Despre aceasta a anunțat chiar el pe pagina sa de Facebook.

„Toamna este perioada unică din an care oferă un tablou perfect de culori, care i-a inspirat chiar și pe marii scriitori. Pentru lucrătorii din agricultură, tot toamna este anotimpul când poți face o totalizare. Cu mici detalii intervin și eu…. Astăzi, a fost ultima mea zi de lucru în calitate de Director al AIPA. A venit momentul să fac un nou pas în carieră și, chiar dacă mă retrag din echipa, vă anunț că oricum vom continua să facem un lucru comun”, a scris Curmei.

Conform declarațiilor de pe Facebook, acesta urmează să facă „un nou pas în carieră” și că va avea o funcție „de mare responsabilitate”. Deocamdată acesta nu a anunțat încă noua sa funcție.

„În scurt timp, urmează să fiu numit într-o funcție de mare responsabilitate, care presupune mai multe tangențe cu activitatea desfășurată până în prezent. Acest lucru mă bucură enorm, or anii dedicați domeniului dat au devenit o parte importantă a vieții mele. Vreau să mulțumesc echipei AIPA pentru dedicația de care ați dat dovadă în toți acești ani cât am lucrat împreună. Fără implicarea și dăruirea comuncă nu am fi reușit să obținem rezultatele frumoase cu care ne mândrim acum. Rămâneți la fel de devotați muncii pe care o depuneți, pentru că numai așa veți reuși și în continuare să faceți lucruri bune pentru agricultori, pentru țară”, a conchis funcționarul.

Curmei a fost numit în funcţia de director al Agenţiei de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură în data de 8 mai 2019, prin Ordinul Ministrului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Unde a mai activat Curmei:

  • Aprilie 2012 – februarie 2016: Specialist principal secţia dirijării procesului tehnologic, Î.S. Gările şi Staţiile Auto;
  • Noiembrie 2007 – aprilie 2012: Specialist principal secţia control intern, Î.S. Gările şi Staţiile Auto;
  • Februarie 2007 – noiembrie 2007: Specialist principal secţia control şi combatere a transportului ilicit, Î.S. Gările şi Staţiile Auto;
  • August 2006 – februarie 2007: Specialist coordonator secţia control şi combatere a transportului ilicit, Î.S. Gările şi Staţiile Auto.
  • Aprilie 2006 –august 2006: Jurist SRL Nadia Compro;
  • Septembrie 2005 – martie 2006: Manager Şef Interimar – adjunct, Î.S. Inspectoratul Transportului de Mărfuri şi Călători;
  • August 2005 – septembrie 2005: Şeful secţiei Expertiza procesului tehnologic, Î.S. Inspectoratul Transportului de Mărfuri şi Călători;
  • Martie 2005 – iunie 2005: Specialist al secţiei Certificare, Î.S. Centrul de Reglementări şi Testări;
  • Martie 2002 – noiembrie 2004: Inspector al Poliţiei  Criminale, Comisariatul de Poliţie al Sectorului Botanica, mun. Chişinău.

Realitatea Live

01 Iul. 2022, 15:35
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
01 Iul. 2022, 15:35 // Actual //  Lupu Eduard

Nimic mai groaznic decât războiul. Suntem niște fericiți atât timp cât nu zboară rachete pe de-asupra noastră, prețuiți aceasta. Restul toate pot fi rezolvate, a declarat ministra Sănătății, Ala Nemerenco într-o postare pe Facebook.

Dânsa susține că Ministerul Sănătății deține în Sergheevca, Ucraina un Centru de reabilitare pentru copii. Este un sanatoriu renovat, cu condiții bune, copiii cu probleme de sănătate din Republica Moldova având posibilitatea să beneficieze de servicii medicale de reabilitare pe litoralul Mării Negre.

„Cu regret activitatea lui a fost stopată în perioada pandemică și numai am pregătit planuri pentru reluarea activității, și a venit războiul. În urma atacului Centrul nu a avut de suferit grav, doar geamurile cazangeriei fiind făcute țăndări. Dar cu regret am fost anuntați că 5 colaboratori ai Centrului sunt răniți și unul a decedat, ei toți locuind în clădirea care a fost afectată de bombardamente”, spune Nemerenco.

Ministra a exprimat, familiei colegului decedat, profunde condoleanțe și păreri de rău  … „Acești oameni pașnici au făcut zilele copiilor Moldovei mai frumoase, s-au ocupat de reabilitarea lor cu mult drag si dăruire și le dorim din suflet recuperare totală”.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău