Kate Middleton a purtat îmbrăcăminte și bijuterii noi în valoare de 58. 231 euro, în 2021. Cea mai scumpă ținută

31 Dec. 2021, 10:07
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
31 Dec. 2021, 10:07 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Kate Middleton a redus la jumătate valoarea garderobei sale față de anul trecut. Ducesa de Cambridge a purtat îmbrăcăminte și bijuterii noi în valoare de 47.959 de lire sterline (aproximativ 58.231 euro) în 2021. Mamă a trei copii, Kate este cunoscută pentru pasiunea sa pentru reciclat. De multe ori, aceasta a fost surprinsă purtând ținute de la mărci obișnuite. În 2021, Ducesa de Cambridge a fost văzută purtând aceleași haine și de câte patru ori.

Cea mai scumpă ținută din 2021 a purtat-o în luna septembrie. Kate a îmbrăcat pentru premiera filmului „No Time to Die” o rochie făcută special pentru ea de Jenny Packham în valoare de 4.000 de lire sterline. În ciuda faptului că a optat pentru niște etichete mai scumpe, ducesa a reciclat mai mult ca niciodată pentru angajamentele regale, purtând din cap până în picioare noi look-uri în patru ocazii rare. Ducesa Kate Middleton și-a redus astfel, la jumătate, valoarea garderobei sale față de anul trecut, care era de £94,000 de lire sterline.

Kate Middleton cucerește prin eleganță devenind un model pentru femeile din întreaga lume. Fie că poartă o rochie simplă sau una luxoasă, ea știe cum să impresioneze.

 

Realitatea Live

01 Oct. 2023, 12:40
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
01 Oct. 2023, 12:40 // Actual //  Lupu Eduard

Conform datelor recente publicate de Banca Națională a Republicii Moldova, persoanelor fizice din țară li s-au transferat mijloace bănești în valoare de 463,62 milioane USD în al treilea trimestru al anului curent, prin intermediul băncilor licențiate și sistemelor de remitere de bani. Această sumă reflectă o scădere cu 3,9% în comparație cu trimestrul II al anului 2022.

Dintre aceste transferuri, 357,72 milioane USD au fost realizate prin intermediul sistemelor de remitere de bani, bazate pe date brute. În ceea ce privește originea geografică a transferurilor, cele din țările Uniunii Europene au înregistrat o creștere de 13,3%, reprezentând 54,4% din total. În schimb, transferurile din țările Comunității Statelor Independente (CSI) au scăzut cu 43,4%, revenindu-le o pondere de 13,5%. Transferurile din alte țări au constituit 32,1% din total, înregistrând o ușoară scădere de 0,5%.

În ceea ce privește proveniența transferurilor, Germania (cei mai mulți moldoveni preferă să muncească în Germania urmare a câștigurilor mai mari față de alte state) a ocupat prima poziție cu o pondere de 14,1%, în valoare de 65,60 milioane USD, reflectând o creștere de 17,7% față de trimestrul II al anului 2022. Transferurile din Israel au totalizat 64,59 milioane USD, menținându-se la un nivel aproape similar cu aceeași perioadă a anului precedent. În schimb, transferurile din Rusia au înregistrat o scădere semnificativă de 44,6%, totalizând 59,53 milioane USD, iar cele din Franța au crescut cu 13,4%, atingând suma de 43,8 milioane USD.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău