Moldindconbank și Mastercard lansează cardul „GO TEENS” și oferă primii bani de buzunar pentru copii

13 Mart. 2023, 15:20
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
13 Mart. 2023, 15:20 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Ești adolescent și ai nevoie de propriul card bancar ca să-ți gestionezi banii de buzunar? Moldindconbank și Mastercard lansează o promoție excelentă pentru tine! În perioada 10 martie – 31 mai, deschide un card de plată Mastercard de la Moldindconbank și poți câștiga super premii.

Sunt eligibili pentru promoție copiii și adolescenții cu vârsta între 7 ani și 17 ani împliniți și tineri de 18 ani și 19 ani împliniți.

Aceștia sunt îndemnați să deschidă un card bancar Mastercard emis de Moldindconbank în perioada campaniei și vor obține un premiu garantat – welcome bonus de 50 de lei pentru fiecare deținător de card.

Totodată, organizatorii au pregătit și alte premii utile pentru „micii clienți”: 3 laptopuri și 150 rucsacuri, care vor fi acordate pe etape, în urma tragerii la sorți. De asemenea, Moldindconbank pregătește o surpriză grandioasă pentru noii deținători de carduri Go Teens.

Pentru a obține premiile intermediare, deținătorul de card Mastercard de la Moldindconbank trebuie să efectueze, în perioada promoției, cel puțin o tranzacție de orice sumă la POS-terminale instalate la comercianți și/sau în mediul on-line din Republica Moldova și/sau din străinătate. Cardul utilizat poate fi deschis atât în perioada promoției, cât și înaintea lansării.

Norocoșii vor fi stabiliți prin tragere la sorți de organizatorii campaniei.

Moldindconbank – mereu alături!

P.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

Realitatea Live

10 Dec. 2023, 13:18
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
10 Dec. 2023, 13:18 // Actual //  Lupu Eduard

În mulțimea de destinații turistice la suprapreț, iată că există și excepții. Locul respectiv este definit de o frumusețe absolută și prețuri foarte mici.

Lacul pitoresc OHRID este o destinație de vis. O turistă străină povestește cum a găsit acest colț de rai, situat pe granița muntoasă dintre Macedonia de Nord și Albina.

„De ce nimeni nu vorbește despre unul din cele mai subestimate și mai accesibile locuri ca preț din Europa? Locuri care sunt perfecte pentru o escapadă, fie și de weekend?”, a spus Natasha Whitley, pe TikTok, potrivit Daily Mail.

Lacul Ohrid este o minune a naturii, un sit UNESCO, un loc neaglomerat și liniștit.

Ce poți face în Ohrid

Lacul Ohrid este de două ori mai mare decât Lacul Como, spre exemplu. Apa este uimitoare, limpede precum lacrima.

Natasha a stat trei nopți la Sunset Lake Hostel din Ohrid, Macedonia de Nord, pe malul de nord-est al lacului. Prețul? Doar 7 LIRE pe noapte! Da, ați văzut bine.

Aventuri cu caiacul, vizite la Biserica Sf. Ioan, priveliști de vis, toate accesibile pentru turiști.

Vizitatorii au lăudat și „orașul vechi minunat”, cu un parc plin de broaște țestoase. Călătoria Natashei a durat 4 ore, cu vin nelimitat și a costat…8 lire sterline. Apa este uluitoare și turista a mers pe o mică terasă, departe de ochii lumii, cu prețuri foarte bune.

O altă surpriză este reprezentată de un pub irlandez cu băuturi fine, ieftine, și mâncarea pe măsură.

Delicatesa locală este „burek”, un produs de patiserie popular, vândut la tarabele de street food, savurat în general în Balcani.

Ohrida (în macedoneană Охрид) este un oraș din Macedonia de Nord și sediul comunei Ohrida. Reprezintă cel mai mare oraș de pe Lacul Ohrida și cel de-al optulea oraș din țară, care a avut peste 42.000 de locuitori la recensământul din 2002. Ohrida a avut odată 365 de biserici, câte una pentru fiecare zi a anului și a fost denumit „Ierusalimul Balcanilor”. Are numeroase case pitorești și monumente, iar turismul este predominant. Este situat la sud-vest de capitala Skopje și la vest de Resen și Bitola. În 1979, respectiv în 1980, Ohrida și Lacul Ohrida au fost acceptate împreună ca locuri din Patrimoniul Mondial, culturale și rezervații naturale, de către UNESCO. Ohrida este unul din cele doar 28 de situri care fac parte din patrimoniul mondial UNESCO.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău