Moldindconbank și Mastercard te invită la extragerea excursiei în Laponia și a altor premii de poveste

11 Ian. 2023, 11:56
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
11 Ian. 2023, 11:56 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Moldindconbank și Mastercard te invită la o adevărată sărbătoare dedicată finalizării promoției „Cadouri de poveste la deschiderea cardului Mastercard de la Moldindconbank”. Vino cu toată familia la Shopping MallDova, în data de 12 ianuarie, la ora 17:00 și află numele norocosului care va merge într-o excursie cu familia acasă la Moș Crăciun, în Laponia.

Cei mai mici oaspeți vor avea parte de distracție alături de îndrăgitul personaj din desene animate – Olaf, cadouri și multe alte surprize.

La tragerea la sorți vor participa clienții care în perioada 11 noiembrie – 11 ianuarie au făcut cel puțin o tranzacție de 500 de lei cu cardul Mastercard de la Moldindconbank la POS-terminale instalate la comercianți şi/sau în mediul on-line din Republica Moldova și/sau străinătate.

Mai mult, toți clienții care și-au deschis un card Mastercard de la Moldindconbank în perioada promoției, au primit daruri garantate și au fost incluși la tombola pentru alte premii excelente, care se va desfășura în aceeași seară la Shopping MallDova. Norocoșii se vor alege cu:

  • 10 certificate bănești de 1 000 de lei;
  • 10 certificate bănești de 2 000 de lei;
  • 1 certificat bănesc de 10 000 de lei.

Te așteptăm joi cu toată familia la cel mai colorat și magic eveniment la Shopping MallDova.

Moldindconbank – mereu alături!

P.

Realitatea Live

07 Feb. 2023, 17:34
 // Categoria: Slider // Autor:  Lupu Eduard
07 Feb. 2023, 17:34 // Slider //  Lupu Eduard

Deputatul PAS, Oazu Nantoi a declarat într-un interviu pentru publicația rusă komersant că Vitalii Igantiev (pretinsul ministru de Externe de la Tiraspol n.r) poate fi arestat în cazul în care va veni la Chișinău.

Parlamentul de la Chișinău a aprobat legea criticată de Kremlin și Tiraspol prin care sunt introduse pedeapse penale pentru separatism.

Regimul de la Tiraspol a calificat noile prevederi din Codul Penal drept „norme represive împotriva transnistrenilor” și un „act de agresiune” care pune în pericol reglementarea conflictului transnistrean. Potrivit unei declarații emise de așa-numitul minister de externe al republicii nerecunoscute, practic orice locuitor al regiunii ar putea să fi urmărit penal acum.

Modificările la Codul Penal au fost propuse de 16 deputați PAS, printre care și președintele parlamentului, Igor Grosu, și prevăd pedepse cu închisoarea pentru infracțiuni ca separatismul, finanțarea separatismului, incitarea la separatism, complot împotriva R. Moldova, colectarea și sustragerea informațiilor care ar putea dăuna suveranității, independenței și integrității țării.

Astfel, potrivit modificărilor aprobate, acțiunile de separatism săvârșite de persoane fizice se pedepsesc cu închisoare de la 2 la 5 ani. Dacă sunt comise de persoane juridice, cu o amendă de 150.000-250.000 de lei și privarea de dreptul de a exercita o anumită activitate sau lichidarea persoanei juridice.

Instigarea la acțiuni de separatism făcută de o persoană fizică se pedepsește cu până la 3 ani de închisoare sau amendă, de la 35.000 la 75.000 de lei, cu privarea de dreptul de a ocupa funcții sau de a exercita o anumită activitate timp de 2-5 ani. Persoanele juridice vor fi pedepsite cu amendă de la 100.000 la 150.000 de lei, cu privarea de dreptul de a exercita o anumită activitate sau cu lichidarea.​

Finanțarea acțiunilor de separatism de către o persoană fizică se pedepsește cu închisoare de la 5 la 10 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcții sau de a exercita o anumită activitate între 6 și 12 ani. În cazul persoanelor juridice, amenda este de 600.000-750.000 de lei, cu lichidare.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău