Nou în MAIBank: Credite preaprobate la un click distanță, fără vizită la bancă

11 Mart. 2021, 14:59
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Fetco Veronica
11 Mart. 2021, 14:59 // Bănci şi Finanţe //  Fetco Veronica

Pentru că te înțelegem, am lansat un nou serviciu în aplicația de mobile banking MAIBank prin care vei putea beneficia de oferte de credit personalizate și preaprobate direct din telefon.

Cine poate beneficia de ofertă

Dacă primești salariul/pensia la cardul MAIB sau deții credite active în cadrul băncii și ești un utilizator fidel al aplicației MAIBank, atunci chiar tu ai putea primi oferta de credit preaprobat. Desigur, oferta va fi elaborată, ținând cont de creditele tale existente și mărimea veniturilor lunare pe care le obții.

Ce înseamnă aceasta pentru tine

Vei avea acces din telefonul mobil la oferta de credit de consum, în valoare de până la 100 mii lei, deja preaprobată și pe care o poți solicita în orice moment prin aplicația MAIBank, fără să vii la bancă. Contractul de credit îl vei semna tot prin aplicație, iar banii vor ajunge pe cardul tău în mai puțin de 5 minute. Totul e gândit ca să te poți bucura de produsele băncii în confort și siguranță.

Ce poți obține

  1. până la 100 mii lei;
  2. pe o perioadă de până la 60 luni;
  3. rata dobânzii – 2%-7%;
  4. fără gaj;
  5. fără alte documente în plus;
  6. fără a te prezenta la bancă.

Cum să obții creditul preaprobat

Ușor, în trei pași simpli:

  1. alegi singur suma și termenul de rambursare;
  2. selectezi cardul la care vrei să primești banii;
  3. semnezi contractul la distanță.

În mai putin de 5 minute vei primi banii pe card. Vei fi contactat telefonic de consultanții MAIB pentru verificarea identității.

În acest fel, Moldova Agroindbank continuă seria inovațiilor digitale menite să îmbunătățească experiența de banking online pentru clienții noștri.

Primește creditul pe cardurile GAMA (Premium, Universal sau Start) și poti să îți întorci o parte din bani beneficiind de cashback pentru fiecare achitare cu cardul de până la 15% de la partenerii comercianți.

Iar dacă nu ai un card GAMA, acum e momentul oportun să-l deschizi prin App MAIBank sau pe gama.maib.md, iar noi o să-l livrăm gratuit până la ușa ta. Poți să îți aduni gratuit toate veniturile tale din alte bănci pe un singur card MAIB.

MAIBank – Banca ta, oriunde te-ai afla!

P.

Realitatea Live

26 Iul. 2021, 17:53
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Dumitrita Culiuc
26 Iul. 2021, 17:53 // Bani și Afaceri //  Dumitrita Culiuc

Directorul executiv al Philip Morris International, producătorul ţigărilor Marlboro în afara Statelor Unite, a declarat că firma pe care o conduce nu va mai vinde ţigări în Marea Britanie în aproximativ 10 zece ani, scrie burkinafaso.kivazen.com.

CEO-ul companiei, Jacek Olczak, a declarat că marca emblematică a țigării Marlboro a companiei va fi scoasă de pe rafturi în Marea Britanie în următorul deceniu. De asemenea, Olczak i-a cerut guvernului britanic să interzică ţigările în următorul deceniu, comparându-le cu maşinile pe benzină şi motorină, care vor fi interzise în Regatul Unit începând cu 2030.

Potrivit responsabililor, mişcarea face parte din eforturile companiei de a opri folosirea ţigăilor tradiţionale.

„Ne putem imagina o lume fără ţigări. Cu cât se va întâmpla mai repede acest lucru, cu atât va fi mai bine pentru toată lumea. Cu informaţii şi reglementări corecte, evenimentul ar putea avea loc în zece ani în anumite ţări. Iar problema ar putea fi rezolvată odată şi pentru totdeauna”, susţine Olczak.

Lupta împotriva țigărilor din ultimii ani a fost legată de problemele grave de sănătate cauzate de fumatul tutunului în întreaga lume.

Olczak a devenit CEO al companiei în luna mai și intenționează să conducă schimbarea „fără fum” a companiei. Potrivit acestuia, noua misiune a companiei este să găsească și să ofere „alternative mai puțin dăunătoare la țigări” pentru milioane de oameni care altfel ar fuma.

Philip Morris International operează separat de Philip Morris USA, care produce ţigările Marlboro în Statele Unite şi este o divizie a Altria Group. Compania s-a despărţit de Philip Morris USA în 2008 şi a anunţat recent o serie de planuri prin care se va transforma într-o companie anti-tutun, plănuind să cumpere grupul farmaceutic britanic Vectura, care face inhalatoare pentru astm. Achiziţia este estimată la 1 miliard de lire sterline.

Grupurile anti-fumat din Regatul Unit au criticat mişcarea, acuzând companiile de tutun că încearcă să dea impresia că se gândesc la sănătatea clienţilor, în timp ce vând alte produse pe bază de tutun, scrie The Guardian.

Fumatul ucide la nivel global peste 8 milioane de oameni în fiecare an. Din total, 1,2 milioane de persoane sunt nefumătoare, acestea murind din cauza expunerii constante la fumul de ţigară, conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii . Dintre cei 1,3 miliarde de consumatori de tutun la nivel mondial, 80% trăiesc în ţări cu venituri mici şi mijlocii.

 
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Lucrările de amenajare a scuarului în memoria victimelor catastrofei de la Cernobîl, finalizate
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
Ultima super lună din 2021 – luna plină “căpșună”
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
India folosește drone pentru livrarea vaccinului anti-Covid
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Expoziția “De la portul popular la îmbrăcămintea modernă”, în Parcul Catedralei
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Festivalul umbrelelor, în parcul “Alunelul” din sectorul Buiucani
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală
Expoziție foto dedicată cadrelor medicale, în Capitală