Noul val de filme românești, adus în fiecare casă de RLIVE TV! Începând cu 16 iunie, urmărește „CineMADE în România”

10 Iun. 2024, 15:08
 // Categoria: Actual // Autor:  bani.md
10 Iun. 2024, 15:08 // Actual //  bani.md

Noul val de filme românești, adus în fiecare casă de RLIVE TV. Grupul de presă Realitatea lansează proiectul „CineMADE in România”, începând cu 16 iunie 2024.

Duminică de duminică, la ora 21:00, RLIVE TV va difuza producții românești care au obținut cumulativ 52 de premii GOPO și 7 trofee la Festivalul de la Cannes.

„Ideea realizării proiectului „CineMADE in România” este motivată de necesitatea și dorința de a adânci legăturile culturale între România și Republica Moldova prin cinematografie, un mediu puternic de transmitere a identității culturale. Acest proiect inovator va aduce în casele cetățenilor din Moldova o selecție de filme românești remarcabile, contemporane și clasice, creând o oportunitate unică de divertisment de calitate și educație culturală în limba română”, declară producătorul general RLIVE TV, Sergiu Scobioală.

Prin intermediul proiectului „CineMADE in România”, pe o piață dominată de producții din Rusia și SUA, RLIVE TV vrea să aducă publicului din Republica Moldova filme de calitate, care reflectă evoluția și diversitatea culturală și socială a României moderne. Abordarea va asigura prezentarea unui conținut inovator și relevant, diferit de filmele clasice românești, deja cunoscute și difuzate în țara noastră, dar și promovarea identității noastre culturale.

„CineMADE in România” își propune să îmbogățească experiența cinematografică ale telespectatorilor, promovând în același timp cultura și arta românească.

RLIVE TV, parte a grupului de presă Realitatea, este un nou concept de televiziune modernă și inedită. Depunem efort pentru a susține cultura, difuzând producții în limba română și suntem incluși în lista MustCarry, canalul fiind obligatoriu pentru difuzare de către toți furnizorii și având acoperire pe întreg teritoriul țării.

Realitatea Live

24 Iun. 2024, 17:04
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
24 Iun. 2024, 17:04 // Actual //  Lupu Eduard

Casa familiei prinţesei Diana a fost scoasă la vânzare pentru prima dată în 22 de ani, la preţul de 10,95 milioane de lire sterline, adică aproape 13 milioane de euro, pe site-urile Whetherell şi Chestertons.

Casa, construită la începutul anilor 1980, a aparţinut contesei Raine Spencer, soacra lui Lady Di. Înaltă de patru etaje, aceasta este situată în Mayfair, Londra.

„Cu legăturile sale cu aristocraţia şi regalitatea, ne aşteptăm ca această casă să atragă un interes puternic din partea cumpărătorilor exigenţi din întreaga lume. Aceasta este o casă trofeu cu o istorie ilustră”, a declarat Danish Arif, şeful vânzărilor Mayfair la Chestertons, potrivit Cityam.

Casa de 430 de metri pătraţi are mai multe camere, inclusiv un hol de primire, o sală de recepţie, mai multe bucătării, un lounge, o bibliotecă, două dormitoare cu dressing-uri şi băi proprii, un apartament separat cu un lounge care se deschide pe o terasă orientată spre sud, un dormitor pentru oaspeţi şi locuinţe pentru personal. O scară duce la fiecare dintre cele patru etaje.

Potrivit agenţiei imobiliare Wetherell, casa are un DPE (diagnostic de performanţă energetică) de clasa E.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău