O mamă cu doi copii a rămas în propria casă datorită unui credit de la Moldindconbank

27 Oct. 2021, 17:20
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
27 Oct. 2021, 17:20 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Marina Rusu din Chișinău a fost susținută de Moldindconbank în cele mai critice momente din viața sa. Femeia lucrează educatoare la o grădiniță din capitală și are doi fii – de 10 și 15 ani. Acum o lună, ea a trecut prin procedura de partajare a averii, ca urmare a divorțului. Ca să păstreze apartamentul, Marina a solicitat un credit ipotecar de la bancă și a primit 300 000 de lei, pe un termen de 20 de ani.

”Da, este un risc pentru că niciodată nu știm ce se poate întâmpla mâine, dar în situația mea, când ești singură, neputincioasă și nu are cine te susține, creditul este o soluție. Te ajută. Plătești creditul pentru apartamentul tău, știi că-i al tău și asta te mobilizează”, a povestit Marina.

Alegerea băncii a fost motivată și de faptul că Marina își primește salariul pe card de la Moldindconbank. Un alt argument este că femeia este mulțumită de serviciile băncii și atitudinea angajaților, dar și că a mai avut anterior împrumuturi de la această instituție financiară.

”Este un proces rapid, clar. Niciodată nu m-au refuzat. Chiar dacă s-a întâmplat să am întârzieri, mi-au explicat frumos, niciodată nu m-au amenințat. Sucursala e aproape de casă, cunosc bine angajații. Nu mi-au cerut fidejusor. Nu trebuia să alerg după certificate și tot felul de documente. Toată informația o aveau în baza lor de date”, a adăugat clientul Moldindconbank.

Acum, Marina achită rată lunară pentru creditul ipotecar de 2554 de lei și se descurcă bine, pentru că are un salariu stabil.

Până la sfârșitul acestui an, Moldindconbank a pregătit o ofertă excelentă! Puteți lua un credit imobiliar de achiziție și să vă bucurați de o rată a dobânzii de 5% anual, flotantă, iar dacă primiți salariul pe card Moldindconbank – 4,5% anual (primii 5 ani de la data încheierii contractului de credit) şi 7,5%, flotantă după primii 5 ani. Detalii aici.

Moldindconbank – mereu alături!

P.

Realitatea Live

10 Dec. 2023, 13:18
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
10 Dec. 2023, 13:18 // Actual //  Lupu Eduard

În mulțimea de destinații turistice la suprapreț, iată că există și excepții. Locul respectiv este definit de o frumusețe absolută și prețuri foarte mici.

Lacul pitoresc OHRID este o destinație de vis. O turistă străină povestește cum a găsit acest colț de rai, situat pe granița muntoasă dintre Macedonia de Nord și Albina.

„De ce nimeni nu vorbește despre unul din cele mai subestimate și mai accesibile locuri ca preț din Europa? Locuri care sunt perfecte pentru o escapadă, fie și de weekend?”, a spus Natasha Whitley, pe TikTok, potrivit Daily Mail.

Lacul Ohrid este o minune a naturii, un sit UNESCO, un loc neaglomerat și liniștit.

Ce poți face în Ohrid

Lacul Ohrid este de două ori mai mare decât Lacul Como, spre exemplu. Apa este uimitoare, limpede precum lacrima.

Natasha a stat trei nopți la Sunset Lake Hostel din Ohrid, Macedonia de Nord, pe malul de nord-est al lacului. Prețul? Doar 7 LIRE pe noapte! Da, ați văzut bine.

Aventuri cu caiacul, vizite la Biserica Sf. Ioan, priveliști de vis, toate accesibile pentru turiști.

Vizitatorii au lăudat și „orașul vechi minunat”, cu un parc plin de broaște țestoase. Călătoria Natashei a durat 4 ore, cu vin nelimitat și a costat…8 lire sterline. Apa este uluitoare și turista a mers pe o mică terasă, departe de ochii lumii, cu prețuri foarte bune.

O altă surpriză este reprezentată de un pub irlandez cu băuturi fine, ieftine, și mâncarea pe măsură.

Delicatesa locală este „burek”, un produs de patiserie popular, vândut la tarabele de street food, savurat în general în Balcani.

Ohrida (în macedoneană Охрид) este un oraș din Macedonia de Nord și sediul comunei Ohrida. Reprezintă cel mai mare oraș de pe Lacul Ohrida și cel de-al optulea oraș din țară, care a avut peste 42.000 de locuitori la recensământul din 2002. Ohrida a avut odată 365 de biserici, câte una pentru fiecare zi a anului și a fost denumit „Ierusalimul Balcanilor”. Are numeroase case pitorești și monumente, iar turismul este predominant. Este situat la sud-vest de capitala Skopje și la vest de Resen și Bitola. În 1979, respectiv în 1980, Ohrida și Lacul Ohrida au fost acceptate împreună ca locuri din Patrimoniul Mondial, culturale și rezervații naturale, de către UNESCO. Ohrida este unul din cele doar 28 de situri care fac parte din patrimoniul mondial UNESCO.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău