Parfumuri de brand după care femeile „se topesc”. Pot fi găsite și la Chișinău

25 Sept. 2021, 06:40
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
25 Sept. 2021, 06:40 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Parfumul potrivit poate cuceri pe oricine, iar femeile adoră să folosească cele mai deosebite arome. Există parfumuri cunoscute în întreaga lume, parfumuri la care o femeie se gândește chiar în acest moment. Un cadou potrivit pentru orice femeie ar fi un parfum, în special în perioada când dragostea plutește în aer. În continuare vei găsi o listă de arome pe care femeile le adoră.

Arome pe care femeile le adoră:

1. Gabrielle Chanel 

Este un parfum dulce cu arome de flori de iasomnie și ylang-ylang, lemn de santal, dar conține și note de mosc, care îl fac mai feminin. Parfumul poate fi găsit pe elefant.md.

2. Nina de la Nina Ricci

Parfumul este foarte dulce și revigorant în același timp Conține note gingașe de lămâie și bujor precum și note calde de cedru și mosc. Parfumul poate fi găsit în magazinul Ovico și Vizaje Nica.

3.  Coco Mademoiselle de la Chanel

Este un parfum care miroase a bomboane fructate. Conține note de mandarine, portocale și bergamotă, notele de mijloc sunt compuse din dulcea iasomie, trandafir, ylang-ylang, iar ca note de bază are o compoziție de mosc, paciuli, boabe de tonka, delicioasa vanilie și vetiver.

 4.Gucci Bamboo

Este un parfum cu note de vârf conțin flori de portocală, bergamut, pară și mandarine, notele de mijloc reprezintă o compoziți de crin și floarea ylang-ylang, iar notele de bază sunt vanilie, mosc, lemn de santal și chihlimbar. Parfumul este în stoc la Vizaje Nica.

5. Black Opium, de la Yves Saint Laurent

Parfum floral gurmand ademeneste cu notele sale de cafea, flori albe pentru o seductie instantanee si vanilie pentru o nota de senzualitate. Se simte un contrast dintre flori albe și miros de cafea. Parfumul poate fi găsit la Ovico și Vizaje Nica

6La Vie Est Belle, Lancome

Este un parfum pe care îl cunoaște orice femeie. În traducere din franceză înseamnă „Viața e frumoasă”, cine ar putea contrazice afirmația? Are note de vârf compuse din pară și coacăză neagră, note de mijloc perfecte cu aromă de floare de portocal, iasomnie și iris. Notele debază sunt de vanilie și paciuli.

Parfumul este la Ovico, la Vizaje Nica și elefant.md.

 

7. Si Giorgio Armani

Un parfum pentru femeia moderna, puternica dar feminină, sofisticata și carismatică. Reinterpretează colecția aromelor chypre, construit pe bază de nectar de coacăză negră, note florale si acorduri de lemn blond. Un parfum pentru femeia libera, pasionata, iubitoare si vibranta. Îl găsești în OvicoVizaje Nica și pe elefant.md.

8. The One de la Dolce & Gabbana

Apa de parfum Dolce & Gabbana The One combină tonuri moderne de fructe cu clasicul buchet de flori albe. Este un parfum perfect pentru o femeie care vrea să se simtă unică. Parfumul poate fi găsit în Ovico.

9. Lancome Poeme

Un parfum care cu greu poate fi descris în cuvinte, impresionează prin contrastul dintre notele reci, transparente, de Blue Himalayan și parfumul intoxicant al florii de Desert Datura și vanilie. Are o aromă din cele mai sofisticate.

10. L`IMPRERATRICE de la DOLCE & GABBANA

Este un parfum care îmbină aroma de fructe cu flori senzuale. La început, tonurile suculente de kiwi se împletesc perfect cu acordurile clare de piper roz. În inima parfumului vei savura arome de miez de pepene roșu răcoritor, flori de ciclamă și iasomie mătăsoasă. Baza caldă este compusă din lemn de citrice, santal și mosc. Îl găsești la Ovico.

Realitatea Live

13 Aug. 2022, 19:22
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
13 Aug. 2022, 19:22 // Actual //  Lupu Eduard

Kremlinul le propune agenților FSB salarii de opt ori mai mari decât în mod normal, dar majoritatea refuză să fie detașați în zonele ocupate de ruși în Ucraina. O situație asemănătoare se regăsește și în armata rusă, unde se caută voluntari din rândul civililor care nu au nicio pregătire militară.

În ciuda salariilor de opt ori mai mari decât în mod normal, agenții FSB ruși refuză, categoric, să fie detașați în zonele din Ucraina ocupate de Rusia.

Moscova are nevoie urgentă atât de agenți de informații regulate, cât și de agenți de informații militare pentru a-și impune dominația în cele două „republici populare” din estul Ucrainei, Donețk și Luhansk, dar și în regiunile Kherson, Zaporozhzhia și Harkov.

Pentru a evita astfel de detașări, agenții FSB obțin certificate medicale de la medici, ceea ce le permite să rămână în localitățile de origine.

O sursă din FSB a declarat că nu există niciun interes pentru o detașare în zonele ocupate de ruși în Ucraina. „Am sunat 200 de oameni [pensionari] și doar trei au spus că se vor gândi la asta. Asta în ciuda promisiunilor de plăți și beneficii uriașe”, a declarat sursa.

În ciuda salariului ce poate ajunge până la 5.000 de lire sterline pe lună, majoritatea agenților refuză oferta venită din partea Kremlinului. „Departamentele de personal îi cheamă în mod activ pe foștii angajați, chiar și pe cei concediați pe motive de discreditare”, se arată în raportorul Kremlinului.

Lipsa de loialitate față de Vladimir Putin din partea agenților de informații reflectă clar o reticență din partea lor de a fi transferați în teritoriile cucerite de ruși.

Unii dintre cei care au acceptat oferta venită de la Moscova susțin că sunt „epuizați”, după ce timp de jumătate de an au avut sarcini intensive, iar vacanțele lor au fost anulate în timpul războiului. De altfel, Kremlin a recrutat prizonieri neantrenați și civili, care au fost trimiși să lupte, pe front, împotriva armatei ucrainene, scrie mirror.co.uk.

La începutul lunii iulie, închisorile și companiile din Rusia au anunțat că recrutează voluntari care vreau să lupte în Ucraina. Deținuții care acceptă acest lucru pot beneficia de amnistii, dar și de bani în plus.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

 

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău