Parfumuri de brand după care femeile „se topesc”. Pot fi găsite și la Chișinău

25 Sept. 2021, 06:40
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
25 Sept. 2021, 06:40 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Parfumul potrivit poate cuceri pe oricine, iar femeile adoră să folosească cele mai deosebite arome. Există parfumuri cunoscute în întreaga lume, parfumuri la care o femeie se gândește chiar în acest moment. Un cadou potrivit pentru orice femeie ar fi un parfum, în special în perioada când dragostea plutește în aer. În continuare vei găsi o listă de arome pe care femeile le adoră.

Arome pe care femeile le adoră:

1. Gabrielle Chanel 

Este un parfum dulce cu arome de flori de iasomnie și ylang-ylang, lemn de santal, dar conține și note de mosc, care îl fac mai feminin. Parfumul poate fi găsit pe elefant.md.

2. Nina de la Nina Ricci

Parfumul este foarte dulce și revigorant în același timp Conține note gingașe de lămâie și bujor precum și note calde de cedru și mosc. Parfumul poate fi găsit în magazinul Ovico și Vizaje Nica.

3.  Coco Mademoiselle de la Chanel

Este un parfum care miroase a bomboane fructate. Conține note de mandarine, portocale și bergamotă, notele de mijloc sunt compuse din dulcea iasomie, trandafir, ylang-ylang, iar ca note de bază are o compoziție de mosc, paciuli, boabe de tonka, delicioasa vanilie și vetiver.

 4.Gucci Bamboo

Este un parfum cu note de vârf conțin flori de portocală, bergamut, pară și mandarine, notele de mijloc reprezintă o compoziți de crin și floarea ylang-ylang, iar notele de bază sunt vanilie, mosc, lemn de santal și chihlimbar. Parfumul este în stoc la Vizaje Nica.

5. Black Opium, de la Yves Saint Laurent

Parfum floral gurmand ademeneste cu notele sale de cafea, flori albe pentru o seductie instantanee si vanilie pentru o nota de senzualitate. Se simte un contrast dintre flori albe și miros de cafea. Parfumul poate fi găsit la Ovico și Vizaje Nica

6La Vie Est Belle, Lancome

Este un parfum pe care îl cunoaște orice femeie. În traducere din franceză înseamnă „Viața e frumoasă”, cine ar putea contrazice afirmația? Are note de vârf compuse din pară și coacăză neagră, note de mijloc perfecte cu aromă de floare de portocal, iasomnie și iris. Notele debază sunt de vanilie și paciuli.

Parfumul este la Ovico, la Vizaje Nica și elefant.md.

 

7. Si Giorgio Armani

Un parfum pentru femeia moderna, puternica dar feminină, sofisticata și carismatică. Reinterpretează colecția aromelor chypre, construit pe bază de nectar de coacăză negră, note florale si acorduri de lemn blond. Un parfum pentru femeia libera, pasionata, iubitoare si vibranta. Îl găsești în OvicoVizaje Nica și pe elefant.md.

8. The One de la Dolce & Gabbana

Apa de parfum Dolce & Gabbana The One combină tonuri moderne de fructe cu clasicul buchet de flori albe. Este un parfum perfect pentru o femeie care vrea să se simtă unică. Parfumul poate fi găsit în Ovico.

9. Lancome Poeme

Un parfum care cu greu poate fi descris în cuvinte, impresionează prin contrastul dintre notele reci, transparente, de Blue Himalayan și parfumul intoxicant al florii de Desert Datura și vanilie. Are o aromă din cele mai sofisticate.

10. L`IMPRERATRICE de la DOLCE & GABBANA

Este un parfum care îmbină aroma de fructe cu flori senzuale. La început, tonurile suculente de kiwi se împletesc perfect cu acordurile clare de piper roz. În inima parfumului vei savura arome de miez de pepene roșu răcoritor, flori de ciclamă și iasomie mătăsoasă. Baza caldă este compusă din lemn de citrice, santal și mosc. Îl găsești la Ovico.

Realitatea Live

07 Feb. 2023, 09:50
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
07 Feb. 2023, 09:50 // Actual //  Lupu Eduard

În prima lună a anului 2023 prin intermediul Programului Prima Casă a fost acordat doar un singur credit, potrivit datelor Ministerului Finanțelor.

De la lansarea Programului de stat „Prima Casă” până în prezent au fost înregistrate 8553 de cereri. Dintre acestea au fost acceptate 8102 de cereri, astfel prin intermediul Programului au fost procurate 8102 locuințe.

Suma totală a creditelor acordate de către bănci este de 4,43 miliarde de lei, iar valoarea totală a garanțiilor active constituie 2,1 miliarde de lei.

Din 8102 beneficiari 5561 sunt familii, iar 2541 sunt tineri necăsătoriți. Vârsta medie a solicitanților este de 31,5 ani.

Suprafața medie a locuințelor procurate prin intermediul Programului este de 60,91 m.p., iar valoarea acestora 640,51 mii de lei. Din numărul total al locuințelor procurate, 7557 sunt amplasate în zonele urbane, iar 545 – în zonele rurale. 7338 locuințe procurate sunt apartamente, iar 764 – case de locuit individuale.

Programul Prima Casă a fost lansat cu m are  fast de fostul lider fugar Vlad Plahotniuc în anul 2018.

„Prin aceste facilități, vrem să-i încurajăm să rămână în sistemul bugetar. Totodată, extensia programului “Prima Casă” va constitui un motiv suplimentar pentru tinerii, care doresc să se angajeze în instituțiile statului”, susținea Plahotniuc.

În data de 25 ianurie 2023, Guvernul a aprobat compensarea majorării ratei dobânzii de până la 4 puncte procentuale din suma majorării. În acest scop, în bugetul de stat pentru anul 2023 au fost prevăzuți 75 de milioane de lei.

Pentru a atenua impactul crizei economice asupra beneficiarilor Programului „Prima casă”, marja maximă aplicată de creditori a fost plafonată la 3%. Anul trecut, Guvernul a alocat resurse suplimentare pentru compensarea a 50% din creșterea dobânzii pentru perioada iulie – decembrie.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău