Păstrează-ți bunurile de valoare în cea mai sigură locație din Chișinău! Asigurare de 10 milioane de lei

26 Feb. 2022, 09:41
 // Categoria: Actual // Autor:  Otilia Cotruța
26 Feb. 2022, 09:41 // Actual //  Otilia Cotruța

Casetele individuale de siguranță în locație de maximă securitate – soluție pentru moldovenii care  vor să-și protejeze bunurile!

Păstrarea bunurilor de valoare acasă reprezintă un risc. Or, cine din noi nu a deteriorat un document important  (testament, certificat de proprietate, titlu de deţinător de acțiuni etc.) sau nu a pierdut, prin casă, un inel valoros sau o monedă de colecție? Pentru a păstra în siguranță astfel de bunuri de valoare, în toată lumea oamenii apelează la închirierea safeurilor în locații specializate, în condiţii de maximă siguranță.

Compania  Universal Security Group (USG) a deschis prima locație cu casete individuale,   care pot fi închiriate de cei care își vor bunurile de valoare în siguranță. Aceasta se află în Chișinău și este cel mai sigur loc de acest fel din capitală!

Cum este protejată locația?

Încăperea predestinată păstrării bunurilor de valoare este special dotată cu coloane metalice, compartimentate cu casete individuale de siguranță pentru păstrarea și asigurarea integrității bunurilor.

Tezaurul este dotat cu echipament special ce include sistem de supraveghere video, sistem de alarmă, sistem de control acces, antiefracție şi de prevenire a incendiului, fiind prevăzute şi alte măsuri de protecție și pază, reieșind din posibilele riscuri. Acesta este monitorizat, prin intermediul sistemelor moderne de pază, în regim non-stop, de către 2 (doi) operatori ai Dispeceratului centralizat de pază, care se află în același sediu (în nemijlocita apropiere de Tezaur).

În caz de tentativă de pătrundere neautorizată sau prelucrare a sistemelor antiefracție, la obiect vor sosi echipele mobile, atât ale USG, cât și ale companiilor de profil cu care sunt semnate contracte speciale de deservire. Aceasta permite asigurarea intervenției rapide în timp redus (echipa amplasată în adiacent va  sosi la obiect în timp de 2-3 minute, comparativ cu 5-7 min. cât este în cazul obiectivelor bancare). De asemenea, e vorba de implicarea unui număr sporit de agenți de intervenție (6 în comparație cu 2 la bănci), de posibilități mai eficiente de dirijare cu agenții de intervenții (deoarece secvențele de pe camerele video permit orientarea personalului spre care acțiuni și în ce zonă trebuie întreprinse).

Ce tipuri de casete individuale sunt disponibile?

Mărimile sunt variate – de la foarte mici la mari. Nemijlocit, în funcţie de ce vreți să plasaţi la păstrare, puteți opta pentru  mărimi de: 25x44x5,0, 25x44x7,0, 25x44x12, 25x44x16, 25x44x30.

Cu ce sisteme de protecție sunt dotate casetele invidiaule?

Casete individuale de siguranță reprezintă lădiţe numerotate, de diferite dimensiuni, destinate păstrării bunurilor, prevăzute cu lacăte și chei distincte. Fiecare casetă individuală de siguranță este dotată cu lacăt cu două chei unice de acces. Acțiunile de manipulare a casetei individuale de siguranță de către beneficiar (de retragere sau depunere a bunurilor în  acestea) au loc în încăperea pentru operațiuni din cadrul Tezaurului, care reprezintă o cameră de acces exclusiv pentru Beneficiar, înzestrată cu ușă sigură, fără geamuri și fără supraveghere video, dotată cu o masă și rechizite de birou.

Ce bunuri pot fi depuse în casete? 

Pot fi depuse documente, valori mobiliare materializate, obiecte de preţ, obiecte de valoare personală, precum şi oricare alte bunuri. Prestatorul nu duce evidenţa bunurilor depuse de către beneficiar în caseta individuală de siguranță şi garantează inviolabilitatea casetei individuale de siguranță prin excluderea accesului altor persoane decât beneficiarul sau persoanele împuternicite de el. Conținutul casetelor individuale de siguranță este cunoscut doar de către beneficiar.

Asigurare de 10 milioane de lei

Și ca să fiți siguri că bunurile dvs., se află în cel mai sigur loc din Chișinău, compania le asigură contra sumei de 10 000 000 lei. Astfel, USG își asumă  răspunderea față de beneficiari pentru neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligațiunilor contractuale.

Pentru  mai multe detalii: 079508070 sau 079507010.

www.usgsrl.md 

Fără riscuri! Garantăm!

Păstrează-ți bunurile de valoare  în cea mai sigură locație din Chișinău!

Realitatea Live

08 Iun. 2023, 17:04
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
08 Iun. 2023, 17:04 // Actual //  Lupu Eduard

Premierul Dorin Recean, după vizita de la podul de la Bumbăta, a discutat cu fermierii care protestau pe traseul de la Leova. Agriculturii și-au exprimat nemulțumirea că sunt în prag de faliment și au nevoie de suportul statului, în condițiile în care prețurile mici nu le acoperă cheltuielile.

„Problema e diferența dintre costuri și cheltuieli. Tot suportul pe care l-am putut acorda din buget l-am acordat. Suntem în situația în care apelăm la ajutorul extern, dar asta nu înseamnă că banii vor veni a doua zi. Ministrul Bolea va merge în data de 20 iunie la Bruxelles și va negocia. Dânsul va trebui să demonstreze costurile”, a declarat Recean.

În replică, fermierii s-au arătat nemulțumiți de activitatea ministrului Vladimir Bolea și au declarat că acesta nu face nimic în calitate de ministru.

Drept răspuns premierul Recean a spus: „Fiecare dintre noi obosește câteodată”.

Fermierii au ieșit la protest din data de 7 iunie. Aceștia cer alocarea nu mai târziu de 1 august 2023 a compensațiilor costurilor de producere fermierilor mici și mijlocii în valoarea de cel puțin 3000 de lei per hectar la culturile agricole de primă grupă (grâu, orz, rapiță);

Restricționarea temporară prin decizia CSE a importului grâului, porumbului, rapiței și floarei soarelui în Republica Moldova din Ucraina, în condițiile în care Comisia Europeană va prelungi această restricție pentru țările din Europa de Este după 5 iunie;

Obligarea Portului Giurgiulești în perioada 1 iulie-31 decembrie 2023 să exporte doar producția agricolă de origine moldovenească;

Achitarea până la 1 iulie 2023 a tuturor datoriilor la subvențiile pentru anul 2022;

Modificarea (cu intrare în vigoare până la 10 iunie 2023) legii cu privire la Programul de rambursare a TVA, astfel încât să fie prelungit acest program până la finele anului și extins numărul de beneficiarii și sumele achitate.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău