Păstrează-ți bunurile de valoare în cea mai sigură locație din Chișinău! Asigurare de 10 milioane de lei

26 Feb. 2022, 09:41
 // Categoria: Actual // Autor:  MD Bani
26 Feb. 2022, 09:41 // Actual //  MD Bani

Casetele individuale de siguranță în locație de maximă securitate – soluție pentru moldovenii care  vor să-și protejeze bunurile!

Păstrarea bunurilor de valoare acasă reprezintă un risc. Or, cine din noi nu a deteriorat un document important  (testament, certificat de proprietate, titlu de deţinător de acțiuni etc.) sau nu a pierdut, prin casă, un inel valoros sau o monedă de colecție? Pentru a păstra în siguranță astfel de bunuri de valoare, în toată lumea oamenii apelează la închirierea safeurilor în locații specializate, în condiţii de maximă siguranță.

Compania  Universal Security Group (USG) a deschis prima locație cu casete individuale,   care pot fi închiriate de cei care își vor bunurile de valoare în siguranță. Aceasta se află în Chișinău și este cel mai sigur loc de acest fel din capitală!

Cum este protejată locația?

Încăperea predestinată păstrării bunurilor de valoare este special dotată cu coloane metalice, compartimentate cu casete individuale de siguranță pentru păstrarea și asigurarea integrității bunurilor.

Tezaurul este dotat cu echipament special ce include sistem de supraveghere video, sistem de alarmă, sistem de control acces, antiefracție şi de prevenire a incendiului, fiind prevăzute şi alte măsuri de protecție și pază, reieșind din posibilele riscuri. Acesta este monitorizat, prin intermediul sistemelor moderne de pază, în regim non-stop, de către 2 (doi) operatori ai Dispeceratului centralizat de pază, care se află în același sediu (în nemijlocita apropiere de Tezaur).

În caz de tentativă de pătrundere neautorizată sau prelucrare a sistemelor antiefracție, la obiect vor sosi echipele mobile, atât ale USG, cât și ale companiilor de profil cu care sunt semnate contracte speciale de deservire. Aceasta permite asigurarea intervenției rapide în timp redus (echipa amplasată în adiacent va  sosi la obiect în timp de 2-3 minute, comparativ cu 5-7 min. cât este în cazul obiectivelor bancare). De asemenea, e vorba de implicarea unui număr sporit de agenți de intervenție (6 în comparație cu 2 la bănci), de posibilități mai eficiente de dirijare cu agenții de intervenții (deoarece secvențele de pe camerele video permit orientarea personalului spre care acțiuni și în ce zonă trebuie întreprinse).

Ce tipuri de casete individuale sunt disponibile?

Mărimile sunt variate – de la foarte mici la mari. Nemijlocit, în funcţie de ce vreți să plasaţi la păstrare, puteți opta pentru  mărimi de: 25x44x5,0, 25x44x7,0, 25x44x12, 25x44x16, 25x44x30.

Cu ce sisteme de protecție sunt dotate casetele invidiaule?

Casete individuale de siguranță reprezintă lădiţe numerotate, de diferite dimensiuni, destinate păstrării bunurilor, prevăzute cu lacăte și chei distincte. Fiecare casetă individuală de siguranță este dotată cu lacăt cu două chei unice de acces. Acțiunile de manipulare a casetei individuale de siguranță de către beneficiar (de retragere sau depunere a bunurilor în  acestea) au loc în încăperea pentru operațiuni din cadrul Tezaurului, care reprezintă o cameră de acces exclusiv pentru Beneficiar, înzestrată cu ușă sigură, fără geamuri și fără supraveghere video, dotată cu o masă și rechizite de birou.

Ce bunuri pot fi depuse în casete? 

Pot fi depuse documente, valori mobiliare materializate, obiecte de preţ, obiecte de valoare personală, precum şi oricare alte bunuri. Prestatorul nu duce evidenţa bunurilor depuse de către beneficiar în caseta individuală de siguranță şi garantează inviolabilitatea casetei individuale de siguranță prin excluderea accesului altor persoane decât beneficiarul sau persoanele împuternicite de el. Conținutul casetelor individuale de siguranță este cunoscut doar de către beneficiar.

Asigurare de 10 milioane de lei

Și ca să fiți siguri că bunurile dvs., se află în cel mai sigur loc din Chișinău, compania le asigură contra sumei de 10 000 000 lei. Astfel, USG își asumă  răspunderea față de beneficiari pentru neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligațiunilor contractuale.

Pentru  mai multe detalii: 079508070 sau 079507010.

www.usgsrl.md 

Fără riscuri! Garantăm!

Păstrează-ți bunurile de valoare  în cea mai sigură locație din Chișinău!

Realitatea Live

05 Iul. 2025, 09:05
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Ursu Victor
05 Iul. 2025, 09:05 // Bani și Afaceri //  Ursu Victor

Premier Energy și FEE Nord au depus la Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică cereri oficiale de reducere a tarifelor reglementate, invocând scăderea costurilor de achiziție pentru perioada iunie-decembrie 2025.

FEE Nord (operatorul de stat care deservește raioanele din nord) propune micșorări de aproape 10 % pentru consumatorii racordați la joasă tensiune și până la 14,7 % la intrarea în rețeaua de transport. Concret, prețul solicitat la punctele de intrare în rețelele de transport este de 264 bani/kWh, față de 310 bani/kWh în prezent; la ieșirea din transport – 289 bani/kWh (-13,5 %); pentru consumatorii de medie tensiune – 318 bani/kWh (-12,6 %); iar pentru cei de joasă tensiune – 422 bani/kWh (-9,8 %).

Premier Energy, care alimentează centrul, sudul și municipiul Chișinău, solicită reduceri mai temperate, de circa 4-6 %. Noile tarife propuse sunt: 285 bani/kWh la intrarea în rețelele de transport (-5,6 %), 309,54 bani/kWh la ieșire (-5,0 %), 312,49 bani/kWh pentru consumatorii de înaltă tensiune (-5,0 %), 333,83 bani/kWh pentru medie tensiune (-4,9 %) și 393,76 bani/kWh pentru joasă tensiune (-4,0 %). Prețul mediu al serviciului universal ar scădea astfel la 374,45 bani/kWh, cu 8,7 % sub nivelul actual de 4,10 lei/kWh (410 bani).

Premier Energy contestă premisele de preț transmise de furnizorul central Energocom, susținând că valorile estimate pentru energia de pe bursa OPCOM ar fi „subestimate”, mai ales pentru lunile de vârf ale anului, și cere ANRE să ia în calcul calculele proprii, bazate pe un curs de 19,90 MDL/EUR și pe o majorare de 22 % a cotațiilor bursiere.

În prezent, tariful la  energia elecctrică este de 4,10 lei/kWh pentru curentul furnizat de Premier Energy, dar cu o compensație aplicată, consumatorii plătesc efectiv 2,34 lei/kWh până la finalul anului. 4,68 lei/kWh achită consumatorii pentru energia furnizată de FEE Nord (în nordul țării), tarif compensat la 2,84 lei/kWh.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
NO COMMENT | FOOD&DRINKS ŞI HORECA EXPO, DESCHISE LA MOLDEXPO
NO COMMENT | FOOD&DRINKS ŞI HORECA EXPO, DESCHISE LA MOLDEXPO
NO COMMENT | OFICIALII AU DEPUS FLORI DE 9 MAI LA MEMORIALUL „ETERNITATE”
NO COMMENT | OFICIALII AU DEPUS FLORI DE 9 MAI LA MEMORIALUL „ETERNITATE”
NO COMMENT | PROTEST ÎMPOTRIVA RĂZBOIULUI ȘI A SUSŢINERII PENTRU LIBERTATEA PRESEI
NO COMMENT | PROTEST ÎMPOTRIVA RĂZBOIULUI ȘI A SUSŢINERII PENTRU LIBERTATEA PRESEI
NO COMMENT | RESTAURANT CUPRINS DE FLĂCĂRI
NO COMMENT | RESTAURANT CUPRINS DE FLĂCĂRI
NO COMMENT | MILITARII MOLDOVENI, DETAȘAȚI ÎN KOSOVO, AU REVENIT ACASĂ
NO COMMENT | MILITARII MOLDOVENI, DETAȘAȚI ÎN KOSOVO, AU REVENIT ACASĂ
NO COMMENT | CARABINIERII MOLDOVENI PLEACĂ ÎN KOSOVO
NO COMMENT | CARABINIERII MOLDOVENI PLEACĂ ÎN KOSOVO