Proiect inedit: Alexandru Bordea lansează un program de instruire și mentorat pentru startuperi. Participare GRATUITĂ

29 Oct. 2021, 15:04
 // Categoria: Bani și Afaceri // Autor:  Otilia Cotruța
29 Oct. 2021, 15:04 // Bani și Afaceri //  Otilia Cotruța

Business Trainerul Alexandru Bordea a venit cu o provocare pentru startuperii din Republica Moldova: STARTUP ÎN 30 DE ZILE. Este un proiect unic, prin care și-a propus să facă public public ceea ce le reușește în privat la mii de antreprenori.

10 StartUp-eri, în 30 de zile, cu sau fără idee de business, vor parcurge calea de antreprenor de la zero la profit.

„Dacă tot ai căutat scuze prin lipsa de bani, de oportunități și idei, e cazul să îți încerci norocul.
Voi oferi suport informativ și mentorat personal în cele 30 de zile de competiție.”, scrie Alexandru Bordea pe rețelele de socializare.

Acesta a lăsat și un link pentru înregistrări: https://forms.gle/Gs9UJBiET9kBn3u69

Premiul mare pentru participanți este propriul profit!
Câștigătorul va primi și 1 an de mentorat.

Contactat de redacția Bani.md, Bordea a explicat că „Ideea acestui proiect a venit în urma realizării că foarte multă lume a înțeles că există oportunități, însă nu am înțeles anume „Ce” sau „Cum” trebuie să facă asta.

De ce acum? Pentru că atunci când îți vine o idee, trebuie să o implementezi imediat. Așa și am făcut. Acționăm exact cum îi instruim pe alții să acționeze.

Programul de instruire propus este gratuit. Avem posibilitatea de a demonstra o dată în plus celor care spun că nu au bani ca să înceapă o afacere, că este posibil și fără bani.

Dat fiind faptul că pe unii îi împiedică și investițiile în instruire, noi, echipa „Bridge” oferim, inclusiv, mentorat și implicare absolut gratuit. Și investițiile în afacere vor fi minime.”

 

Realitatea Live

22 Sept. 2023, 16:22
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
22 Sept. 2023, 16:22 // Actual //  Lupu Eduard

Activitatea din sectorul privat din zona euro a continuat să se reducă în septembrie, ceea ce sugerează că economia s-a contractat în trimestrul curent, raportează Bloomberg.

Un indice bazat pe sondajele efectuate de S&P Global în rândul directorilor de achiziţii a indicat a patra lună consecutivă de scădere a producţiei, ajungând la 47,1. Deşi reprezintă o uşoară îmbunătăţire faţă de luna august, indicatorul se situează clar sub nivelul de 50 care indică o contracţie. Economiştii prevăzuseră o scădere la 46,5.

În timp ce încetinirea s-a atenuat în Germania, aceasta s-a adâncit în Franţa, potrivit sondajelor de conjunctură publicate vineri de S&P Global. Economiştii se aşteptau ca dinamica în ambele ţări să rămână în general stabilă.

Performanţa sectorului serviciilor din Germania a reprezentat o „surpriză plăcută”, deoarece s-a contractat doar marginal în această lună, a precizat S&P Global. Industria prelucrătoare, care a avut de suferit din cauza încetinirii economiei mondiale şi a creşterii ratelor dobânzilor, a condus declinul activităţii generale.

Cu toate acestea, cifrele pentru importantul sector industrial al ţării indică faptul că „lucrurile nu se duc la vale la fel de repede ca înainte, declinul comenzilor noi încetinind”, a declarat Cyrus de la Rubia, economist-şef la Hamburg Commercial Bank. „În plus, reducerea activităţii de cumpărare îşi pierde din avânt”.

În Franţa, atât serviciile, cât şi industria prelucrătoare s-au înrăutăţit, ceea ce a dus la cea mai mare scădere a activităţii din sectorul privat din noiembrie 2020. Au existat rapoarte răspândite privind cererea slabă în ambele sectoare, iar încrederea în ceea ce priveşte următoarele 12 luni a slăbit simţitor, a precizat S&P Global.

„Economia franceză va naviga, în viitorul apropiat, în ape foarte tulburi”, a declarat Norman Liebke, economist la Hamburg Commercial Bank. „Credem că în 2024 creşterea economică va fi mai mică decât se aştepta anterior”.

El a adăugat că inflaţia este încă la pândă în Franţa, fiind determinată în întregime de servicii, fără a se vedea încă „prea multe semne de impact” în urma deciziei guvernului de a impune plafoane de preţ pentru anumite produse alimentare începând cu luna iulie.

În cursul zilei de vineri, datele privind indicele managerilor de achiziţii pentru zona euro vor confirma continuarea contracţiei, în timp ce cifrele anterioare din Australia şi Japonia au indicat o expansiune. Se aşteaptă ca un indicator pentru Regatul Unit să arate o încetinire similară cu cea de luna trecută. Se preconizează că cifrele din SUA vor arăta o uşoară creştere.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău