PudraCard te bucură cu certificate cadou pentru servicii de sănătate și frumusețe

26 Mai 2022, 14:58
 // Categoria: Bănci şi Finanţe // Autor:  Dumitrita Culiuc
26 Mai 2022, 14:58 // Bănci şi Finanţe //  Dumitrita Culiuc

Au rămas zile numărate până la încheierea promoției lansate de Moldindconbank și Mastercard. De la începutul primăverii, 500 de deținători ai cardului PudraCard s-au bucurat de premii garantate – oglinzi compacte, iar alți 28 clienți au câștigat certificate în valoare de 1 000 de lei fiecare, oferite de partenerii PudraCard din categoria „Health & Beauty”.

Promoția durează până în data de 31 mai, profitați de oportunitate pentru că mai aveți puțin timp să vă numărați printre norocoșii câștigători!

Pentru a participa la campanie, este necesar să dețineți PudraCard sau să solicitați deschiderea cardului în perioada promoției, la orice oficiu Moldindconbank sau online, pe pudracard.micb.md și să efectuați o plată de minim 500 lei. Sunt eligibile toate cumpărăturile efectuate online și la POS-terminalele comercianților din Moldova, precum și din străinătate.

PudraCard de la Moldindconbank și Mastercard este primul card premium din Moldova, creat special pentru femei. Acest instrument financiar comod și stilat este ideal pentru orice femeie și subliniază perfect individualitatea fiecăreia. Printre beneficiile exclusive oferite de PudraCard se numără:

  • Acces 24/24 la serviciul Concierge – gratuit
  • Reduceri la parteneri – magazine, restaurante, health, etc.
  • Testare gratuită PCR și antigen Covid-19
  • Lounge Key acces – gratuit
  • Linie de credit la condiții preferențiale
  • Cashback și oferte de la branduri internaționale

Comandă cardul online pe pudracard.micb.md sau în oficiile Moldindconbank.

Pentru mai multe detalii accesează micb.md

P.

Realitatea Live

25 Iun. 2022, 19:21
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
25 Iun. 2022, 19:21 // Actual //  Lupu Eduard

Moscova consideră că acordarea statutului de candidat la UE pentru Ucraina și Republica Moldova este o afacere internă a Europei. Este reacția pe care a avut-o Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, încercând să minimalizeze importanța acestei decizii pentru Moscova. Trebuie spus că intențiile Ucrainei de a adera la Uniunea Europeană și de a ieși de sub influența rusă a fost una din cauzele care au declanșat actualul conflict.

Acordarea statutului de state candidate la aderarea la Uniunea Europeană pentru Ucraina și Republica Moldova este o afacere internă a Europei susține Moscova. Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, încearcă să minimalizeze importanța acestei decizii, adoptată în toiul războiului de invazie pe care rusia îl duce pe teritoriului vecinului său ucrainean, relatează AFP.

„Aceasta este o afacere internă a Europei”, a declarat Dmitri Peskov.

El a precizat, însă, că pentru Moscova este important ca aceste procese „să nu aducă mai multe probleme Rusiei (…), în relaţiile acestor ţări cu Rusia”. De asemenea, Peskov și-au exprimat speranţa că acest lucru nu va duce la o deteriorare a relaţiilor Moscovei cu Bruxellesul. Acestea se află, în prezent, la un nivel atât de scăzut „încât este foarte dificil să fie degradate mai mult”.

Tot în acest context, Dmitri Peskov a denunțat voinţa Republicii Moldova de a „deveni mai europeană ca europenii înşişi”. El a subliniat, că Turcia, stat candidat la UE de aproximativ 20 de ani, „nu a putut niciodată să înainteze mai mult. Însă, în acelaşi timp, a devenit o ţară suverană şi independentă”.

Joi, 23 iunie, într-un summit UE, la Bruxellesul a acordat statutul de state candidate la aderarea la Uniunea Europeană pentru Ucraina şi Republica Moldova. Această decizie marchează începutul unui proces îndelungat şi complex, în vederea unei aderări la UE.

Georgia, care intenționează, de asemenea, să adere la UE trebuie să realizeze reforme pentru a primi statutul de stat candidat. O manifestaţie de susţinere a aspiraţiilor europene ale acestei ţări din Caucaz a fost programată în capitala georgiană, Tbilisi.

Pentru mai multă diversitate și comoditate, urmărește contul nostru de INSTAGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău