Ryan Air a început să opereze curse de pe aeroportul din Iași! Bilete de la 23 de euro

27 Mart. 2023, 16:06
 // Categoria: Au Bani // Autor:  Dumitrita Culiuc
27 Mart. 2023, 16:06 // Au Bani //  Dumitrita Culiuc

Din 26 martie, Ryanair a început operarea curselor de pe Aeroportul Iași. Compania irlandeză de tip low-cost, una dintre cele mai mari din Europa, va lega Aeroportul Iaşi de alte oraşe importante ale Europei. Prețul biletelor este ademenitor, de la 23 de euro într-o direcție.

Astfel, avioanele care vor decola de la Iaşi vor ateriza la:

  • Milano (Bergamo)
  • Paris (Beauvais)
  • Bruxelles (Charleroi)
  • Dublin.

Ryanair, noul partener al Aeroportului Internaţional Iaşi, va opera nu mai puţin de 30 de curse săptămânale. Astfel, zborurile de la Iaşi către Dublin vor avea loc în fiecare zi de marţi, joi şi duminică. De la Iaşi la Milano, călătorii vor putea zbura în zilele de marţi, miercuri, joi, sâmbătă şi duminică.

De la Iași spre Bruxelles zborurile sunt programate în fiecare zi de marţi, miercuri şi duminică. Totodată, în zilele de marţi, joi, vineri şi duminică vor decola de la Iaşi avioanele care aterizează la Paris.

Așadar, dacă planifici o călătorie cu buget redus, poți opta pentru zboruri de la Iași cu Ryan Air. De exemplu, un bilet de la Iași spre Milano, prețul unui bilet pe data de 30 martie este 41,33 euro, iar la întoarcere, pe 2 aprilie vei achita doar 22,29 euro.

Realitatea Live

28 Mai 2023, 20:17
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
28 Mai 2023, 20:17 // Actual //  Lupu Eduard

Rusia are un nou stat susținător. Cuba a anunțat că va accepta plata cu ruble rusești în magazinele și restaurantele din țară, în ciuda sancțiunilor colective impuse de țările occidentale.

Trei bănci rusești au decis să-și deschidă filiale locale în Cuba, iar cardurile MIR rusești au început din  să poată fi folosite la bancomatele cubaneze martie 2023. Printre serviciile bancare care au devenit posibile în țara din America Latină se numără retrageri de numerar în ruble, dar și convertirea acestora în peso, moneda locală, potrivit Rio Times Online.

Vestea vine în contextul intențiilor de relansare a relațiilor bilaterale dintre Moscova și Havana, cu posibilitatea deschiderii de legături maritime și portuare directe și oferta făcută de guvernul cubanez Rusiei de a folosi terenul din țară timp de 30 de ani pentru închiriere.

Sistemul de plată rusesc MIR rusesc, care utilizează carduri emise în Rusia, pot fi acceptate la plăți și în Vietnam, Coreea de Nord și în alte țări foste republici sovietice, precum Armenia, Belarus, Kazahstan, Kârgâzstan, Tadjikistan, Oseția de Sud și Abhazia.

Rubla nu este departe; de la începutul anului, a pierdut 16% din valoare față de dolar (80,16) și 13% față de euro (86,35). Comisia Economică pentru America Latină și Caraibe (CEPAL) estimează că economia cubaneză va crește cu 1,5% în 2023, dar rămâne în scădere de la 2,0% în 2022.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău